Na wyjeździe #32

13 kwietnia 2016 23:28 / 4 osobom podoba się ten post
Kama84

Dobrze, że jutro czwartek , będą Przyjaciółki , Jaworowicz, Uwaga i Interwencja - takie rozrywki- dużo do oglądania wieczorkiem na lapku , TVN jest poza zasięgiem niestety. a zresztą nie wiem po co ja to piszę.

A nie masz namiaru na tv " trwam " ? 
14 kwietnia 2016 12:56 / 2 osobom podoba się ten post
Przedwczoraj pdp dał się namówić na mały spacerek przed domem. Pogoda była ładna, słoneczko świeciło. Chyba się zmęczył bo wczoraj cały dzień nie wyszedł z łóżka. Doła złapał. Nawet syn go nie zdołał wyciągnąć. Ja byłam za tym, żeby go zostawić w spokoju. Przecież kiedyś trzeba sobie poleniuchować. Dzisiaj wstał bez problemu. Przyszła siostra, starsza od niego dwa lata - 92 - i mu nakładła do głowy. Nasłuchał się, postraszyła go szpitalem, domem starców itd. Dziadek bywa depresyjny, nie każdemu wyciąganie na siłę pomaga. Czasami trzeba poluzować i pozwolić zakopać się w pierzynce. Oczywiście trzymać rękę na pulsie, żeby sie pdp nie zagrzebał w niej na amen Oj ta starość
14 kwietnia 2016 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
Tak.Nie każdemu wyciąganie na siłę pomaga.
14 kwietnia 2016 15:22
Dziewczęta, wystawiłam na OLX swoje zbędne buciki, w sumie chyba z 20 par, większość to nówka, rozm 38,39 , może którejś wpadną w oczko ;) OLX-Zielona Góra.
14 kwietnia 2016 17:22
Kama84

Dziewczęta, wystawiłam na OLX swoje zbędne buciki, w sumie chyba z 20 par, większość to nówka, rozm 38,39 , może którejś wpadną w oczko ;) OLX-Zielona Góra.

14 kwietnia 2016 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

tu wystaw Kiedys byl tu taki topik ( chyba )
14 kwietnia 2016 19:59
Dobry wieczór. Co do Twojej zaradności nie mam wątpliwości ! (Ale poleciałam z rymem hi, hi)
Jakby co, @ w profilu Możliwe, że byłabym zainteresowana.Jeśli  oczywiście nie zapomnisz
14 kwietnia 2016 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie ok. 40 minut, ale też mam
14 kwietnia 2016 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie drożej troszkę, ale trudno - chciałam i mam
Ja się loguję, ale oczywiście raz leciałam do pani po pomoc, bo zablokowałam sobie złym hasłem
Ale już jest ogarnięte, tylko jeszcze nie zrobiłam synowi przelewu, bo....sama nie wiem. Może  jutro się odważę...?
14 kwietnia 2016 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Dawaj znać 
Będziemy wrażenia z obsługi  konta online wymieniać
15 kwietnia 2016 08:14
Czemu małe autko dla syna? A gdzie bezpieczeństwo dla pociechy? 
15 kwietnia 2016 08:18 / 3 osobom podoba się ten post
no wiec u mnie powoli wszystko wraca do normy......mieszkanie nei wyglada juz jak chlew............dziadki doprowadzone do ladu jeszcze tylko fryzjer z dziadkiem i bedzie wsio jak bylo...............
15 kwietnia 2016 09:10
Pomóżcie pisze z telefonu,muj laptop chyba załapał wirusa,chciałam wczoraj oglądać telewizję internetową,a dzis strony otwierają się jak chca,tylko feks działa jako tako.
15 kwietnia 2016 09:11 / 3 osobom podoba się ten post
Małym autkiem do zajezdżenia to sobie można w PL do sklepu i sąsiedniej miejscowości jezdzić. A na takie trasy jak chce robic Twój syn, to lepiej kupić solidniejsze autko. Zawsze to lepiej jest mieć więcej maski przed sobą. Albo jak nie duże auto to przynajmniej z tych średnich. Przemyśl Andrejka. Na takich dalekich trasach można potencjalnie wiecej głupków spotkać, niż w promieniu 100 km od twojej miejscowości. Syn będzie przecież dłuższą trasę pokonywał. Średnie albo duże ??  Nie małe !! Tym bardzie, że będzie świeżo upieczonym kierowcą. 
15 kwietnia 2016 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Pomóżcie pisze z telefonu,muj laptop chyba załapał wirusa,chciałam wczoraj oglądać telewizję internetową,a dzis strony otwierają się jak chca,tylko feks działa jako tako.

Pewnie jakieś złośliwe oprogramowanie typu adware. Można to złapać nieuważnie kilkając w jakąs reklamę, bądź ściągając coś. Przeskanuj antywirusem , no i adw cleanerem, powinno pomóc.Masz tu linka do programu ze strony producentahttp://adwcleaner.pl/adwcleaner/pobierz-program/