Zakupy #3

11 maja 2016 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Zginę tu dzisiaj !!!
12 maja 2016 12:33 / 6 osobom podoba się ten post
andrea-ogromnym plusem Zalando jest to,że odsyłasz na ich koszt i jeszcze kurier odbiera od Ciebie!
Jeśli chodzi o biusthaltery-to mogę jedynie kupić w UK-ale to zabrzmiało,co?! Bo jedynie tam mogę dostać bawełniane z usztywnieniem piankowym-jakimś takim "cudownym" .A to pamięć kształtu a to cycki się nie pocą i takie tam.No i rozmiar DD mają.No bo ja mam tak:cycki do brzucha a brzuch do kolanJednym słowem stanik musi być "cycuś".
12 maja 2016 14:26 / 3 osobom podoba się ten post
Przyjechałam z zakupów jak ktoś ma lidla to polecam fajną torbę termiczną za 5,99,doskonała na podróż na kanapki napoje w okresie letnim,albo nad wodę na piwo zimne lepiej smakuje
12 maja 2016 14:32
Orientuje się któraś z Pan,ile kosztują najtansze czajniki na gaz i tostery w REALu? :)
12 maja 2016 14:39 / 2 osobom podoba się ten post
MartaP

Orientuje się któraś z Pan,ile kosztują najtansze czajniki na gaz i tostery w REALu? :)

toster 24e a czajnik 17e,
15 maja 2016 17:44
Jeżeli jest ktoś zainteresowany prenumeratą Wyborczej, to właśnie jest promocja -50%.
Za miesiąc korzystania z serwisu 10zł, za 3 miesiące 30zł.
Ja zawsze biorę opcję na czytniki i kosztuje 42zł na 3 miesiące. Dostęp do serwisu przez kompa i telefon też wtedy mam, a do tego 25% zniżki do sklepu publio i do jakiejś tam jeszcze księgarni chyba 30%.
15 maja 2016 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
Jutro muszę kupic czajnik    , bo zapomniałam nalac do niego wody
15 maja 2016 19:08 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jutro muszę kupic czajnik :gotowanie:   , bo zapomniałam nalac do niego wody :zaklopotanie:

Zakochana???
15 maja 2016 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Zakochana???:randka3::randka3::aniolki:

Co  to to nie ,,,,raczej zamyślona
15 maja 2016 19:14 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jutro muszę kupic czajnik :gotowanie:   , bo zapomniałam nalac do niego wody :zaklopotanie:

Nie widziałaś sie aby z moim mężem ?
W domu kupujemy czajnik średnio raz na dwa miesiące. Koniecznie ma być z gwizdkiem, ale gwizdka mąż nie używa, bo go drażni. No i w wyniku tego często mamy nowy model.
15 maja 2016 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

W domu kupujemy czajnik średnio raz na dwa miesiące. Koniecznie ma być z gwizdkiem, ale gwizdka mąż nie używa, bo go drażni. No i w wyniku tego często mamy nowy model.

Dobre Benitko , ale się uśmiałam
15 maja 2016 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Nie przyzna się, ale na bank razem tę wodę gotowali i po czajniku
15 maja 2016 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Nie przyzna się, ale na bank razem tę wodę gotowali i po czajniku :lol3:

Oczy nie widzą - sercu nie zal.
15 maja 2016 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Oczy nie widzą - sercu nie zal.

Fakt, poza tym co jakiś czas czajnik trzeba i tak na nowszy model wymienić
18 maja 2016 12:39
Byłam w DM, kupiłam co chciałam.
Wydane tylko 10e zamiast 14e :p
W ogóle fajna ta mieścina Wiesloch. Niemal wszystkie najważniejsze sklepy są. W sumie to cieszę się, że tam nie mieszkam, mogłabym się nie połapać z kasą...