Zabawa w słówka

07 listopada 2013 14:35
SPOJRZENIE - serio?, nie,rzep,ser,roszenie,rojenie,pojenie,sierp,siej,ropiej,perz,jesz,szop,senior
WYKOMBINOWANY
08 listopada 2013 16:31
wykonany, wino, winna, kino, kawa, kamyk, mowa, mama, mina, mak, bombka, bon, boki, byk, nowa, niwa, nawyk

SIEMIENIOTKA
08 listopada 2013 18:35
No, ale wykombinowałaś :) napisz choć co to ta SIEMIENIOTKA? Katon,mina,sieka,kasie,kamienie,mika,misie,mit,miska,nie,nioska,kot,konie,kosa,kos,niesie,tak,nam,mas,nas,nos,tona,Monika,most, moneta,teka
TRZPIOTOWATY
08 listopada 2013 20:58
Siemieniotka - wpisz w google ;-)))

trzpiot, trzy, Piotr, potop, party, pyta, pora, por, prawa, wata, wyro, typ, toto, tata, opity,

MLECZARECZKA
08 listopada 2013 22:17
MLECZARECZKA = Czarek,czarka,Czacz,mlecz,maczak,mak,Marek,czar,car,rak,kara

PRZYLASZCZKA
08 listopada 2013 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Siemieniotka - wpisz w google ;-)))

trzpiot, trzy, Piotr, potop, party, pyta, pora, por, prawa, wata, wyro, typ, toto, tata, opity,

MLECZARECZKA

Mycha -wpisałam, pewnie można mieć sentyment do smaków dzieciństwa, ale ja niemleczna jestem, niecierpiałam zmuszania mnie do zjedzenia przynajmniej 3 łyżek mlecznej zupy :)
Przepis przeczytałam, z ciekawości tych konopi, spróbowałabym, ale raczej bez szans u mnie ta zupa, no chyba, że są dodatkowe efekty ;)
Moja babcia ucierała mak na Wigilię.

08 listopada 2013 22:54
PRZYLASZCZKA - skala,las,czas,kary,kapa,kacap,kasza,skarpa,skacz,skarla,szczyp,szal,szarp,szary,czyrak,czka,paczka,palacz
BOŻONARODZENIOWY
09 listopada 2013 10:11
BOŻONARODZENIOWY-Narew,żona,ona,rano,Żory,niwa,Zenia,rodzina,branie,oda,żar,bar,nerw,dno,zew,obroża,doża,wino,dren,rynna,woda,
ŁAŃCUSZEK
09 listopada 2013 12:11
ŁAŃCUSZEK - łaszek,szał,kał,kusza,uszka,Zeus,zła,ceń/się/,suka,czek

CHOINKOWA
09 listopada 2013 14:41
choinka, hak, Chinka, hakowa, nocka, nowa, nowinka, nawa, kicha, kino, kawa, wino, winna,

CYTRYNÓWKA
09 listopada 2013 15:21
Cytrynówka- cytryna,nów,wór,rów,kac,tyran,wyka,rak,akr,tran,tynk,cyrk,akt,car,Tarnow,WAT,córka,rant,kant,ryk,tryk,wrak,kra,tak.
CHUSTECZKA
09 listopada 2013 18:27
CHUSTECZKA - chusta,usteczka,teczka,czka,czeka,kaczuch,sucha,sute,suczka,kuse,kuchta,katusze,ZUS,zuch,chatek,kasta
TRADYCYJNIE
09 listopada 2013 23:05
TRADYCYJNIE-nie,rady,Nida,Tina,dynia,racje,tran,Jan,dane,Jena,cena,jad,dar,danie,jen,cynia,tyran,race,Ina,CIT,dranie,ten,daj,dni,
MIKROBIOLOG
10 listopada 2013 14:03
MIKROBIOLOG - blog,Miro,(Orim),lig,roli,robi,rogi,robol,rok,Rom,rogom,goli,Gobi,brom,obrok,mikrob,kir,kroi,roi,boli,borg,biolog,kolor
PARADONTOZA
10 listopada 2013 17:10
PARADONTOZA-para,doza,aparat,za,Don,proza,on,rad,ara,tara,poza,zapora,tron,tan,pan,PAN,ton,dar,ono,pora,tora,nora,ropa,zad,drop,
KLIMATOLOG