Na wyjeździe #34

15 września 2016 22:34 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Przez Landy nie jechałam, niestety. Tylko Autobany po drodze zaliczałam ;-)
A mój Roverek jak zwykle mnie nie zawiódł i dojechałam szczęśliwie. Teraz rozglądam się i poznaję wszystkie zakamarki. :-)

Malgi ,intuicja mnie nie zawiodła,jak znam Anię, to by się tak nie ,,przejezyczyla ".
Tylko nie wiedziałam która  dziewczyna przyjedzie i jakim,, autem".
Pozdrowionka dla Was:)
15 września 2016 22:40 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara48

Malgi ,intuicja mnie nie zawiodła,jak znam Anię, to by się tak nie ,,przejezyczyla ".
Tylko nie wiedziałam która  dziewczyna przyjedzie i jakim,, autem".
Pozdrowionka dla Was:)

Tak Basiu .Ja też tak to sobie wydedukowałam.
Malgi z piskiem opon na rowerze do Ani zajechała.
15 września 2016 23:00 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie chce mi sie juz szukac topiku , jak minal dzien..., bo chyba w tym sie najlepiej czuje , bez zmian , no moze za wyjatkiem tego ze 3 dzien z rzedu moj dzien pracy sie wydluza ....., bo dziadek ma pore rabania , i to nie raz , tyle co go przebiore , za 10 minut zas to samo.
No co , przecie mu nie zabronie , juz nawet pani jest wsciekla , bo pozniej musi spac w tych smrodach, wiec jutro powiedziala ze bedzie go pilnowac nie wiem co to znaczy , moze zmuszac go bedzie hihi.
Dobranoc dzieci.

Magdzie może go przetrzymaj trochę, może on uwielbia jak Ty mu robisz,, koło dupy".
Sorry za wyrażenie.
Ale czytając Twoje wpisy jaki on jest nic innego nie przychodzi mi na myśl.
Współczuję Ci Magdalenko:)
15 września 2016 23:12 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Tak Basiu .Ja też tak to sobie wydedukowałam.
Malgi z piskiem opon na rowerze do Ani zajechała.

Tak, Tereniu tylko ja jestem na forum dopiero 1.5 roku to jeszcze nie znam koneksji.
Ale znam Anię i wiem że jest fajną kobietka.
Fajnie że tak sobie dobraly zmianę:)
16 września 2016 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Już jestem jedną nogą za progiem zmieniłam nawet kapelusz , zeby nie zniszczyć go w torbie . letni zostawie dla Malgi  bedzie to taki nasz niby puchar* przechodni . Nic dzisiaj nie robię nic a nic. Odpocznę od lenistwa przed jutrzejszą podróżą . Trzymajcie się dziewczęta i chłopcy nasi forumowi .Pdp jeszcze spi spokojnie , pewnie nie zdaje sprawy z tego , że teraz będzie miał musztrę Malgi to mleczko, nawet nie mleczkovoll40. Hehehehe
16 września 2016 07:29 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Już jestem jedną nogą za progiem zmieniłam nawet kapelusz , zeby nie zniszczyć go w torbie . letni zostawie dla Malgi  bedzie to taki nasz niby puchar* przechodni . Nic dzisiaj nie robię nic a nic. Odpocznę od lenistwa przed jutrzejszą podróżą . Trzymajcie się dziewczęta i chłopcy nasi forumowi .Pdp jeszcze spi spokojnie , pewnie nie zdaje sprawy z tego , że teraz będzie miał musztrę :-) Malgi to mleczko, nawet nie mleczkovoll40. Hehehehe

Tiaaa, Ania chce sobie dziś na wagary do ogródka wyskoczyć.
A ja mam jeszcze tutaj tyle pytań, ze nie pozwolę jej na grzebanie w ziemi cały dzień.
Będę jej deptać po piętach, ne ma lekko.
16 września 2016 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Już jestem jedną nogą za progiem zmieniłam nawet kapelusz , zeby nie zniszczyć go w torbie . letni zostawie dla Malgi  bedzie to taki nasz niby puchar* przechodni . Nic dzisiaj nie robię nic a nic. Odpocznę od lenistwa przed jutrzejszą podróżą . Trzymajcie się dziewczęta i chłopcy nasi forumowi .Pdp jeszcze spi spokojnie , pewnie nie zdaje sprawy z tego , że teraz będzie miał musztrę :-) Malgi to mleczko, nawet nie mleczkovoll40. Hehehehe

zjadłam słowo "nie" miało być .......... to nie mleczko , nawet nie mleczkovoll40.......  Tak jest jestem zdeprymowana przy Malgi , że słow mi brak Boję sie usta otworzyć a co dopiero pisać ))))
16 września 2016 07:39
16 września 2016 07:49 / 6 osobom podoba się ten post
Moja seniorka jeszcze nie szura kapciami... FM 98,8 MHz... Tańczę ... . ale tam dobrze grają...
16 września 2016 09:38 / 8 osobom podoba się ten post
Nareszcie wiem co to znaczy miec opiekunke :). Zachłysnełam sie wolnością   Muszę ten stan jakos przedłuzyć . Może sie uda .
16 września 2016 13:06 / 4 osobom podoba się ten post
??? Ja to mało domyślna jestem ...
16 września 2016 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
Spać dzisiaj nie bede, zastanawiam sie czy nie zrobic pdp zielonej nocy
16 września 2016 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

??? Ja to mało domyślna jestem ... :-(

Nie przejmuj sie , mnie to trzeba jak krowie na rowie 
16 września 2016 22:51 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Spać dzisiaj nie bede, zastanawiam sie czy nie zrobic pdp zielonej nocy :-)

Połóż się  spokojnie i wejdz lepiej na "rozmowy w toku a nie głupoty w głowie pod tym " ładnym kapeluszem" . zaraz coś wiwiniesz i nie wyjedziesz :) 
16 września 2016 23:51 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

??? Ja to mało domyślna jestem ... :-(

To ja chyba też:)I śmiem podejrzewac ,że takich "cichociemnych" więcej jest na forum....