U mnie na prośbę pdp będą Königsberger Klopse i surówka z buraczków.
U mnie na prośbę pdp będą Königsberger Klopse i surówka z buraczków.
A moja zacięła się babuszka i nie je nic ale to nic mozna powiedziec ma 94 latka i chce umrzeć ale że jej nie dolega nic to postanowiła glodować i tak czekamy kiedy straci siłę zemdleje to wtedy zabiorądo szpitala to jest kobieta ktora urodziła się w Zgierzu kolo Łodzi i ma nazwisko panieńskie zydowskie to tak myślę że to nie polka i zacieta jak zyd i mnie wykancza:(((
Możecie podpowiedzieć co ugotować w niedzielę? Nie mam pomysłu i nie wiem co kupić.W ostatnią niedzielę były roladki wołowe.Pomozecie?
Szalotka?
Wpadłabym do kogoś na obiad.Od paru tygodni prawdziwego nie jadłam,jakos tak byle co.
Pieczone jabłka jak?
Knorr, pomyliłeś tematy czy to Twoje hobby? :tanczy:
Dziękuję, przeniesione.
Jak w jablku wydrazysz dziurke,dodasz troche miodu i cynamonu,oraz o ile lubisz,kilka sparzonych rodzynek,to...Niebo w gebie. Moja babcia mi takie robila. Pycha!! Albo konfiture z wisni,w te dziurke znaczy sie...o Losie. Ale bym se zjadla..
No też można, ale to już tuczące i moja Pdp tego nie zjadłaby.
W tym tu miejscu muszę zwracać uwagę na ilość klorii w potrawach.
Możecie podpowiedzieć co ugotować w niedzielę? Nie mam pomysłu i nie wiem co kupić.W ostatnią niedzielę były roladki wołowe.Pomozecie?
Na dzis zostało zaplanowane kapust kiszona po niemiecku z kiełbasa ,ale i tak ja lubie no i kartofelki piure,kapusty zrobie wiecej co by na poniedziałek zostało to moja zmienniczka tylko zimniaczki ugotuje i juz po robocie!!Acha no i jogurci,i herbatka:gotowanie:
Smacznie będzie:przytula::lol2:zmienniczka niemieckie zimne naczki ugotuje i będzie fit.buziole rozweselaczu nasz:)
:czerwieni sie:A tak staram sie pilowac juz ech co tak przynajmniej zabawa jest:lol2: