Zabawa w słówka

08 kwietnia 2014 10:03
Prom, mop, mors, moro, miski, mikro, mim, Rom, rok, kop, sok, smok,

DZIURAWY
08 kwietnia 2014 10:05
Mycha

Nomka czy możesz się przestać wyróżniać ???   Oczy bolą ;-///  Ale jak nie chcesz to nie musisz ;-)))

Nie chciałam się wyrózniać, chciałam żeby czytelnie było :) jesli to faktycznie przeszkadza to moge pisać liniowo :))
08 kwietnia 2014 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Nie chciałam się wyrózniać, chciałam żeby czytelnie było :) jesli to faktycznie przeszkadza to moge pisać liniowo :))

Przepraszam, że tak napisałam, niby się mówi "róbta co chceta" ale przyzwyczajenie swoje robi. No i więcej miejsca będzie ;-)))
08 kwietnia 2014 10:12
Mycha

Przepraszam, że tak napisałam, niby się mówi "róbta co chceta" ale przyzwyczajenie swoje robi. No i więcej miejsca będzie ;-)))

Nie musisz przepraszać :))
a zeby nie było off-topa

DZIURAWY
zad, ruda, rudy, ryza, raz, war, ar, wadzi, Iza, widz, razi, razy, zryw, zrywa

REUMATYZM :)
08 kwietnia 2014 12:11
REUMATYZM
mat,autyzm,REM,mer,Zyta,muza,raty,Rzym,mur,tur,tura,artyzm

SEMESTRALNY
08 kwietnia 2014 14:19
SEMESTRALNY

semestr, metr, tran, rany, lany, len, styrane, ramy, trema, rys, rym, sen, SMS, ryt, syta, menel, sale, trasy, mars, tren.

TRANSCENDENTALNY
08 kwietnia 2014 19:25
TRANSCENDENTALNY - trans, tran, trend, Ren, tan, tlen, tren, rana, rata, realny, Rena, rada, Ada, Ala, rad, dar, dren, Tantal, denat, dal, denar, ryt, tyran, tytan, rynna, cena, scena, syn, sen, sny, Nysa, NASA, set, stada, syrena, nera, lada, lany, len, lata, Nel, nad, detal, tal, Anna, arena, trasa, rasa, as, analny, stan - SPRYSKIWACZE
08 kwietnia 2014 20:16
SPRYSKIWACZE
czek, czas, kac, sikacz, wary, sprawa, wrzask, kiwacz,war, rysa, syk, pryskacz, spryskiwacz,
KOMPILATOR
08 kwietnia 2014 20:57
LIPA,TOR,KOT,MOP,POR,LATO,KOMPOT,PIT,OMO,ROPA,MIOT WYRAZY OD SLOWA KOMPILATOR

KOMPOZYTORKA
10 kwietnia 2014 08:38
KOMPOZYTORKA
kompot, kompozyt, rota, tora, trok, kot, tok, kort, typ, patyk, oko, OMO, kopa, ar, akr, karo, orka, park, kropka, kora, aktor, pozer, zator, parzy, krzak, tak

MENINGOKOKI
10 kwietnia 2014 09:15
MENINGOKOKI - kok, kino, oko, gen, nogi, inne, inni, on, ono, ogon, okno, minie, nie, kogo, koki, ognie - SPROSTOWANIE
10 kwietnia 2014 09:29
sponsor, sprawa, proso, prosto, ropa, rana, prostata, nota, nerw, prasowanie, arena, para, sortowanie, sport, wanna, sawanna, prawo, protest, post, sto, ton, oset, opos, etos, Eros, Tanatos, arsen, awatar,

INTENSYWNY
10 kwietnia 2014 09:34
INTENSYWNY

sny, sen, ten, syn, nie, ty, siew, net, winny.

PERSONIFIKACJA.
10 kwietnia 2014 12:54 / 1 osobie podoba się ten post
nos,akcja ,fikcja, peron,fin,nip,racja,faja,jaka,kaja,rap,ser,Jan,kosa, i najlepsze PENIS :D hahahaha padlam
10 kwietnia 2014 12:55
natalia.n

nos,akcja ,fikcja, peron,fin,nip,racja,faja,jaka,kaja,rap,ser,Jan,kosa, i najlepsze PENIS :D hahahaha padlam

ENDOKRYNOLOGIA -