Pochwalam się że samolot do Bristolu wylądował, z moim mężem na pokładzie,a niech też sobie popracuje poza domem

Pochwalam się że samolot do Bristolu wylądował, z moim mężem na pokładzie,a niech też sobie popracuje poza domem
Pochwalam, a co !! :-( Niech wie co to robota u sąsiada, wszystko jedno po której stronie. I ta rozłąka z PL :-(
Wyciągnęłam "pochwalijki", bo chcę się od razu pochwalić:tanczy:. Pamiętacie :) Ewę59, ta blondyneczka , co ciągle gadała przez telefon?:). Otóż, ja dzisiaj widziałam ją na żywo:przytula:. Tak żeśmy sobie wpadły w objęcia i ja tak bardzo cieszyłam się, ze aż zapaliłam z nią normalnego papierosa. Nie kontaktowałyśmy sie przez tydzień, ja tylko napisałam na forum, że spotkamy się na lotnisku.Chciałam dodać sobie takiej adrenalinki i czekać na nią i szukać , czy poznam z takiego małego awatarka? Ja poznałam ją od razu, a polubiłam już na forum i dobrze ulokowałam swoje uczucia. Nie wiem, czy z wzajemnością, bo ona tylko wyznała, że moja Pdp jest bardzo fajna- podmianki dalej nie chciała i sama poleciała do Polski . Ewa jest drugą dziewczyną z forum, z która spotkałam się na żywo , a ja chciałabym poznać w ten sposób innych też, nawet tych już nieobecnych(?).No, nie wspomnę o chłopakach, bo chłopaków to ja zawsze lubię i to nawet , tylko dlatego, że są chłopakami :lol3:
Dobra, lecę dalej z pochwalijkami: dzisiaj jest sobota, a ja mam wolne nocki z soboty na niedzielę i.....już się cieszę........już ogólnie wszystko zaplanowane : co , gdzie i z kim. Do tego jeszcze trochę improwizacji i jest tak jak lubię i jest to, czego potrzebuję :pomponiara:. Od Was wymagam :-) tylko, byście mi dobrze życzyli i cieszyli się razem ze mną :taniec2:i z góry dziekuję:przytula:
Margaritko, cieszyłam się razem z Tobą na lotnisku i mam nadzieję, że wszystko się udało wspaniałe tak jak sobie to zaplanowałaś......!!!!
Ja nie będę się tu niczym chwalić. Pochwalić chciałam forum w nowym wydaniu. Aż się robi ciepło na sercu jak tu się miło zrobiło :tanczy:
To ja Ciebie pochwalę:-). EllaElla to dla mnie , za sprawą awataru Dziecko Kwiat. Bardzo mi sie podoba :aniolki:
Aż się zarumieniłam :czerwieni sie: Dziękuję.
Dzieci tak mają :przytula: