Pytajka, widzialas kiedy 42 letnia dziewczyne? To juz bardziej bym sie nazwala podstrzala nimfa blotna,ale za to z temperamentem:lol1:
Pytajka, widzialas kiedy 42 letnia dziewczyne? To juz bardziej bym sie nazwala podstrzala nimfa blotna,ale za to z temperamentem:lol1:
Dawaj śmiało :)))
Smarkula:):)Ciesz się ciesz,dziewczyno:):)Mhm....zapasy w błotku lubisz,że błotna??Bo ,że nimfa to wiadomo:)Fioletowa nimfa,hi hi hi
Ale nam się "Myszki" rozszlały,
jedna o rozkroku, druga o ekshicjonizmie,
a to j jestem tą "szarą" , która pod miotłą siedzi,
i tylko od czasu do czasu coś sobie "skubnie",
Martuniu, nie denerwuj się, że tak "to" nazwłem.
Mam nadzieję, że Marta się nie poczuła dotknięta frywolnym okresleniem jej pozycji na kajaku. Ale gdyby tak było to od razu przepraszam. Nie wszyscy lubią takie określenia i takie głupoty. Marta !! jakby co, to ja niewinna jestem :-)
Owszem Darek dostał po uszach i to porządnie,za wstawienie tego niezbyt udanego zdjęcia.Ale dostał po łbie jeszcze zanim skomentowałaś moją pozę Myszo wiec nie czuj sie w żaden sposób winna:-)
Wstawie inne zdjęcia z kajaków,tylko sie do tego zbiorę bo jakoś brakuje mi w domu " pałera".Niby fajnie w domu ale robie sie leniwa rozlazła jakaś.Rozglądam sie za wyjazdem bo nie lubię siebie takiej;-)
Owszem Darek dostał po uszach i to porządnie,za wstawienie tego niezbyt udanego zdjęcia.Ale dostał po łbie jeszcze zanim skomentowałaś moją pozę Myszo wiec nie czuj sie w żaden sposób winna:-)
Wstawie inne zdjęcia z kajaków,tylko sie do tego zbiorę bo jakoś brakuje mi w domu " pałera".Niby fajnie w domu ale robie sie leniwa rozlazła jakaś.Rozglądam sie za wyjazdem bo nie lubię siebie takiej;-)
No nie biję,to przenośnia była.Uściślam zanim ktoś na policje zadzwoni,że jakas przemoc tu ma miejsce.
Swoją drogą,on chyba by wolał raz oberwać niż to co ja robię - obrażam sie i znikam.
Wcale się nie dziwię, że tego nie lubi. Ja też bym nie lubiła:-). A tak a propos zdięć to, te które teraz wkleiłaś jako profilowe jest super. Pięknie wyglądasz. Nic dziwnego, że Darka jak chwyciło to puścić nie może:-)
No wstawiłem jedno zdjęcie z kajaków i naprawdę ostro "po uszach" dostałem,
bo podobno "niekorzystnie" akurat na tym zdjęciu wyszła,
No niech mi ktoś, coś Mojej Martuni zarzuci!!!!