Zabawa w słówka

11 września 2013 20:51
wymiar,duma,moda,dom,woda,Ada,Adam,mary,ość,dość,OMO,Rowy,Wowa,
umiar,dwory,wory,Warmia,morda,uroda,dur,rudy,ORMO.
KLAUSTROFOBIA
11 września 2013 21:09
lustro, kastrat, kara, klub, Austria, Trol, sutki, laka, rola, ruski, klaka, krosta,kasta, kalafior, rok, bat, boska, bistro, Klaus, sfora, urok, Ural, laurka, batuta,
NALEŚNIKI
11 września 2013 21:17
Nina,Inka,Nil,lina.lin,inni.Nel,len,leśnik,ale,Alek,klan,Kali,
klin,ślina,Ela,ile,lak,laik,
PRZESYMPATYCZNY
11 września 2013 21:18
Nina,Inka,Nil,lina.lin,inni.Nel,len,leśnik,ale,Alek,klan,Kali,
klin,ślina,Ela,ile,lak,laik,
PRZESYMPATYCZNY
12 września 2013 07:10
PRZESYMPATYCZNY - sympatyczny, mapy, czyn, mecz, sen, zez, czyny, tym, ten. przesyt, trapez, perz, rzep, syn, sny, czas, czasy, as, asy, rasy, trap, trep, trepy, prycza, czary, prycze, czar, empatyczny, pan, nap, sezam, zsyp, areszt, reszta, areszty, ty, my, zatem, nera, czym, mysz, myszy, msza, PAP, ceraty, cera, zera, razem, zsypy, szczypta, szczyp, szczypty, czytam, tan, szczyt, szczyty, czysty - NIEPRAKTYKUJĄCY
12 września 2013 08:26
nie , praktyk, praktyka, tyka, ty, kat, kara, kac, kujący?, tyran, tyrania, Ania, ara, kur, kura, Kurt, cyna, cynk, rak, raki, kir, kuj, juka, kapie, kąt, kiep, kieca, Arka, kania, Kana, raca, raj, rap, raptun, natka
BEZWYZNANIOWOŚĆ
12 września 2013 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
bez,wyznanie, nowość, ość, banan, zez, waść, Iwona, Anno, nazwy, zew, wozy, noś,
PRZYSZŁOŚCIOWY
12 września 2013 17:15
PRZYSZŁOŚCIOWY - szło, ości, zło, przy, przyszłości, owoc, wyro, rowy, Rowy, sowy, pył, szwy, wszy, ryś, czoło, czołowy, pyzy, łzy, orły, owcy, owczy, łoś, zoo, pyzo, łowy, pyry, wio, ścisz!, siło - OSTRZEGAWCZE
12 września 2013 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

bez,wyznanie, nowość, ość, banan, zez, waść, Iwona, Anno, nazwy, zew, wozy, noś,
PRZYSZŁOŚCIOWY

Ale Ty powabnie wyglądasz !!!)))
12 września 2013 17:57
OSTRZEGAWCZE
ostrze, gaworze, Ewa, Aga, czas, owca, oset, war, staw, zostaw, wart, etos, szew, szereg, zero, gar, zegar, zgar, gest, warte,
JUBILEUSZOWY
12 września 2013 18:40
uszy,ul,zew,szew,bez,UB,jubel,szyb,wuj,sowy,

Matko moja jak sie zmordowałam:) strasznie trudny do ułożenia wyraz albo ja mam niż myślowy:)
KRZEPLIWOŚĆ
12 września 2013 20:24
rzep, perz, liść, ość, lew, krew, kość, krowi, klip, wieprz, Olek, kolie, Opel, rzeki, zew,
MAŁOMIASTECZKOWOŚĆ
12 września 2013 20:51
mało, miasteczko, teczka, teaka, taca, tacka, kość, ość, temat, maszt, tłum,matoł, matołek, tłomok,moc, maca, wieś, świat, czas,szok, koc,co, kac, miał, szokować,storm, mama, matka, łom, łoś, sioło włos, łosoś, sowa, waza, zamek, Zamośc, mość, maść
NIEPOROZUMIENIA
13 września 2013 06:53
NIEPOROZUMIENIA - poronienie, pranie, pora, poranienie, nie, porozumienie, rozum, mnie, piroman, mienie, nianie, ropa, par, por, ona, ono, Nina, numer, oraz, raz, Anie, Noe, runo, pi, prze, Irena, Ren, nera, mina, nora, Nora, ramie, imiona, miano, pion, mop, opona, opera, era, zupa, zoo, pan, pani, PIN, NIP, piranie, Rom, Roman, AU, uno, pianino, piano - PRZEZIĘBIENIA
13 września 2013 10:56
zięba, ban, przez, rzeżbienia, Ani, zez, zen, Bazie, BIN, pinia, PIN, pranie, za, nie, ENEA
ZAGIPSOWANY