Na wyjeździe #31

03 lutego 2016 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jesteś w Lueneburgu? Piękne miasteczko,można wybaczyc nawet niepogodę :-)

Iwanilka wieksze miasto to własnie Luneburg bo moje Breitlingen nikomu by nic nie powiedziało wieś wies i jeszcze raz wieś :)
03 lutego 2016 15:24
Niech mi któraś "zachodniopomorskie"wyciagnie, bo mi jakies upsy wyskakują
03 lutego 2016 15:24 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Iwanilka wieksze miasto to własnie Luneburg bo moje Breitlingen nikomu by nic nie powiedziało wieś wies i jeszcze raz wieś :)

No własnie,wieś w której mieszkam też w nazwie ma "breit" ,a z szerokoscią ma niewiele wspólnego ,o długości nie wspomnę ,więc czemu nadają takie nazwy takim wiochom?
03 lutego 2016 17:11 / 2 osobom podoba się ten post
Pomyłka Brietlingen :) Sklepik odwiedziłam znalazłam chwała Bogu że kg są to mnie nie porwało wiało ale słoneczko z powrotem juz było lżej mimo że zakupy były :) miałam odwiedziny jedynej opiekunki w okolicy z dziadkiem była to jest swat mojej Pdp to co ona robi i za jakie euro to tylko płakać ale już szuka innej pracy i dobrze bo wyzysk na całego 13 będzie zmienniczka Łotyszka która twierdzi że dużo pracy nie ma a tam wykopki przetwory hakowanie koszenie już o porządkach i dziadku nie wspomnę :(
03 lutego 2016 17:46 / 3 osobom podoba się ten post
A u mnie w Norymberdze śnieg z deszczem pada:(Zimno jak cholera:(Buuuuuuu.Niby kwiotki tu i tam a jednak wciąż zima:(I w PL to samo.Ja chcę wiosny!!!!!!!!!Ciepełka!!!!!!Słoneczka!!!!!!!
03 lutego 2016 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
Na Ciebie czekalam właśnie
03 lutego 2016 20:40 / 6 osobom podoba się ten post
Moja babcia tez lubi jezdzic ,najlepsze jak wraca opowiada,ze na jedna babcie to musieli czekac pol godziny pod domem,bo zaspala,albo jak maja godzinna pauze , podobno wszyscy chrapia ,tylko nie moja babcia ,a najlepsze,ze ona tez chrapie ,no coz.Ostatnio tez przyjechala zbulwersowana ,bo maja tam gimnastyke jakas,i sciagaja buty,jedna pani podobno miala az czarne skarpetki z brudu,babcia wszystkim opowiadala ,ze taki wstyd.Jaj jej powiedzialam ,ze to wstyd rodziny tej pani,ze nie przypilnuja ,albo opiekunki jakies nie zatrudnia,tak to jest jak rodzina nie dopuszcza mysli ze mama,czy tata potrzebuja pomocy ,nawet tak prostych sprawach.Przykre.
03 lutego 2016 21:27 / 9 osobom podoba się ten post
Świat się kończy! Kotka się na mnie obraziła.I to jak. Pół dnia chodziła nafochowana, a wszystko dlatego, że rano oberwała ode mnie po dupsku za drapanie tapczanu szelestką, w której była jedna, słownie, jedna para skarpetek. Mimo całej mojej sympatii do niej nie mogę pozwolić aby mnie teroryzowała. Wystarczy mi jej pani, choć muszę przyznać, że z babcią od dłuższego czasu żyjemy w zgodzie. To miejsce z każdym kolejnym miesiącem robi się coraz bardziej sympatyczne. Jadę 14.03 marca do domu, a 13 przyjeżdża zmienniczka. Wszystko ustalone i przyklepane. Fajnie. Już mogę się w zasadzie  powoli pakować.
03 lutego 2016 22:18 / 11 osobom podoba się ten post
Pochwalijki zginęły więc że jestem na wyjeździe tutaj się pochwalę dostałam wiadomość od syna w tym roku zostanę babcią a wesele planowane na 2017 10-11 czerwiec więc dziecko będzie na slubie swoich rodziców cieszę sie wreszcie będę mogła buszować w dziecinnych ubrankach
04 lutego 2016 07:09 / 6 osobom podoba się ten post
takaja

Pochwalijki zginęły więc że jestem na wyjeździe tutaj się pochwalę dostałam wiadomość od syna w tym roku zostanę babcią a wesele planowane na 2017 10-11 czerwiec więc dziecko będzie na slubie swoich rodziców cieszę sie wreszcie będę mogła buszować w dziecinnych ubrankach :tanczy:

Takaja gratuluję.Ja też pod koniec lipca zostanę babcią po raz drugi.Będąc na wyjazdach jak tylko mam możliwość to kupuję masę ubranek dla mojego Wnusia no nie mogę się powstrzymać i już.A teraz jak się urodzi drugie to chyba będę płaciła w autokarze nadbagaż  
04 lutego 2016 07:25 / 3 osobom podoba się ten post
A ja lecę do Aldi ,  dzisiaj są w sprzedaży spodnie fajne . Jak będą tak wyglądały jak w gazetce reklamowej to sobie kupię. Na wiosnę pasuja jak nic
04 lutego 2016 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
Wróciłam  , dobrze że poleciałam wczesnie tylko jedna para była o moim rozmiarze "38"  reszta to "42" . Jeszcze cos sobie kupilam ale potem wstawie w odpowiednim temacie.Humor sobie poprawiłam chociaz i tak mam go sporo w zapasie. A jeszcze widniejący na horyzoncie wyjazd do domu na weekend w lutym wprawia mnie w bombowy nastrój. (nie, nie wybuchne ).
04 lutego 2016 09:29 / 1 osobie podoba się ten post
Tylko naszych pięknych Tatr nad morze nie zanieś :)
04 lutego 2016 09:59 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

A ja lecę do Aldi ,  dzisiaj są w sprzedaży spodnie fajne . Jak będą tak wyglądały jak w gazetce reklamowej to sobie kupię. Na wiosnę pasuja jak nic :-)

Aniu - Aldi Süd czy Aldi Nord?
04 lutego 2016 10:02 / 4 osobom podoba się ten post
takaja

Pochwalijki zginęły więc że jestem na wyjeździe tutaj się pochwalę dostałam wiadomość od syna w tym roku zostanę babcią a wesele planowane na 2017 10-11 czerwiec więc dziecko będzie na slubie swoich rodziców cieszę sie wreszcie będę mogła buszować w dziecinnych ubrankach :tanczy:

Gratulacje!!!!!!!!!
Ja  w okolicach 18 czerwca zostanę babcią po raz drugi