Zabawa w słówka

13 października 2013 19:24
monopol, lista, most, mol, pal, pasta, lis, mono, mina, masa, namiot, napa, mama, pomiot, post, mapa, mata, pilot, pomost, panna, pan, lanolina, lina,

INTENSYWNIE

13 października 2013 20:18
ten,syn,sens,nie,sny,inny,tenis,
PROWOKACJA
13 października 2013 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

monopol, lista, most, mol, pal, pasta, lis, mono, mina, masa, namiot, napa, mama, pomiot, post, mapa, mata, pilot, pomost, panna, pan, lanolina, lina,

INTENSYWNIE

Mycha a ja Ci ujmę z tego MONOPOLISTA następujące : pasta, masa, napa, mama, lanolina, mapa, mata, panna - żeby to tak dobrze nie wyglądało...hihihi, bo na pierwszy rzut oka wygląda b.dobrze...hihih...))))
13 października 2013 23:10 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Mycha a ja Ci ujmę z tego MONOPOLISTA następujące : pasta, masa, napa, mama, lanolina, mapa, mata, panna - żeby to tak dobrze nie wyglądało...hihihi, bo na pierwszy rzut oka wygląda b.dobrze...hihih...))))

He,he-ja też już to dawno odkryłam,dlaczego Mycha zawsze potrafi ułożyć tyle słów,ale zanim do tego doszło,to nawet jej trochę zazdrościłam,że tak dobrze jej to idzie
13 października 2013 23:19
PROWOKACJA-kapo,kapa,ropa,kac,jak,akcja,wok,proca,racja,Kaja,oko,rok,krowa,kra,praca,owo,rak,koc,para,por,pora    FILMOTEKA

14 października 2013 06:47
FILMOTEKA - film, teka, Oka, ile, klimat, mat, tam, tom, Tomek, mak, maki, motek, tok, kot, kat, tak, ale, Ola, Ela, lit, Fela, fale, metka, mila, mali, mol, lek, lak, lato, Amol, atom, AK, alt, fakt, fotka, foka - DROBNOZIARNISTY
14 października 2013 07:29
DROBNOZIARNISTY- ziarno,nory,robot,obraz,drobny,nit,oni,raz,nisza,baron,dar,drab,bon,stary,binarny,nida,obora,intro,byt,ryba,ryt,
WSZYSTKOWIEDZĄCA
14 października 2013 14:02
WSZYSTKOWIEDZĄCA-woda,wiedza,wszy,wesz,wszystko,szew,wyda,wieko,czystka,czysta,skowyt,wek,dwa,dasz,kos,kosa,kosi,kod,dacza,zysk,wątek,sto,tok Oka,sitko,kto,syk,wota,wosk,kwiat,szok,kot,zadek,ksiądz,oda,tok PARAPETÓWKA
14 października 2013 14:28
parapet, para, raper, parówka, rata, rów, ara, atak, apteka, pet, etat, era, trap, trak, tarka, kawa, kapa, kopa, kra,

POTĘŻNIEJSZA
14 października 2013 14:50
pot, tężnia, nie, stopa, żona, jeż, jest, Jan, pęto, pięta, żeton, nasz, jesz, notes, sęp, sepia, pion,

POSTERUNKOWY
14 października 2013 17:48
post, ster, teren, sok, runo, rok, trunek, trup, rowy, ryk, rysunek, trok, ropne, trop, nowy, notes, trust, toner, ton, sowy, nurek, typ, tynk, noty, nerw, nestor, opos,

KAMIONKOWE
15 października 2013 06:13
KAMIONKOWE - oko, Oka, konie, nie, ono, mak, makowe, kokon, kok, Amon, on, ona, wiek, kwik, ikona, konam, kino, iwa, kiwam, wek, komin, mina, mono, oni, Ewa, ekonom - POTWIERDZENIE
15 października 2013 09:34
pot, pierdzenie, rdzenne, twierdzenie, powierzenie, piwo, pet, widzenie, ropne, rodzenie,

ŁAKOMCZUSZEK
15 października 2013 10:00
łom, złom,koła,całusek,łuska,kłak,kosz,szkoła,kłam,szok,uszko,kusza,skok,moc,koc,czuła,mocz,zmokła,czas,muł,mak,mus,sum,kok,muszka,mecz, szuka, WYGWIZDYWAĆ
15 października 2013 13:10
WYGWIZDYWAĆ - gwizdać, gwiazdy, gwizdy, gwizd, zwid, widz, dziw, gdy, idy, dyg, gad, dwa, gady, wy, Iza, wady, wydać, zad - PÓŁFRANCUSKIE