Zakupy #3

05 czerwca 2016 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

W tym sklepie, w którym ja zamawiałam, można wybrać rozmiar. Taki jak potrzebujesz, też widziałam, a z tej pościeli z linka jest 155x200.                                                     Poluję na białą satynową pościel w rozsądnej cenie, chyba się naszukam :)

No ładną kupiłaś,ja chciałam koniecznie 3 d ,a w następnej kolejności kupię podobną jak twoja. 
jeśli chodzi o pościel to jest taki wielki wybór,że trzeba poswięcić kilka dni żeby coś wybrać,ale na pewno dostaniesz taką jak chcesz.
05 czerwca 2016 19:22 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No ładną kupiłaś,ja chciałam koniecznie 3 d ,a w następnej kolejności kupię podobną jak twoja. 
jeśli chodzi o pościel to jest taki wielki wybór,że trzeba poswięcić kilka dni żeby coś wybrać,ale na pewno dostaniesz taką jak chcesz.

Mnie już nawet o wzor nie chodziło, tylko o satynę własnie. Nie byłam przekonana kupując, bo myslałam, ze będzie pod nią, nieprzyjemnie, za chłodno. No i się mile rozczarowałam i jeszcze do tego super się pierze i prasuje.Tyle, że czasem ta cena powala.   O natknęłam się na sklep z nawet fajnymi wzorami poscieli i ceny też do przyjęcia. Ta jest m.in ładna      http://www.karo.waw.pl/posciel-makosatynowa-160x200-stripe-1-premium-w-pudelku-eurofirany.html

05 czerwca 2016 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mnie już nawet o wzor nie chodziło, tylko o satynę własnie. Nie byłam przekonana kupując, bo myslałam, ze będzie pod nią, nieprzyjemnie, za chłodno. No i się mile rozczarowałam i jeszcze do tego super się pierze i prasuje.Tyle, że czasem ta cena powala.   O natknęłam się na sklep z nawet fajnymi wzorami poscieli i ceny też do przyjęcia. Ta jest m.in ładna      http://www.karo.waw.pl/posciel-makosatynowa-160x200-stripe-1-premium-w-pudelku-eurofirany.html

Satyna jedwabna jest świetna do spania i nie tylko latem. Mam pościel satynową i ją uwielbiam,wcale nie ziębi jak jest chłodno. teraz będe mieć szeroką kołdrę w związku z tym muszę dokupić większą posciel,stąd te zakupy :).
05 czerwca 2016 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Satyna jedwabna jest świetna do spania i nie tylko latem. Mam pościel satynową i ją uwielbiam,wcale nie ziębi jak jest chłodno. teraz będe mieć szeroką kołdrę w związku z tym muszę dokupić większą posciel,stąd te zakupy :).

No, u mnie też kołdra rozmiary powiększyła, to i nową pościel trza :)
Ta mi się zarypiascie podoba, boska jest, ale niestety nie satynowa :)
http://www.karo.waw.pl/posciel-z-haftem-bella-200x220-sylvia-srebrna-eurofirany.html
05 czerwca 2016 20:42 / 2 osobom podoba się ten post

http://greno.pl/produkt/eco-line-dot/

To moja ulubiona pościel. Wahałam się kupując, bo grochy infantylne mi się wydawały, ale pasuje mi do sypialni i tak ją polubiłam, że piorę, suszę i od nowa zakładam.
05 czerwca 2016 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No, u mnie też kołdra rozmiary powiększyła, to i nową pościel trza :)
Ta mi się zarypiascie podoba, boska jest, ale niestety nie satynowa :)
http://www.karo.waw.pl/posciel-z-haftem-bella-200x220-sylvia-srebrna-eurofirany.html

No nie satynowa,ale byłaby śliczna jakby była z satyny,ale chyba już haft musiałby byc nadrukowany,bo nie wiem czy jest pościel satynowa haftowana. Tą co kupiłam będę mieć na lenie urlopy,nie mam czasu nad morze jeżdżic to chociaż posymuluję urlop 
05 czerwca 2016 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Wpisz w google pościel 3 d 160x200 wyskoczy ci tyle linków,ze będziesz miec przez tydzien zabawe . Dwóch powlok na kołdre w kompplecie nie kupisz,trzeba dwa kompl.poscieli kupic
06 czerwca 2016 01:08 / 2 osobom podoba się ten post
Czemu Ty jeszcze spać nie idziesz ??
Wiesz, jak jutro będziemy padnięte ?
06 czerwca 2016 01:13 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra2

http://greno.pl/produkt/eco-line-dot/

To moja ulubiona pościel. Wahałam się kupując, bo grochy infantylne mi się wydawały, ale pasuje mi do sypialni i tak ją polubiłam, że piorę, suszę i od nowa zakładam.

Ta mi sia podoba.
Lubię posciel w stonowanych kolorach. Ta w 3D wydaje mi sie za bardzo wyrazista. Nie uspakaja, a wręcz przeciwnie.
W domu mam wiele kompletów tylko z satyny bawełnianej. Zawsze prasuję. Uwielbiam ją.
Dla mnie akurat żadne flanele ani kory.
I haftów nie lubię - zawsze po jakimś czasie marszczy się, trudno uzyskać efekt gładkości przy prasowaniu.
06 czerwca 2016 08:28 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Ta mi sia podoba.
Lubię posciel w stonowanych kolorach. Ta w 3D wydaje mi sie za bardzo wyrazista. Nie uspakaja, a wręcz przeciwnie.
W domu mam wiele kompletów tylko z satyny bawełnianej. Zawsze prasuję. Uwielbiam ją.
Dla mnie akurat żadne flanele ani kory.
I haftów nie lubię - zawsze po jakimś czasie marszczy się, trudno uzyskać efekt gładkości przy prasowaniu.

Ja tak jak Ty lubię do spania się wyciszyć,dla mnie ta pościel jest krzykliwa za bardzo,ja w takiej pościeli bym nie wypoczęła za dużo się na niej dzieje,lubię na pościeli kolory pastelowe,aczkolwiek mam kilka ostrzejszych barwach,ale nie aż tak.Ale to rzecz gustu.Jak ktoś lubi to czemu nie
06 czerwca 2016 09:08
tu fajnie można się dowiedzieć co zamawiać i jak zamawiać
06 czerwca 2016 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Ja tak jak Ty lubię do spania się wyciszyć,dla mnie ta pościel jest krzykliwa za bardzo,ja w takiej pościeli bym nie wypoczęła za dużo się na niej dzieje,lubię na pościeli kolory pastelowe,aczkolwiek mam kilka ostrzejszych barwach,ale nie aż tak.Ale to rzecz gustu.Jak ktoś lubi to czemu nie

Pościel wygląda efektownie - trzeba przyznać , ale ja też wolę klasyke - jak idę spac , to musze się wyciszyć , a to jest zbyt krzykliwe jak dla mnie . Ale są gusta i guściki .
06 czerwca 2016 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
Fajne!
06 czerwca 2016 20:01
Ja dzis zaszalalam z zakupami dla 2 wnusi. Nie moglam oprzec sie tym zajefajnym sukieneczkom, blueczkom itp. paczka juz w drodze do PL
06 czerwca 2016 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Wiedziałam,że kogoś zarażę pościelą w 3d,nie można przejść obojętnie obok takich wzorów,nawej jeśli ktoś lubi klasykę to zawsze zerknie w kierunku takich kolorów i wzorów. Sliczna pościel