W domu # 7

27 września 2016 07:27 / 3 osobom podoba się ten post
Wierzba w naszej posiadłości zakwitła. Wstawie fotkę poniewaz nasmiewam się z tych ktorzy sie nabierają. Za kilka dni a szczególnie jak spadnie deszcz obsypana będzie kwieciem. Bardo ładnie to wygląda .
27 września 2016 17:17 / 5 osobom podoba się ten post
No Q..mać
i .......
Przeprasza,
Ale wyjazd Marty nie może mi wyjść z głowy.
Co z tego że to dopiero 16 raz!!!!!
27 września 2016 19:11 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich. Troszkę poczytałam ale tyle nowości, że zwątpiłam i chyba dam sobie spokój. Nie nadrobię zaległości. Powoli szykuję się do wyjazdu, znaczy się "wystawiłam się" i czekam spokojnie, co mi moja agencja wymyśli. Za to po długim obijaniu się wzięłam się za okna, porządki w ciemnych kątach i takie tam. Jak zwykle na ostatnią chwilę ale za to dokładnie. Nawet zrobiłam jabłka na szarlotkę, takie z ogródka prawdziwe. Wiadomo, nie chce mi się jechać ale muszę. Jak większość z nas. Na dodatek pogoda jest super, czyste niebo i zapach jesieni.
Pracujcie dzielnie, ja też niebawem zacznę
27 września 2016 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
Moj mąż wrócił ze spaceru z sunią. Przyniośl mi bukiecik kwiatów polnych . Dobry i taki
27 września 2016 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Moj mąż wrócił ze spaceru z sunią. Przyniośl mi bukiecik kwiatów polnych . Dobry i taki :-)

No wiesz !!! Ty cyniczna kobieto  Toć polne najpiękniejsze, bo to potrzeba chwili, emocji. A Tobie chodzą roże z kwiaciarni po głowie ?? 
27 września 2016 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No wiesz !!! Ty cyniczna kobieto :lol1: Toć polne najpiękniejsze, bo to potrzeba chwili, emocji. A Tobie chodzą roże z kwiaciarni po głowie ?? :brak wiary:

he he he
27 września 2016 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Moj mąż wrócił ze spaceru z sunią. Przyniośl mi bukiecik kwiatów polnych . Dobry i taki :-)

Bardzo ładny bukiecik, bardziej przemawiający niż nenufary np :)
27 września 2016 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bardzo ładny bukiecik, bardziej przemawiający niż nenufary np :)

A kto by tam do wody wchodził pod koniec wrzesnia. Chyba że dla Dziuni
27 września 2016 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

A kto by tam do wody wchodził pod koniec wrzesnia. Chyba że dla Dziuni :-)

I mógły zapomnieć po co wszedł , albo nie wyjść :)
27 września 2016 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

I mógły zapomnieć po co wszedł , albo nie wyjść :)

Dlatego chodzi z psem .
27 września 2016 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Dlatego chodzi z psem .

Takie czasy :)
27 września 2016 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

he he he :-)

Ten ichniejszy utwór kocham wprost !!I Jeszcze "Mój jest ten kawałek podłogi". Reszta może nie istnieć !! Pojechałaś "żletą" ale to taki budujący masohizm albo sadyzm. Zależy z której strony patrzymy. Jak nie patrzeć - dzięki. 
27 września 2016 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ten ichniejszy utwór kocham wprost !!I Jeszcze "Mój jest ten kawałek podłogi". Reszta może nie istnieć !! Pojechałaś "żletą" ale to taki budujący masohizm albo sadyzm. Zależy z której strony patrzymy. Jak nie patrzeć - dzięki. 

No, no Dudi to Dudi tez lubię
27 września 2016 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

No, no Dudi to Dudi :-) tez lubię :-)

Niooo !!  Różne orgazmy z mózgiem włącznie można przeżyć - hahaha.  Lubię ich. A tak na poważnie, coby Paolo polewki nie miał, to cudnie że mamy swoją,  PL klasykę muzyki. Słuchasz i widzisz. Cudo !!!
28 września 2016 08:09 / 3 osobom podoba się ten post
...coś dziś od rana mam" kudłate" myśli Jakaś taka "gawędziara" się zrobiłam-hi,hi,hi.Starośc?!-co ja piszę-chyba "se"rękę obetnę i oczka wydłubię aby na pesel nie zerkać. I rym,cym,cym