Sentencje na dzień dzisiejszy #3

15 lipca 2016 18:50 / 5 osobom podoba się ten post
"Lepszy wróg za darmo niż przyjaciel za pieniądze"
*Karol Bunsch
15 lipca 2016 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
15 lipca 2016 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
Nuda (...) to jest coś najgorszego – w kuchni, w życiu, w małżeństwie.
15 lipca 2016 23:17 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Nuda (...) to jest coś najgorszego – w kuchni, w życiu, w małżeństwie.

Dlatego nie wolno dopuścić do tego, aby zaistniała
17 lipca 2016 10:31 / 5 osobom podoba się ten post
17 lipca 2016 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
17 lipca 2016 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No,nie wiem,nie wiem:)U psychiatry jak rechoczesz, to juz na szczęście ,najczęściej nie wiesz dlaczego, a jak płaczasz to wiesz z jakiego powodu....Więc......
17 lipca 2016 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

No,nie wiem,nie wiem:)U psychiatry jak rechoczesz, to juz na szczęście ,najczęściej nie wiesz dlaczego, a jak płaczasz to wiesz z jakiego powodu....Więc......

No własnie jest się w takim stanie , że już się nie wie dlaczego się rechocze :) Czyli stan już bardziej zaawansowany :)O to chodziło w tej sentencji ;)
18 lipca 2016 05:41 / 2 osobom podoba się ten post
To co robisz dla siebie umiera razem z Toba to co robisz dla innych POZOSTAJE NA ZAWSZE........madrosc wschodu
18 lipca 2016 06:56 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

To co robisz dla siebie umiera razem z Toba to co robisz dla innych POZOSTAJE NA ZAWSZE........madrosc wschodu:chaplin:

O Bosze ! Babka, teraz wiem dlczego szewc chodzi bez butów ... hihihi  I dlaczego nie ciągnie mnie na wschód... Bo to trzeba bardzo uważać na to co sie robi dla innych bo oni z tym zostaną...  Teraz wiem też dlaczego talenty ograniczyłam do "umiem sprzątać"... Innym po sobie zostawię porzadek hihihi...))))
18 lipca 2016 07:06 / 2 osobom podoba się ten post
18 lipca 2016 07:23 / 3 osobom podoba się ten post
Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń
18 lipca 2016 12:07
"Nie urodziłeś się tylko po to, aby całe życie płacić rachunki i umrzeć. Pytanie, czy wiesz po co?
Szukaj tego, co kochasz. Tak, żeby powiedzieć „O, to jest to ! ”  I zrób to zanim umrzesz. Masz żyć życiem, które jest przeznaczone dla ciebie, a nie takim, które ktoś ci zaplanował."
/nie wiem dokładnie czyje to słowa, więc "autor poszukiwany"/
18 lipca 2016 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Słyszałam to z czyiś ust, i ta osoba w to święcie wierzyła ... Właściwie nie wiem co na koniec ją skłoniło do zasilenia kółka graniastego AA ...))))
18 lipca 2016 13:27 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Słyszałam to z czyiś ust, i ta osoba w to święcie wierzyła ... Właściwie nie wiem co na koniec ją skłoniło do zasilenia kółka graniastego AA ...))))

Może chciał potem poszerzyć horyzonty i do innych kółek awansować :) Jak widać wybór jest duży :)  Ja jestem waperką, a nie prościej byłoby tak sobie setę walnąć? :)