A to u mnie córka powiedziała też mi żebym rozmawiała z jej partnerem :) Hmm... tylko niby o czym? Jak on wpada raz na tydzien :P Może jeszcze do łóżka mam mu wskoczyć? Masakra jakaś :P

A to u mnie córka powiedziała też mi żebym rozmawiała z jej partnerem :) Hmm... tylko niby o czym? Jak on wpada raz na tydzien :P Może jeszcze do łóżka mam mu wskoczyć? Masakra jakaś :P
Ojejci , jejciu , ale sie chwalą .......ale żadna z Was nie dostała w prezencie na okrągłą ( powiedzmy 30-tą ) rocznicę urodzin biletu na mecz pilki ręcznej " Hamburger cos tam przeciwko Bergische coś tam " - a ja dostałam ! ....o i jeszcze kartkę ze " źwierzątkami " na której podpisali sie wszyscy członkowie ( że się tak wyrażę ) Pusinej rodziny ...o ! że o ciastach upieczonych prawie własnoręcznie ( spody gotowce ) przez córeczkę Pusi i pizzy ( tfuuuu, co za nazwa ! ) zafundowanej z Pusinego konta dla wszystkich nie wspomnę !!! O ! ....a i jeszcze bukiety , girlandy , serpentynki z napisami " 60 " .......znaczy sie " 30 " i te flesze aparatów fotograficznych co po ślepiach dawały i ta pieśń w wykonaniu całej rodziny z akompaniamentem Marlies ( gitara ) ....."Wie schon , dass Du Geboren bist " .....no i co chwalipięty ???? ....kuźwa , czy ja dobrze po " mniemiecku " napisałam ? nieważne , ważne , że darli paszcze , o ! :wysmiewa:
Dokładnie. Masakra. Najważniejsze, że wytrzymałaś, zarobiłas, a teraz spadóweczka do domciu. Nowa stella, nowe możliwości.
Tylko butelka musi byc pełna i wysoko % -towa. Inaczej nie pomożee :-)
No niech mnie trafi tu tez Werner, ale z winem był :-) Tak naprawde to miałam polskie urodziny, trzy dni trwały :-)
Ten Werner to chyba z Deutsche Post:-)
Aha...Ja wam chyba zaczne zazdroscic! Wszystkie jakies przygody damsko - meskie maja , a ja bidula tylko kupa i siki. I gdzie tu sprawiedliwosc :lol1:
Aha...Ja wam chyba zaczne zazdroscic! Wszystkie jakies przygody damsko - meskie maja , a ja bidula tylko kupa i siki. I gdzie tu sprawiedliwosc :lol1:
Miesiąc wytrzymałam, bo więcej nie idzie. Bynjmniej dla mnie.
Tylko butelka musi byc pełna i wysoko % -towa. Inaczej nie pomożee :-)
A nie wiem , był bez czapki "-)
hahahaha dokładnie tak. Żadna inna forma jej uzycia nie wchodzi w grę.
Ach...przypomniałam sobie, w lodówce stoi jakaś ziołowa nalewka i na niej pisze 40 Vol. Może spróbować ja użyć ?
No użyj, a potem poturlaj butelkę :)