Zabawa w słówka

09 września 2013 16:46 / 2 osobom podoba się ten post
Nowa Danuto - znak zapytania niepotrzebny:)-jest ,jest cytatomania i jest też cytatologia/może nasz "luka" ten kierunek konczył?/:):):)
09 września 2013 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nowa Danuto - znak zapytania niepotrzebny:)-jest ,jest cytatomania i jest też cytatologia/może nasz "luka" ten kierunek konczył?/:):):)

Ja starej daty...hihi  na Falskim go nie było..hihihi.., ale widać świat potrzebuje języka, który się nigdy nie kończy....takiego jak moją  Niemcy...., ale też nie powiedziałam, że nie ma tylko zapytałam....))))
09 września 2013 16:58
CHARAKTERYZATORNIA -charakter, rak, ryza, tor, kara, zator, trop, arak, tara, czara, hak, czyrak, kretyn, krzyk,tran,ranek,Ania,aronia,kot,rakieta,orka,norka,renta,tytan,kora,azot - DOBRODZIEJSTWO
09 września 2013 19:49
dobrodziej,broda, dobro, set, ser
ZADOŚĆUCZYNIENIE
09 września 2013 21:03
dość, czyn, czynność, cena, cenne, nie, nieść, czad, zad, dacza,

POKROJONE
10 września 2013 04:45
POKROJONE - oko, ono, jon, Noe, rok, opoje, roje, ropne, kop, okno - NAJROZMAITSZY
10 września 2013 04:58
dorotee

dobrodziej,broda, dobro, set, ser
ZADOŚĆUCZYNIENIE

??????!!!)))) Dorotee czasu nie masz??? zgodnie z regulaminem układamy 10 (słownie: dziesięć) wyrazów - oczywiście jak się da..., a tu się da... no i broda skąd ?....hihihi)))))
10 września 2013 05:11 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

po,zen, woń, nos, WOS, sen, leń
CYTATOMANIA

A tu też jakby ostatni są pierwszymi...hihihi, oj Dorotee...hihihi)))))
10 września 2013 08:39 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

A tu też jakby ostatni są pierwszymi...hihihi, oj Dorotee...hihihi)))))

Hallo, nie doczytałaam regulaminu, ale jak ukladam np 20 słówek to nadrabiam? Koleżanki takie spostrzegawcze, i to bladym świtem, hiiii
10 września 2013 08:59
ZADOŚĆUCZYNIENIE
za ,zad, dość, niedośc, czyn, czynienie, ość, uczy, uczynie, naczynie, dacza, Dunia, nie, niecnie, noc, nocne, nocni, co, oda, czyść, czad
REGULAMINOWA
10 września 2013 09:17
pora, rządek,zadek,nie,parno, karne,nerka,kino,poza,pin,pik,kiep,era, UZALEŻNIENIE
10 września 2013 11:47
UZALEZNIENIE - Zen, nie, Ula, ul, ule, żale, żal, Nina, len, Nel, Nil, lin, lina, luz, leżenie - RÓWNOLEGŁOBOK
10 września 2013 11:54 / 1 osobie podoba się ten post
równo, bok, legł,gówno!!!, owo, Lego, róg, rok, błogo, wległo, głowo(wołacz),wok, ole', lew, lek, Lenor, Eleonor,noro, norko, KOR, koro, Leno, Lenko, on,ono, łono, rów, równo
KWADRATURA
10 września 2013 13:16
KWADRATURA - tura, tur, kwadrat, kwadra, dar, tara, ara, wada, dur, drut, kat, tak, trak, rak, rura, twarda, kadra, kadr, rada, radar, dwa, twa, ruda, trud - TŁUMACZENIE
10 września 2013 16:37
tłumacz, tłum, zen, zenit, łuna, małe, całun, cuma, nie, za, ma, znaczenie, znacz, znicz, czemu
SANATORYJNY