Moje urodziny i imieniny #3

03 września 2016 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego Martyna
03 września 2016 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
Jakże się cieszę, że zdążyłam Wszystkiego co najlepsze droga młodsza koleżanko
Jesteś szczera, chociaż wiadomo, że tutaj do końca odsłonić kart nie można, ze względu na konsekwencje. Dajesz radę pomimo przeciwności losu. Tak trzymaj i pamiętaj noś głowę wysoko, bo możesz być z siebie dumna. Potknięcia, a nawet upadki się nie liczą , gdy dociera się do celu
03 września 2016 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
Solenizantka 100lat spełnienia marzen
04 września 2016 06:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuje wszystkim za życzenia
05 września 2016 00:24 / 5 osobom podoba się ten post
Tak... Moje Kolezanki i Koledzy. Mam dzisiaj urodziny, wiek juz dawno nie balzakowski a jeszcze nie staruszki, jaki przedział - chyba przedostatni jakby patrzył w kolejności.Marzenia mam ale czy duże? nie chyba nie.Chciałabym być zdrowa i cieszyć się tym szczęściem które mam.Czasu nie zatrzymam ale tych zmarszczek za dużo mi rzucił na twarz i każdym rokiem znaczy mi latka- pozdrawia Was od dzisiaj skończona 57 latka:)
05 września 2016 00:50 / 1 osobie podoba się ten post
Michasiu, życzę zdrowia, uśmiechu, miłości, radości życia i tyle ciepła, ile teraz masz :):*. 

05 września 2016 04:55 / 1 osobie podoba się ten post
100 lat Michasiu:))
05 września 2016 06:11 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Tak... Moje Kolezanki i Koledzy. Mam dzisiaj urodziny, wiek juz dawno nie balzakowski a jeszcze nie staruszki, jaki przedział - chyba przedostatni jakby patrzył w kolejności.Marzenia mam ale czy duże? nie chyba nie.Chciałabym być zdrowa i cieszyć się tym szczęściem które mam.Czasu nie zatrzymam ale tych zmarszczek za dużo mi rzucił na twarz i każdym rokiem znaczy mi latka- pozdrawia Was od dzisiaj skończona 57 latka:):niebo pieklo:

Latka lecą ... już się zapomniało kiedy był ten "pierwszy siwy włos"... Życzę Ci żeby na jakiś czas te latka gdzieś sobie wylądowały i
05 września 2016 06:21 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Tak... Moje Kolezanki i Koledzy. Mam dzisiaj urodziny, wiek juz dawno nie balzakowski a jeszcze nie staruszki, jaki przedział - chyba przedostatni jakby patrzył w kolejności.Marzenia mam ale czy duże? nie chyba nie.Chciałabym być zdrowa i cieszyć się tym szczęściem które mam.Czasu nie zatrzymam ale tych zmarszczek za dużo mi rzucił na twarz i każdym rokiem znaczy mi latka- pozdrawia Was od dzisiaj skończona 57 latka:):niebo pieklo:

Wszystkiego najlepszego 
05 września 2016 07:02 / 1 osobie podoba się ten post
Michasia wiek XXI , wszystkie mamy po równo I z tej właśnie okazji wszystkiego dobrego  i najlepszego  Ci życzę. Niech sie marzenia spełniaja 7 kwiatów: Bukiet ślubny z kaszki gipsówki. Trendy ślubne 2014:
05 września 2016 07:04 / 1 osobie podoba się ten post
Michasiu 100 lat , wszystkiego najlepszego ...
05 września 2016 07:14 / 1 osobie podoba się ten post
Michasiu , wszystkiego co w życiu najpiękniejsze
05 września 2016 07:17 / 1 osobie podoba się ten post
Michasi spełnienia marzen ,wszystkiego najlepszego 100lat
05 września 2016 07:24 / 1 osobie podoba się ten post
Michasia.Sto lat.
05 września 2016 07:25 / 1 osobie podoba się ten post