Sentencje na dzień dzisiejszy #3

05 lipca 2016 20:06 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

I co ma kobieta zrobić jak mężczyźni mają też "wzrost" plemnika ? Musi urosnąć ich w sobie,  żeby móc  ich zobaczyć.  Gówno też ma swój "wzrost" i jest wszystkim czego kobieta nie chce, ale naprawde potrafi być wielkie jak na nie się patrzy z perspektywy plemnika. Hihihihi )))))

Fascynuje mnie Twój sposób postrzegania świata. Nigdy w życiu bym nie wpadła na to co napisałaś ale masz bezsprzecznie rację.
05 lipca 2016 20:09 / 5 osobom podoba się ten post

05 lipca 2016 20:22 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ja nie jestem człowiekiem tak szerokich horyzontów, ale mam inne atuty ... Były momenty, że to forum ujawniało moje grubo poprzykrywane kompleksy ..., ale jak już coś wie się o sobie to można też zacząć z tym coś robić ...  Uśmiechu nie poślę bo mi te Emotkikony dalej nie działają. hihihi))))

Każdy ma w sobie coś wartościowego, jak to wykorzysta, to już inna historia  Najważniejsze, aby nikogo nie ranić świadomie...
Powstawiam Ci ludziki, aby była równowaga    
05 lipca 2016 20:25 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja dziś we wchodzeniu do "Narni" przeszłam samą siebie i wycofałam się w porę :)
Mogę powiedzieć tak- akcja Toilettenstuhl została zakończona sukcesem :)

Najważniejsze, że się udało
05 lipca 2016 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Najważniejsze, że się udało :-)

Przeżyć 
05 lipca 2016 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Fascynuje mnie Twój sposób postrzegania świata. Nigdy w życiu bym nie wpadła na to co napisałaś ale masz bezsprzecznie rację.

To jest własnie fraktalne postrzeganie świata.... Ale jeżeli mnie rozumiesz to też takowe masz ... ))))
06 lipca 2016 10:41 / 5 osobom podoba się ten post
"Bezmyślni nigdy nie popełniają błędów w myśleniu"
*Jacek Wejroch
06 lipca 2016 11:07 / 5 osobom podoba się ten post
"Wierzę, że tak naprawdę w życiu najcięższe walki toczymy sami ze sobą. Ze swoimi słabościami, lenistwem czy brakiem odwagi."

/P.Skokowski/
06 lipca 2016 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

"Wierzę, że tak naprawdę w życiu najcięższe walki toczymy sami ze sobą. Ze swoimi słabościami, lenistwem czy brakiem odwagi."

/P.Skokowski/

Prawda.
06 lipca 2016 21:22 / 8 osobom podoba się ten post
07 lipca 2016 18:32 / 3 osobom podoba się ten post
"Każde serce jest zdolne do tego, by zakwitnąć kwiatem miłości"
*Aldona Różanek
07 lipca 2016 18:40 / 4 osobom podoba się ten post
By­cie wol­nym jak mo­tyl jest tyl­ko przyk­rywką dla strachu przed po­zos­ta­niem gdzieś na dłużej.
Autora nie znam niestety...
07 lipca 2016 19:58 / 6 osobom podoba się ten post
Milczenie przyjaciel;ktory nigdy nie zdradza.Konfucjusz
08 lipca 2016 05:34 / 4 osobom podoba się ten post
Za 20 lat, od dzisiaj, nie będzie miało znaczenia, czy...
08 lipca 2016 16:39 / 3 osobom podoba się ten post
"Jedynie kelner kocha bez reszty"
*Michał Lech Sinico