Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

01 września 2016 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak nie doświadczy?Oczywiście ,że doswiadczy:)Wystawi na Allegro albo innym Ebay-u i jeszcze majątek zbije:):):)Dzieci teraz opreratywne są  niemożebnie:):):):)hi hi hi

Się w grobie przewrócę chyba
01 września 2016 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Cos te rybki wygladaja na takie lekko zdziwione.
01 września 2016 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jak nie doświadczy?Oczywiście ,że doswiadczy:)Wystawi na Allegro albo innym Ebay-u i jeszcze majątek zbije:):):)Dzieci teraz opreratywne są  niemożebnie:):):):)hi hi hi

Moja córka operatywna w tym temacie.Od siostry mej dostaję ciuchy z Californi.Markowe ,ceny to znamy tylko z internetu,bo raczej u nas to tylko w Warszawie na Placu Trzech Krzyży.
I wszystko idzie jak świeże bułeczki.Wystawia na Allegro i biznes mały jest.Rozmiary nie nasze ,więc nie szkoda oddać.
Już nie ma darmochy ,żeby oddać do Pck ,lub komuś w spadku.
01 września 2016 22:11 / 4 osobom podoba się ten post
anerik

Pozdrów Lawendę ode mnie......szkoda, że jej z nami nie ma....

U mnie dziś na obiad zupa ogórkowa......mus z dyni i jabłek....

Knorr.....jeśli to Twoje wykwintne gotowanie sprawia Ci przyjemność.....to tak trzymać.......
Lubię też eksperymenty w kuchni, ale kasy brak......
Ale na Twojej szteli .....bym jednak wymiękła..........

Dziękuje. No bardzo lubię gotować, prawdę mówiąc to moje hobby. Lubię także dobrze zjeść. Zwracam uwagę na to co jadam. I poniekąd robię to także dla siebie.Moja Pdp bardzo zadowolona, co sprawia mi dużą satysfakcję. Po to tu jestem, żeby w każdy, możliwy dla mnie sposób wydłużyć, a także umilić jesień zycia mojej Pdp.                                                                                                                       A z tym wymiękaniem, to chyba jest coś na rzeczy. Bo opiekunki, które tu znam twierdzą, że za skarby nie chciałyby mnie zmieniać )))                                                                                                                   

02 września 2016 07:08 / 3 osobom podoba się ten post
Lubię gotować ale bez przesady. Knorr chyba całe dnie doskonali sie w kuchni . A ja wole inne miejsca.

Dzisiaj kuchnia serwuje : sledzik w smietanie z cebulka i jabłuszkiem  + ziemianki w pełnym rynsztunku .
Dodawałam jeszcze inne dodatki ale moj pdp lubi taki najprostszy zestaw. A ja jem to co pdp  z lenistwa Wolę inne zajęcia jak stanie przy garach.
02 września 2016 07:25 / 3 osobom podoba się ten post
Kartofelki smarzone z jajkiem ,szpinak i fasolka szparagowa dla mnie,budyn na zimno i herbatka
02 września 2016 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie dzisiaj biba. Tak mówi moja niespełna 2-letnia wnuczka na rybę.
02 września 2016 10:34 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Lubię gotować ale bez przesady. Knorr chyba całe dnie doskonali sie w kuchni . A ja wole inne miejsca.

Dzisiaj kuchnia serwuje : sledzik w smietanie z cebulka i jabłuszkiem  + ziemianki w pełnym rynsztunku :-).
Dodawałam jeszcze inne dodatki ale moj pdp lubi taki najprostszy zestaw. A ja jem to co pdp  z lenistwa :-) Wolę inne zajęcia jak stanie przy garach.

Śledzika w śmietanie odgapiam. Do tego nie wiem co ;-)
02 września 2016 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
pan Dziadek zażyczył sobie naleśników i bardzo dobrze, mam dość makaronu i mięsa
02 września 2016 11:14
Zupa cebulowa i woda do picia.Moja podopieczna lubi proste posiłki.
02 września 2016 14:19 / 1 osobie podoba się ten post
Rybka brat kartofle i kapusta kiszna z kminkiem i pdp krem waniliowy z bananmi
02 września 2016 14:36
Pizza z tuńczykiem - słabo mi wszyła , ale da się zjeść .
02 września 2016 14:41 / 2 osobom podoba się ten post
Mirka Dz

Śledzika w śmietanie odgapiam. Do tego nie wiem co ;-)

"odgapiam", ...pierwszy raz słyszę (czytam) takie słowo
03 września 2016 07:30 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie dzis nic specjalnego!Ziemniaczki w mundurkach i Cacyki,herbatka i budynie osłodze humorek hehe
03 września 2016 07:40 / 4 osobom podoba się ten post
Tosty hawajskie , czy kubanskie jeden pies , ja zjem bez ananasa.