Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #6

08 stycznia 2016 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

No tak jak chłop to musi być na parze albo dla pary :-) :-)

Mleczko, fajna jesteś. Tworzysz swoistą atmosferę na tym forum, a Seler między innymi też dodałem dzisiaj do obiadu.Nadaje smaku potrawom,a w parze jest bardzo słodki ))
08 stycznia 2016 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Mleczko, fajna jesteś. Tworzysz swoistą atmosferę na tym forum, a Seler między innymi też dodałem dzisiaj do obiadu.Nadaje smaku potrawom,a w parze jest bardzo słodki :-)))

Dziekuję . Ale mam slabość do meżczyzn więc na tym poprzestanę
08 stycznia 2016 23:13 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Dziekuję . Ale mam slabość do meżczyzn więc na tym poprzestanę :-) :-) :-)

Myslałem, że do selera też.
08 stycznia 2016 23:28 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Myslałem, że do selera też.

Dopiero sie przymierzam. Tyle ostatnio czytałam o selerze a nawet ostatnio w TV ogladałam , że postanowiłam przysiąść sie do niego ponoć jest odchudzający w dodatku. W zasdzie nie musze sie odchudzać ale lubie linie trzymać. Jutro kupie w tureckim sklepie i zrobie sobie tak : 
08 stycznia 2016 23:31 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Dopiero sie przymierzam. Tyle ostatnio czytałam o selerze a nawet ostatnio w TV ogladałam , że postanowiłam przysiąść sie do niego :-) ponoć jest odchudzający w dodatku. W zasdzie nie musze sie odchudzać ale lubie linie trzymać. Jutro kupie w tureckim sklepie i zrobie sobie tak : 

Warto.Seler dodaje do większości dań.Właściwie codziennie upycham go w potrawach.No może w plackach kartoflanych się nie da.
08 stycznia 2016 23:33 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Warto.Seler dodaje do większości dań.Właściwie codziennie upycham go w potrawach.No może w plackach kartoflanych się nie da.

Ja zaczne od frytek selerowych
09 stycznia 2016 08:25 / 3 osobom podoba się ten post
Dzis konczymy jedzenie zupki wczorajszej wiec sie nie napracuje, jogurcik gotowy,zerbatke zrobie i finito,I jakies mnie checi naszły wiec ciasto jakie szybkie na niedziele zrobie
09 stycznia 2016 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj bigos a dzisiaj pomidorowa z ryzem:)
09 stycznia 2016 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
Moja stołówka dziś serwuje zupę p ieczarkową,ziemniaki,mielony ,marchewka na gorąco,kompot.
09 stycznia 2016 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dzisiaj ugotuję rosołek na kurczaczku .
09 stycznia 2016 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
filecik rybny ,ziemniaczki tłuczone,kapustka gotowana.Babia oczywiście musiała czegoś nie zjeść...KAPUSTY,BO NIEDOBRA!pół roku temu była pyszna  Rozgladała sie za budyniem,ale nie dostała...
09 stycznia 2016 13:34
zupa kalafiorowa, ziemniaki, buraczki, sznycle, kompot z wiśni
09 stycznia 2016 13:48 / 1 osobie podoba się ten post
fasolowa(z ciemnej fasoli) z baraniną, ryż zapiekany z cynamonem i jabłkiem...mmmm...poezja
10 stycznia 2016 08:34 / 1 osobie podoba się ten post
Piersi z kurczaka w sosie smietanowym z pieczrkami, ryz,jogurt,i herbatka
10 stycznia 2016 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
No to Annie już się wyszalała w kuchni,od dzisiaj koniec z dziwadłami,będzie normalne polskie jedzenie
Oddala mi pałeczkę,raz że jest słaba,dwa,przekonała sie że ja jednak potrafię coś ugotować;))
Tak więc dzisiaj filet z kurczaka w panierce ziemniaki i brukselka