Przez Landy nie jechałam, niestety. Tylko Autobany po drodze zaliczałam ;-)
A mój Roverek jak zwykle mnie nie zawiódł i dojechałam szczęśliwie. Teraz rozglądam się i poznaję wszystkie zakamarki. :-)
Przez Landy nie jechałam, niestety. Tylko Autobany po drodze zaliczałam ;-)
A mój Roverek jak zwykle mnie nie zawiódł i dojechałam szczęśliwie. Teraz rozglądam się i poznaję wszystkie zakamarki. :-)
Malgi ,intuicja mnie nie zawiodła,jak znam Anię, to by się tak nie ,,przejezyczyla ".
Tylko nie wiedziałam która dziewczyna przyjedzie i jakim,, autem".
Pozdrowionka dla Was:)
Nie chce mi sie juz szukac topiku , jak minal dzien..., bo chyba w tym sie najlepiej czuje , bez zmian , no moze za wyjatkiem tego ze 3 dzien z rzedu moj dzien pracy sie wydluza ....., bo dziadek ma pore rabania , i to nie raz , tyle co go przebiore , za 10 minut zas to samo.
No co , przecie mu nie zabronie , juz nawet pani jest wsciekla , bo pozniej musi spac w tych smrodach, wiec jutro powiedziala ze bedzie go pilnowac nie wiem co to znaczy , moze zmuszac go bedzie hihi.
Dobranoc dzieci.
Tak Basiu .Ja też tak to sobie wydedukowałam.
Malgi z piskiem opon na rowerze do Ani zajechała.
Już jestem jedną nogą za progiem zmieniłam nawet kapelusz , zeby nie zniszczyć go w torbie . letni zostawie dla Malgi bedzie to taki nasz niby puchar* przechodni . Nic dzisiaj nie robię nic a nic. Odpocznę od lenistwa przed jutrzejszą podróżą . Trzymajcie się dziewczęta i chłopcy nasi forumowi .Pdp jeszcze spi spokojnie , pewnie nie zdaje sprawy z tego , że teraz będzie miał musztrę :-) Malgi to mleczko, nawet nie mleczkovoll40. Hehehehe
Już jestem jedną nogą za progiem zmieniłam nawet kapelusz , zeby nie zniszczyć go w torbie . letni zostawie dla Malgi bedzie to taki nasz niby puchar* przechodni . Nic dzisiaj nie robię nic a nic. Odpocznę od lenistwa przed jutrzejszą podróżą . Trzymajcie się dziewczęta i chłopcy nasi forumowi .Pdp jeszcze spi spokojnie , pewnie nie zdaje sprawy z tego , że teraz będzie miał musztrę :-) Malgi to mleczko, nawet nie mleczkovoll40. Hehehehe
??? Ja to mało domyślna jestem ... :-(
Spać dzisiaj nie bede, zastanawiam sie czy nie zrobic pdp zielonej nocy :-)
??? Ja to mało domyślna jestem ... :-(