Zakupy #3

28 lipca 2016 15:57 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Wybrałam się dziś do KIK-a wreszcie i nieco się rozczarowałam, bo mały jakiś taki to raz a dwa trafiłam akurat na jakąś wymianę towaru czy cuś ,prawie każda alejka zastawiona kontenerami z klamotami:(Ale udało mi się co nieco zakupić ,m.in.superaśne,krótkie spodenki lniano -bawełniane za jedyne 9,90:)Więc mimo dzikiego upału jestem zadowolona z wypadu:)A najlepsze z tego to fakt ,że mają one rozmiar 44 i jeszcze luzu mają sporo -polskie 44 to ewentualnie na głowę bym sobie założyć mogła:):):)

Widzialam te szorciki ,bardzo ladne ,takie biale w niebieskie prążki. 
Dla zainteresowanych to w Kik wloczek ogrom po obniżonej cenie.
28 lipca 2016 20:37 / 4 osobom podoba się ten post
wybrałam się dzisiaj na zkupy do Loerach samochodem......
zakupy udane bardzo .......Szczoteczki sonicare Philips szt 4 ...dla rodziny...koszt. 35 Euro.......sprawdziłam u nas na allegro taki sam typ 300zł..
Pan sprzedawca podszedł do mnie wszystko wziął w swoje rece........zapakował i wyniósł zza kasy i podał do rąk.........miłe.....

Kupiłam też superowy strój dwuczęściowy......za 13 E ......przecena 26E

Okulary przeciwsłoneczne.... czerwone za 20E....z 40 E.....dziś wyprobowałam są naprawdę suuuuper.....do chodzenia i na rower.....i bardzo kobiece.
firmy rosina rossi
Wszystko w KRSZTADZIE......
W powrotnej drodze się zagubiłam i nie mogłam znaleźć auta......dłuuugo szykałam.....dłuuugo....potem dawaj pytać o sklep w pobliżu i jakoś dotrłam do domu z opóżnieniem....ale dziadek nic nie pytał więc się nie tłumaczyłam...

29 lipca 2016 16:41
wstawiłam zdjęcie tej szczoteczki ......tylko nie wiem czy bedzie widoczna...
29 lipca 2016 17:15
A ja się wybieram jutro na zakupy. Zobaczymy co mi się trafi, bo prawdę mówiąc to zdziczałam na tym zadupiu i tak nie za bardzo mi się chce ruszyć tyłek. Chyba tym bardziej muszę się ruszyć.
29 lipca 2016 19:17 / 4 osobom podoba się ten post
Strój dwuczesciwy , taki, jak chciałam, też kupiłam po obniżkacj, ale już spodnie i dwie bluzki z nowej kolekcji- no nie mogłam ich sobie. odmówic, .bo .....nie
11 sierpnia 2016 16:15 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Widzialam te szorciki ,bardzo ladne ,takie biale w niebieskie prążki. 
Dla zainteresowanych to w Kik wloczek ogrom po obniżonej cenie.

Dla mnie w Kiku jest sam badziew,lepiej zapłacić więcej i mieć jeden ciuch pożądny
11 sierpnia 2016 16:16
Ale w Kiku zakupiłam kocyk na podróż z polaru za 1euro
11 sierpnia 2016 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Hydro Active 3 Nutrissimo :) Wlasnie mi sie skonczyl, z tym ze ja uzywalam tylko tego "Tag".Swoja role spelnil-nawilza dobrze. Tyle ze ja teraz potrzebuje czegos mocniejszego na zmarszczki.Ale chetnie znowu kupie cos z Loreal 
11 sierpnia 2016 20:14 / 4 osobom podoba się ten post
O gustach się nie dyskutuje,mi nie szkoda drogich rzeczy bo życie jest krótkie i to co mam w garderobie to żeby zedrzeć to trzeba by było 300 lat żyć.Więc czemu mam na codzień w tym nie chodzić,jest pralka która upierze,a ja lepiej się czuje w czymś co mi pasuje.A czemu ma to w szafie wisieć i czekać na co,aż się zestarzeje ja i ciuch będzie nie modny.A szkoda to właśnie umrzeć a ciuch to tylko ciuch,kiedyś żyd mawiał jak se powiesicie to bedziecie mieli całe życie.No ale każdy ma prawo ubierać się jak chce i gdzie chce,Kik też musi sprzedawać.
11 sierpnia 2016 20:30 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

O gustach się nie dyskutuje,mi nie szkoda drogich rzeczy bo życie jest krótkie i to co mam w garderobie to żeby zedrzeć to trzeba by było 300 lat żyć.Więc czemu mam na codzień w tym nie chodzić,jest pralka która upierze,a ja lepiej się czuje w czymś co mi pasuje.A czemu ma to w szafie wisieć i czekać na co,aż się zestarzeje ja i ciuch będzie nie modny.A szkoda to właśnie umrzeć a ciuch to tylko ciuch,kiedyś żyd mawiał jak se powiesicie to bedziecie mieli całe życie.No ale każdy ma prawo ubierać się jak chce i gdzie chce,Kik też musi sprzedawać.

Chciałabym tak mieć, ale kurcze najwygodniej mi w dresach ... hihihi Nie umiem być elegancka na codzień  ...  Niech to szlag ... Ale dresik musi być firmowy... Trochę żal mi tych ciuchów co to wiszą w szafie i czekają na okazję ... Rekompensuję sobie to dobrą bielizną... Pod dresem nie widać hihihi. Ostatnio w Globusie kupiłam 5 par dość ciekawej bielizny z Triumpha. Raptem po 4 eu. ))))
11 sierpnia 2016 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
,,w sumie nigdy jakiś wyszukanych kremów nie stosowałam ,całe życie nivea"
Andreyko zacytowalam bo mój mąż i syn używają Nivea,ja nigdy nie używałam i nie używam żadnych kremów, ale zastanawiam się nad serum z Yves Rocher, wypadało by już.
Moja przyjaciółka używa od kilku miesięcy i jest b.zadowolona.
11 sierpnia 2016 21:08 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Malinko to po co kupujesz tyle garderoby?
Nie lepiej 5-6 sztuk w sezonie?
Chodzisz w tym co lubisz.
Potem zmiana.
Zawsze możesz wrzucić do pojemników PCK.
Buziaczki:)
11 sierpnia 2016 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Dla mnie w Kiku jest sam badziew,lepiej zapłacić więcej i mieć jeden ciuch pożądny

Ale to nie ja kupowałam ,tylko inna kolezanka .Ja będąc tam pooglądałam.
O KIK mam podobne zdanie jak TY,ale czasem .....nigdy nie mów nigdy.

12 sierpnia 2016 06:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Ale to nie ja kupowałam ,tylko inna kolezanka .Ja będąc tam pooglądałam.
O KIK mam podobne zdanie jak TY,ale czasem .....nigdy nie mów nigdy.

Zakupow robię mało  w De . W kraju tez kupie co potrzebuję. Bo ilez tych ubrań mozna kupować. W KIK-u kupuję doniczki takie na lato na parapet zewnętrzny, maja fajne, typowo letnie .  Ostatnio kupiłam konewkę cudną dwufunkcyjna i kwiaty podlewam i dekoruje nią.Ubrania maja tandetne .
12 sierpnia 2016 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara48

Malinko to po co kupujesz tyle garderoby?
Nie lepiej 5-6 sztuk w sezonie?
Chodzisz w tym co lubisz.
Potem zmiana.
Zawsze możesz wrzucić do pojemników PCK.
Buziaczki:)

A ktora kobieta powie Basiu , że garderoby ma dość. Tez tak robie jak Malina , to przez te wyjazdy . Kupuje rzeczy dobrej marki ale ze soba nie zabieram wszystkiego . Wiszą w szafie w domu. Za krótkie pobyty w domu, żeby je znosić. Zawsze chodzę w tym co lubię  bez względu na to gdzie jestem, czy w domu czy na wyjeździe . Jeśli mam cos do oddania to daje konkretnej osobie , nie wrzucam do pojemnikow . Teraz mam inne rozwiązanie zawożę do Domu Samotnej Kobiety . Tam są rózne panie jesli chodzi o posturę , wiek czy gust. Wyjście jest ))