W domu # 7

10 czerwca 2016 20:16
Mam pecha placze
10 czerwca 2016 20:43 / 3 osobom podoba się ten post
i slucham muyzki na utube i sie nie poddaje
10 czerwca 2016 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
Katarzyna89

i slucham muyzki na utube i sie nie poddaje:-)

Kaska, wybecz sie, posluchaj muzyki, ustaw sie do pionu iiiiii zycie toczy sie dalej
10 czerwca 2016 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Los mi nie sprzyja i nie mogę trafic na Rostock. Jak twoja zmienniczka postanowi zmienić miejsce to daj znać , chętnie zostanę twoja zmienniczką :tanczy: Moja córka mieszka na Koch-Gotha str. nie wiem jaka to dzielnica.

A dzisiaj jest zlecenie do Rostocku.Na naszym forum.
10 czerwca 2016 22:37
teresadd

A dzisiaj jest zlecenie do Rostocku.Na naszym forum.

moj mail na opiekunki
10 czerwca 2016 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Katarzyna89

moj mail na opiekunki

Ale mój też.Bo za bardzo nie wiem o co chodzi.
10 czerwca 2016 22:52 / 7 osobom podoba się ten post
Witam prawie w juzz nocna pora za krótkie dni mam naa urlopie. Jak pisałam mój slubny wpadł na kilka dni i dzisiaj dzień szalony. Tort zrobiony, mamografia zaliczona,karkówka natarta na jutrzejszego grila w rodzinnym gronie, wnuki przywiezione już śpią a jutro czeka na nie niespodzianka - ogromniasta trampolina /4,30m/ to prezent na dzień dziecka dla mojej całej trójki wnucząt,:)
10 czerwca 2016 22:54 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

Witam prawie w juzz nocna pora za krótkie dni mam naa urlopie. Jak pisałam mój slubny wpadł na kilka dni i dzisiaj dzień szalony. Tort zrobiony, mamografia zaliczona,karkówka natarta na jutrzejszego grila w rodzinnym gronie, wnuki przywiezione już śpią a jutro czeka na nie niespodzianka - ogromniasta trampolina /4,30m/ to prezent na dzień dziecka dla mojej całej trójki wnucząt,:)

Zawsze chciałam na takiej trampolinie poskakać ...Michasiu,bardzo intesywnie urlopujesz :)
10 czerwca 2016 23:07 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zawsze chciałam na takiej trampolinie poskakać ...Michasiu,bardzo intesywnie urlopujesz :)

Zapraszam:) jest ogromniasta i wczoraj ze starszą wnusią trochę poskakałamTo dopiero początek mojego urlopu,aż strach się baćA jeszcze napiszę że dopiero odkryłam w torebce że mam telefon córki, Pojechaliśmy po wnuki i zgarnęłam Jej telefon do torebki. mamy takie same etui/ i teraz chciałam zadzwonić,że wsio gra a telefon w mojej torebce się odzywa. Córcia się domysliła bo nie pierwszy raz tak zrobiłam, do jutra wytrzyma - przyjedzie to oddam:)
11 czerwca 2016 08:55
Łojej,ja bym nie wytrzymała do jutra,uzależniona jestem.No ale dla mnie telefon to nie tylko telefon,to centrum mojego życia
11 czerwca 2016 12:07 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A ja skakałam z 6-letnim synem mojej kumpelki i było bosko
12 czerwca 2016 14:47 / 7 osobom podoba się ten post
Dojechałam. W domu byłam o 10,15 a wyruszyłam o 19oo poprzedniego dnia. No nie powiem, oczy mnie szczypią, kręci mi się w głowie - czyli dalej jadę. Tym razem nogi mi spuchły ..... do kitu taka podróż. Czuję się jakbym była lekko pijana, kręci mi się w głowie. Tak reaguję na długa jazdę autobusem, zresztą czymkolwiek. Chyba się wkurzę i zrobię sobie jakiegoś drinka. Przynajmniej będę wiedziała dlaczego wszystko tak dziwnie wygląda. Nie mogę się położyć spać, bo nie usnę. Zamknę oczy i dalej będę "jechała". Niech mnie ktoś dobije !! Muszę przeczekać do wieczora. Pomimo, że miałam dwa miejsca dla siebie jakoś nie za bardzo mi ta podróż wyszła. Ale najważniejsze, że już jestem w domciu Jutro będzie już OK. A wam życzę pogody ducha, bo bardzo się przydaje w tej naszej robocie.
Wczoraj na ZOB najwyraźniej kaczki też się gdzieś szykowały.
A teraz spadam. Ppapa.
12 czerwca 2016 16:50 / 5 osobom podoba się ten post

Łączmy się : na wyjeździe i w domu ! Gdzie dzisiaj kibicujemy NASZYM ? Fajnie będzie razem trzymać kciuki
12 czerwca 2016 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
No teraz jak mogę nareszcie iść spać po durnej podróży, to oczy mam jak spodki
12 czerwca 2016 22:26 / 6 osobom podoba się ten post
Dziewczyny/chłopaki ja jestem w domu i jest mi dobrze. Idę spać, trzymajcie się w tej głupiej robocie Ja znikam, bo detoks opiekuńczy, to cenna terapia. Nie odpuszczę Czasami podejrzę z "krzaczorów" co się dzieje ale nie uwłaczając miłości do WAS !! detoks jest konieczny !! Papapa pozdrowionka dla wszystkich