Pochwalijki #3

07 listopada 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
Orim - jesteś niemozliwy!!! A, że myśli mam już kudłate - to widzę się, jak całą stronę mojego mężą - wraz z marginesem - ....dokładnie....czytam....
07 listopada 2015 17:51
ORIM

błąd :-)

No ! się przyznałeś do błędu . Na przyszłość zapamiętaj : włosy , zarost to nie trawnik , że im częściej się trawę kosi tym gęściejsza rośnie ! ;-)
07 listopada 2015 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No ! się przyznałeś do błędu . Na przyszłość zapamiętaj : włosy , zarost to nie trawnik , że im częściej się trawę kosi tym gęściejsza rośnie ! :-):-);-)

a to ciekawostka to dlaczego kremy do depilacji maja takie wziecie u pan
Uspokoje cie wszystko wrocilo do normy
07 listopada 2015 18:04 / 3 osobom podoba się ten post
Nareszcie złapałam nieobecny z powodu francuskiej pogody internet
Z braku internetu mam posprzątany pokój,
ale co się zębami nazgrzytałam to moje
07 listopada 2015 18:09
Gosiap

a dlaczego?????

bo sie pochwaliłam w powitajkach
07 listopada 2015 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a to ciekawostka :-) to dlaczego kremy do depilacji maja takie wziecie u pan :-)
Uspokoje cie wszystko wrocilo do normy:-)

Myślałam , że tylko wąsy posiadasz .....
07 listopada 2015 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a to ciekawostka :-) to dlaczego kremy do depilacji maja takie wziecie u pan :-)
Uspokoje cie wszystko wrocilo do normy:-)

aleś se domalował tej sierści kurna, no człowiek z buszu. Jak on się nazywał ?
07 listopada 2015 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwalę się jak dziś zaoszczędziłam pieniądze........otóż...wyszykałam dziś w Bazylei second hand ...mam trochę drobnych Franków około 10 więc może coś ciekawego sobie kupię........dojechałam.....znalazłam......a tam ceny   UWAGA   od 80 Franków wzwyż......no i co jajco.....dalej znalazłam budkę z ROTE KREUZ  a tam ceny 20 F wzwyż...... nie to nie dla mnie ludzi co niemiara budek tak jak Weinachtmarkt co chwila jakaś karekta czy policja , nawet helikopter.....był....
Wolę jednak Bazyleję na prowincji.....czisza spokój...
Zdjęcia mam z dzisiaj.

07 listopada 2015 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
Nie ja sie nie chwale ja napisze tylko tak sobie dzisiaj dostałam  audiobooka  Charlotte Link  "Lisia dolina" czyta Marta Grzywacz. Do kasetki przyklejona mała kopertka z własciwym prezentem z napisem " Ein kleines Danke schon ". Zaglądałam, zaglądałam i nie powiem, niczego sobie.

No to tyle.
07 listopada 2015 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Tulipany piękne nam pokazujesz, ale to że sobie przywłaszczyłaś słońce, to chyba żal będę miała margaritko13 ... :-(:-(

Ależ Gosiap ja to słońce juz wysłalam do Ciebie o 13( tylko 
07 listopada 2015 21:02 / 5 osobom podoba się ten post
margarita13

Ależ Gosiap ja to słońce juz wysłalam do Ciebie o 13( tylko :swiety:

Moja wnuczka tak prawie  wygląda (5 lat) tyle ze włos ma blodi,obie lubimy czerwone szaty, ale humor mało mi sie poprawił, a na skype jak mi Lena moja powiedziała, że cale jej życie to tęsknienie za mną, no to padłami i leże niezywa .............kocham ją bardzo .......................
08 listopada 2015 13:24 / 2 osobom podoba się ten post
Pochwale sie, ze pogode ladna mam I bazant mi dzisiaj pod oknem latal A tak powaznie to musialam cos napisac, bo usunelam posta i pochwalijki w niezasluzony niebyt by poszly
08 listopada 2015 15:52 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Pochwale sie, ze pogode ladna mam:-) I bazant mi dzisiaj pod oknem latal:-) A tak powaznie to musialam cos napisac, bo usunelam posta i pochwalijki w niezasluzony niebyt by poszly:-)

A mnie tam się podoba ten Twój post.Lato jest,bażant jest tylko się cieszyć Gosia.
08 listopada 2015 18:58 / 5 osobom podoba się ten post
Kochani, dziś pojechałam samochodem z dziadkiem i zatankowałam samochód, potem wróciłam dziadek poszedł do domu a ja potrenowałam parkowanie......było nieźle ale byłam strasznie zestresowana...samochód cały ......wjechałam w bramę ......muszę trenować bo robie wszystko strasznie nerwowo.......

Na przerwie rower....sukienka z krótkim rękawem rajstopy też zdjełam a tam nieogolone....białe to nie widać z daleka.....ale ogolę bo to okropne......
Widoki cudowne...i słońce .....25 w cieniu było u nas.

08 listopada 2015 19:51 / 14 osobom podoba się ten post
Tak sobie myslę,że to pasuje do pochawalijek,jako,że robota sama się zrobiła,bez mojej pomocy.W ogródku moich dziadeczków rośnie sobie ładne drzewko,liści toto ma bez liku,a do tego piękne,czerwone,no ale nie za bardzo mnie to zachwycało z tego wzgledu,ze trza będzie liście grabić jak spadną.No i się stało Rano na łączce przed domem wylądował helikopter ratunkowy,o matko jaki huk i wiało ,az bałam sie ,że dach zmiecie,po godzinie sobie poleciał,wyszłam przed dom i co widzę?moje drzewo golusieńkie,ani jednego listeczka przed domem,no tak to może byćLście znalazły się dwie posesje dalej