Zabawa w słówka

12 stycznia 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

!

Byłam gotowa postawić coś takiego w Wortspiel'u, ale zdążyłaś w ostatniej chwili mnie "absetzen"      ;)))
12 stycznia 2014 22:21
NIEDOŻYWIONA--nie, do, żywi, wino, Dona, doża, żona, widno, dno, dna, żniwa, żniwo, woda, ona, on, Żyd, ważnie,ważony, wożony, żony, Eda
NIEPRAWDOPODOBNE
13 stycznia 2014 12:26
NIEPRAWDOPODOBNE-nieprawe,niepodobne,niebobre/a,nieprawda,niebo,nieroba,nieprawne,prawe,prawo,podobne/a,podniebne/a,niebo,powoda,pora,nie,Don,donna,drwa,drew,dane,Debora,baner,broda,bierne/a,branie,Brda,niebo,nie,na,wad,WOP,wiadro,wierne,Wiera,Wera,Werona,wrona,woda,Wda,---ZATŁUSZCZONY(mi wyszło 21)
13 stycznia 2014 12:29
Nie rozumiem,dlaczego mi obcina te wypisane słowa.Jak edytuję,to leci długa litania-a zapisane-to większość zniknęła.
13 stycznia 2014 13:32
ZATŁUSZCZONY-- nie umiem pomóc:)--- za, tłuszcz,łuszczony,łza,tło, łoza, czoła, oszczany, on, ona, tusza, tucz, tuczny, zatuczony, czas, sen,set, szczun, t łuczony, szał, uszny, uczony, ucz, uczy
KOMPOZYCJA
13 stycznia 2014 13:42
KOMPOZYCJA pozycja,koza,opozycja,mop,mopy,pyza,poza,Jak,jak,oko,pokazy,pokaz,okaz,maj,ojca,mak PRZEWIETRZENIE
14 stycznia 2014 20:28
PRZEWIETRZENIE-wietrzenie,,przez, rzep, perz, trzewie,wierze, wie,nie
NIEDOMÓWIENIA
14 stycznia 2014 20:38
NIEDOMÓWIENIA : nie ,mówienie,niema,wiem,dom,mienie,domów,wóda,wonie,wina,woda,mów,nianie,Nina,danie POPRZEDZAJĄCY
14 stycznia 2014 21:55
ivanilia40

NIEDOMÓWIENIA : nie ,mówienie,niema,wiem,dom,mienie,domów,wóda,wonie,wina,woda,mów,nianie,Nina,danie POPRZEDZAJĄCY

pop,rzep,zajac,przed,pod,przez,opera,poza,pozycja,zez,rzad,pyra,cyd,ropa,dajacy
15 stycznia 2014 07:33
Barbara niepowtarzalna

pop,rzep,zajac,przed,pod,przez,opera,poza,pozycja,zez,rzad,pyra,cyd,ropa,dajacy

No i co ? no i co moja droga ? a z czym ja mam się bawić ? I Ty nie wiesz nawet, że ja tak lubię dzień zaczynać - pobawić się w słowka - jak ja dzisiejszy dzień zacznę ??? hihihi))))
15 stycznia 2014 07:50 / 1 osobie podoba się ten post
Nowadanuta-mówisz masz-ZAWALIDROGA-i już możesz kombinować
15 stycznia 2014 08:03
ZAWALIDROGA - droga, liga, dal, dog, gar, radio, Ola, Ala, zagroda, rogi, wiadro, gaz, Odra, odra, rada, dar, gil, gal, wada, aga, ara, Diora, woda, wilga, zadra, Walia, ar - PODENERWOWANY
15 stycznia 2014 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
PODDENERWOWANY-UMKNĘŁO JEDNO d :)?-pod, por, porowy, porwany, dren, drenowy, Ren, do, Doda, rap, parny, dar, Wowa, nowa, nowy, nora, nerw, werw, werwa, Narew,
RELAKSACYJNA
15 stycznia 2014 16:42
relaks.kasa.racja,kasacja,lek,kac,lak,Ala,Ela,cyna.sasanka.selekcja.sarna,ryjek,raca,Jan,lalka.klasa,las,jak,rasa,aleja.jajka, ZAPLANOWANY.
15 stycznia 2014 16:58
ZAPLANOWANY - plan, zapalony, plony, lany, Ala, Ola, nowa, nowy, nawa, polana, pan, opal, ona, owal, zlany, zalany, woal, wola, paw - PONIEWCZASIE