Zabawa w słówka

24 września 2013 11:27
śnięty,ty,tyś,Ryn,śnię,są,ronię,wyśnię,tyn(ogrodzenie z gałęzi),Rząśnią(gm.łódzkie),rąś(tych rąsi) :))
ZIEWAJĄCY
24 września 2013 12:17
hagia

śnięty,ty,tyś,Ryn,śnię,są,ronię,wyśnię,tyn(ogrodzenie z gałęzi),Rząśnią(gm.łódzkie),rąś(tych rąsi) :))
ZIEWAJĄCY

Mój laptop muli, ja jestem zamulona(niewyspana), sorki, na moim ekranie nie było postu Dorotee, kiedy wysyłam swój.
  No ale zdolne koleżanki, potrafią i na 2 słówka odpowiedzieć :)
24 września 2013 15:17
ZIEWAJĄCY - zew, zając, Ewa, waza, wyziewy, ziewa, wiejący, wieje, jaja, jak, cez,

PRZEŚWIETLONY
24 września 2013 15:37
przez, wieś, tlen, on, one, oni, zero, zet, tlen, świt, perz,wie, wieprz, pierz,pierze, świetlny
ZAGMATWANIE
24 września 2013 15:50
ZAGMATWANIE - gama, mata, nie, Etna, tam, gniew, gazeta, Ania, mat, tama, wata - CHLEBODAWCA
24 września 2013 16:39
CHLEBODAWCA - chleb,dawca,owca,Ebola,woda,wole,wada,Loda,loch,locha,

POPIELNICZKA

Ps.Nieśmiało przypominam niektórym leniuszkom,że wyrazów powinno być minimum 10:)
24 września 2013 17:28
Popiel, pielniczka, pop,Ela, Elka, AK, kapo, kapie, konie, kac, koc, kopie, kop, cep, cepik, PIK, pik, kip, Pipa, pipka:),Nil, Nel, nic, co
TABAKIERECZKA
24 września 2013 17:33
tabaka,kara,bakier,cera,czar,czat,czeka,akta,akt,biret,kier,kir,

BUDZISZYN
24 września 2013 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
budzi, szydzi, bus to nie lenistwo:)
FRANCUZECZKA
24 września 2013 17:49
czek,tabaka,kara,taczka,kaczka,bar,kierat,kiecka,kier,baki,takie,kra,czeka,krab,kat,kabat,kare,ba,zacier,zaciek,kabaret NIEPEŁNOSPRAWNY

Widzę, że z moim sprzętem to się z Wami nie pobawię ;(((
Post Kasi mi się nie wyświetlał, choć zaczęłam później, dobrze,że już za dni parę, za dni parę, fachowiec obejrzy moją Tosię.
24 września 2013 17:59
BUDZISZYN-budzi,szydzi,bus,ZUS,bis,nudzi,szyby,szyb,zdun,niby:):):):)

NIEPEŁNOSPRAWNY - pełny,NIP,PIN,nos,SOR,piła,prawny,pranie,Sonia,pop,łap,

KASZTANOWIEC
24 września 2013 18:10
Woow:)
kasztan, szatan, szatka, szata, nowa, nowi, tank, kasa, kasza, wiec, koc,kot, cena, cenka, zet, tani, tanie, taniec, kant, Kasia, koszt, kosz, Ania, szok,
BABULINKA
24 września 2013 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
taniec,szanta,wiek,kasztan,nowe,nasze,wiec,nota,tani,wino,witanie,kawa,kasa,Kasia,wiano,stan,cena,kasa,kosz,cent,czeka,czek,nawis,zawita UDZIERGANY  
Spróbowałam ostatni raz, teraz będę tylko czytać :(((     Było do kasztanowiec :(
24 września 2013 18:22
BABULINKA - linka, lub, ul, Anka, link, NIK, bank, bak, Inka, kina, babka, baba - OSZCZĘDZANIE
24 września 2013 18:35
OSZCZĘDZANIE -dzicz,nos,sadzi,sędzia,sanie,nie,cisza,nici,doza,cios

TOWAROZNAWSTWO