Zabawa w słówka

22 czerwca 2012 06:55
ser , rosa , nowa , wino , sowa , sanie , werwa , osa , nos , nora , serw , nie , na , sen , PARAPETÓWKA
22 czerwca 2012 12:00
parapet, kara, rata, tara, pet, wara, Rewa, wet, rów, wór, rap, park, Par,para, teka, papa,

PROFESJONALISTKA
23 czerwca 2012 01:13
profesja, lis, list, ona, lina, linka, kalina, jest, fest, fasola, stefan, osa, as, akta, janek, feliks, ropa, pora, rana, soja, OFE, rok, kora, litera, tenor, stan, star, alina, afera, aronia, akapit, kapitan, era, rak, kara, fenol, tani, koala, ilona, nikola, kolano, plotka, rosja, jasno, snopek, proso, atak, inka, kain, rola, silna, sitko, kino, opresja, opoka, stajnia, opona, lipa, arka, tren, profit, sen, sosna, salka, pralka, kapral, koral, kit, kir, fitnes, rolki, klon, stonka, kant, iran, irak, afront. PERSONIFIKACJA
26 czerwca 2012 14:54
perski,akcja,akacja,forsa,farsa,Jacek,sen,Ren,ospa,fason,one,Nina,,Sonia,sos,era,nora,aronia,Rosja,rosa,Iran,arak.Irak,kir,Kora,ropa,sosna,...EMANCYPANTKA
26 czerwca 2012 14:55
nie jestem pewna czy widzicie podany wyraz powtarzam.............EMANCYPANTKA
29 czerwca 2012 20:13
pan , manna , tak , natka , kapa , cynk , patka , cyna , napa , cyka , matka , mapa , kant , Antek , kanapa , tan , taka , tam , metka , meta , amant , WSZECHWIEDZĄCY
05 września 2012 22:21
szew, wesz, wszy, widz, dzieci, dech, szew, wiedzą, wszech, deszcz,

ANTROPOLINGWISTYKA
05 września 2012 22:30
alexia!!!!!!po 22ej TAKIE COŚ ??????????????????????????????????????????Ty szatanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja już o tej porze to myślenie mam prawie wyłączone:):):):):)
05 września 2012 23:09
:)))
13 września 2012 19:58
Witam. Nikt w to się już nie bawi? To ja ze sobą...
Ala, trop,Ania, ropa, pora, Porto, lina, wist, tyka, kawa, lin, glista,Rawa, kapa, paka, rogal, gol, Polska,para, Pola, Wan, rok, krok, Polka, gros, sort, Anna, Irka, kantor, gryka, grypa, sok, kos, wakat, lipa, gawron, oko, nos, noga, gors, saga, wina, kara, karat, lira, list, opoka,rola,Ola, grot, patronka, Tyrol, tyran, kola, post, Krysia, Piotr, wiatr, trawa, siano, kropla, Atropina, Nil, Nirwana, polityka, wigor, grot, linka, rosa,
EUROPEJCZYCY.
18 września 2012 14:23
cyc, euro, pejcz, Cypr, pory, Peru, czop

RELAKSACYJNOŚĆ
23 września 2012 10:34
relaks, Reks, sanacja, San, sen, ość, lak, relacja, sok, car, nora, nos, noś, kość, sak, rejs, kasa, kac, kara, Lara, jon, ser, rak, rasa, raca, rana, rola, kos, koc, noc, nos, Norek, jork, jak, Jacek, Jaś, jakoś, ja, lany, lej, lek, lekcja, las NIETOLERANCJA
23 września 2012 13:43
Nela, Tola, Ola, Ela,Ala, Renia, Irena, Lena, Cela, Celina, Nina, nit,tran, lot, aleja, rano, nie, tora, rana, Ren, ranna, Nana, tona, racja, renta, Renata, olej, Jantar, cel, raj, Aniela, oracja, noc,lotnia, Ner,

PSYCHOTERAPEUTKA
24 września 2012 22:01
psycho, terapeutka, echo, och, ucho, tutka, tuta, tuk,psy, hop, kapa, kapo, chory, tor, tok, ton, sok, sutek, suka, rak, rasa, tata, ryk, ryt, rys, ruta

NIEDOPOWIEDZENIE
07 października 2012 21:12
para, rap, ara, etap, to, kara, rak, kwota, prawko, krowa, okap, ropa, pet, top, tok, tor, rota, trop, owa, wrak, trep, prawo, pot, akta, karta, kawa, wata, wtopa,

DEGRENGOLADA