W domu # 7

09 maja 2016 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

W domku, ale raczej nie za długo...a poza tym tradycyjnie po lekarzach latam, dzisiaj było prześwieltlenie kolanka, morfologia, tradycyjnie anemia hula hemoglobina 8,9, wynik RF też nieładny bo  73, ..ale może jeszcze pociągnę trochę...nawet wizytę u ortopedy na NFZ udało mi się załatwić na 20 maja UWAGA: tego roku....haaa...a pewnie jeszcze reumatolog dojdzie...i do DE pojadę z koszem leków..:umowa:

..

Hm...zdrówka życzę. Ja też za długo nie posiedzę, bo pracoholiczka ze mnie
09 maja 2016 21:25
hawana

Hm...zdrówka życzę. Ja też za długo nie posiedzę, bo pracoholiczka ze mnie:placz1:

Hiiii, to nas już dwie..
09 maja 2016 21:33
scarlet

W domku, ale raczej nie za długo...a poza tym tradycyjnie po lekarzach latam, dzisiaj było prześwieltlenie kolanka, morfologia, tradycyjnie anemia hula hemoglobina 8,9, wynik RF też nieładny bo  73, ..ale może jeszcze pociągnę trochę...nawet wizytę u ortopedy na NFZ udało mi się załatwić na 20 maja UWAGA: tego roku....haaa...a pewnie jeszcze reumatolog dojdzie...i do DE pojadę z koszem leków..:umowa:

..

Nie wiem czy taka Twoja "uroda" ,ale 8,9 Hgb to za mało!Do dr się z tym wybierasz?Bo chyba by sie jakies żelazo przydało czy cuś....
Natomiast jeśli o ortopedzie mowa to w Koszalinie "z marszu".W szoku byłam,że nie ma z tym akurat specjalistą żadnych problemów.Może dlatego ,że Koszalin nieduzy i aż 8 ortopedów na NFZ:)
09 maja 2016 21:57
scarlet

..

A u ginekologa byłaś? Ta hemoglobina,,,To mogą być mięśniaki. Jak przegląd techniczny to może kompleksowy?
09 maja 2016 22:05
kasia63

Nie wiem czy taka Twoja "uroda" ,ale 8,9 Hgb to za mało!Do dr się z tym wybierasz?Bo chyba by sie jakies żelazo przydało czy cuś....
Natomiast jeśli o ortopedzie mowa to w Koszalinie "z marszu".W szoku byłam,że nie ma z tym akurat specjalistą żadnych problemów.Może dlatego ,że Koszalin nieduzy i aż 8 ortopedów na NFZ:)

Kasiu, mój organizm nie przyswaja zelaza z pozywienia, tylko syntetyczny , już mam.po nim....nie bede sie wyrazć..jak biore, tio nawet i 13 mam, jak przestaje to  ...bleee mam to 40 lat ponad, to może i 40 następne pociągne...hiii

10 maja 2016 06:01 / 5 osobom podoba się ten post
scarlet

Kasiu, mój organizm nie przyswaja zelaza z pozywienia, tylko syntetyczny , już mam.po nim....nie bede sie wyrazć..jak biore, tio nawet i 13 mam, jak przestaje to  ...bleee mam to 40 lat ponad, to może i 40 następne pociągne...hiii

Scarlet, to pij chociaż sok z buraków, może się  przyswoi , szklankę dziennie, małymi łyczkami . Nigdy na raz, lub dwa.
Sok z buraków, to cudowny lek.
10 maja 2016 07:46 / 7 osobom podoba się ten post
Moj ostatni majowy spacer z Sara ..............apodaj.net/a82b9c070a08.jpg.html][/url]
10 maja 2016 09:59
Piekne,,jest co podziwiac..........
10 maja 2016 13:04 / 1 osobie podoba się ten post
Babka

Piekne,,jest co podziwiac..........:zywoplot:

Ja juz nie wiem co ja z tych nerwów* wkleiłam . Nie da sie powiekszyc. Poprawie sie przyzekam
10 maja 2016 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Ja juz nie wiem co ja z tych nerwów* wkleiłam . Nie da sie powiekszyc. Poprawie sie przyzekam:-)

Awataru nie zmieniaj........milo popatrzec......to moja prosba......jeszcze nie nie grozba 
10 maja 2016 13:12 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

Awataru nie zmieniaj........milo popatrzec......to moja prosba......jeszcze nie nie grozba :milosc1:

He, he  Babka, poczucie humoru Cie nie opuszcza. A tak wogóle to przyjemnie jest na mnie popatrzec :)
10 maja 2016 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Scarlet, to pij chociaż sok z buraków, może się  przyswoi , szklankę dziennie, małymi łyczkami . Nigdy na raz, lub dwa.:-)
Sok z buraków, to cudowny lek.:-)

Nie przyswoi, już babcia 30 lat temu próbowała haaa...ja tez niedawno...nic, nic, nic..trzeba pokochać tak jak jest 
10 maja 2016 15:54 / 6 osobom podoba się ten post
w imieniu Kasi63 dotarla bezpiecznie i w calosci do domku i pozdrawia
10 maja 2016 21:59 / 11 osobom podoba się ten post
No- dobry wieczór.
Trzeba by na coś pomarudzić, żeby Marta nie odwykła,
No więc marudzę, że siedzę sam - Marty nie ma, trochę mi samotnie,
ale za to ile czasu miałem na przygotowanie wędek na weekend! :).
Pozdrawiam Wszystkich, a przede wszystkim Moje Kochanie.
10 maja 2016 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
darekr

No- dobry wieczór.
Trzeba by na coś pomarudzić, żeby Marta nie odwykła,
No więc marudzę, że siedzę sam - Marty nie ma, trochę mi samotnie,
ale za to ile czasu miałem na przygotowanie wędek na weekend! :).
Pozdrawiam Wszystkich, a przede wszystkim Moje Kochanie.

Ja Ciebie też pozdrawiam