Co dzisiaj gotujesz na obiad? #9

03 stycznia 2017 08:13 / 2 osobom podoba się ten post
Ziemniaczki,rybka panierowana,szpinak ,sos koperkowy i jogurt
03 stycznia 2017 12:09 / 3 osobom podoba się ten post
Pierogi z mięsem i pieczarkami,pierogi z serem,odgrzewane na wodzie,smażone...To moje ostatnie pierogi w tym roku...
03 stycznia 2017 12:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pierogi z mięsem i pieczarkami,pierogi z serem,odgrzewane na wodzie,smażone...To moje ostatnie pierogi w tym roku...

Rok dopiero się zaczął, a Ty już się zarzekasz

A w temacie -----> u mnie gołąbki.
03 stycznia 2017 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
Bitki wołowe w sosie ,ziemniaki ,sałata zielona .Kawa i ciacho w kawiarni .
03 stycznia 2017 14:20 / 2 osobom podoba się ten post
Pałki kurczakowe, ziemniaki, modra kapustka i kalafior. Owoce,jogurt,sok
09 stycznia 2017 15:30 / 7 osobom podoba się ten post
A leniuchy!!!Nie chciało się nikomu odkopywać?Czy wszyscy na poświątecznej diecie?Ha ha ha

Od soboty nie gotuję,jedynie się stołuję:)Dziś na obiad zapodano zupkę jarzynową,bardzo smaczną, mimo jak się post factum okazało, sporej ilości pieprzu,Andrejce się rączka wzięła omskła:):):)Fajnie tak sobie zejść,podadzą ,talerzyk zabiorą:):)Podoba mnie się:)
09 stycznia 2017 19:37 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A leniuchy!!!Nie chciało się nikomu odkopywać?Czy wszyscy na poświątecznej diecie?Ha ha ha

Od soboty nie gotuję,jedynie się stołuję:)Dziś na obiad zapodano zupkę jarzynową,bardzo smaczną, mimo jak się post factum okazało, sporej ilości pieprzu,Andrejce się rączka wzięła omskła:):):)Fajnie tak sobie zejść,podadzą ,talerzyk zabiorą:):)Podoba mnie się:)

To Ty teraz za Barbarę N. robisz? 
09 stycznia 2017 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

To Ty teraz za Barbarę N. robisz? :fastfood::lol2::wysmiewa:

Mhm
09 stycznia 2017 20:12 / 6 osobom podoba się ten post
No ja dziś w końcu zjadlam normalny, polski obiad- duszone fileciki z indyka w sosie, z ziemniaczkami i surowka z marchewki. nawet nie wiecie jak mi smakowalo po tych wszystkich niemieckich wynalazkach, które musiałam jesc przez te 3 tygodnie ;)
09 stycznia 2017 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

No ja dziś w końcu zjadlam normalny, polski obiad- duszone fileciki z indyka w sosie, z ziemniaczkami i surowka z marchewki. nawet nie wiecie jak mi smakowalo po tych wszystkich niemieckich wynalazkach, które musiałam jesc przez te 3 tygodnie ;)

a jutro sobie pyszny rosolek ugotuje na indyczku- juz mi slinka cieknie ;) tego tez mi w DE brakowalo....
09 stycznia 2017 21:37 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj odgrzałam bigos z wczorajszej imprezy
09 stycznia 2017 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

a jutro sobie pyszny rosolek ugotuje na indyczku- juz mi slinka cieknie ;) tego tez mi w DE brakowalo....

O widzisz:)Muszę sobie kurę "u chłopa" zamówić:):)Jak wrócę rosołek musi być:) 
09 stycznia 2017 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Dzisiaj odgrzałam bigos z wczorajszej imprezy:fastfood:

Ten bigos ????? ....jeżuńciu !
09 stycznia 2017 22:39 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

O widzisz:)Muszę sobie kurę "u chłopa" zamówić:):)Jak wrócę rosołek musi być:) 

10 stycznia 2017 08:00 / 4 osobom podoba się ten post
Ziemniaczki piurre, mozna powiedziec bigos niemiecki ale nawet nie stał koło bigosu! no ale jak sie nie ma co sie lubi lubi sie to co jest!Mnie wsio rawno co ugotuje