Na wyjeździe #35

16 listopada 2016 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

Leje deszcz, że świata nie widać, pauza w domku w swoim pokoju:))) taki czas dla siebie, na swoje myśli, marzenia..lubię pobyć sama ze sobą.
Kiedy byłam w mieście wszystko już udekorowane, koło ratusza piękna choinka, każda latarnia wystrojona w stroik świąteczny, każda wystawa sklepu śmieje się, zapraszając do środka:)) Lubię ten klimat..w myślach też już " jestem w domku", krzątam się, dekoruję, w myślach już opracowuję menu świąteczne, co zrobię, co upiekę.
Razem z moją przyszłą synową szukamy dla mnie sukienki na ten bal karnawałowy lat 50-tych , fryzury, biżuterii, calej tej sytylizacji, abym dobrze się czuła:))
Nie mam córek, ale szykują mi się fajne dwie synowe: jedna rehablitantka i masażystka ( będę miała pożytek na starość hihi) a z zamiłowania fryzjerka i wizażystka, druga to typowa dusza artystyczna, potrafi zrobić coś z niczego, ma ogrom pomysłów głowiei ciągle mnie czymś zaskakuje, przynosząc zrobiony przed siebie jakiś przedmiot czy dekorację..
Mój P. też zrobił mi niespodziankę i kupił bilety na 21 lipca na warszawski koncert Depeche Mode:))) Super, super:)))) Więc już wiem jak mam planować wyjazdy i urlop w przyszłym roku:)))
A deszcz pada i pada..i nie chce przestać..:))

Masz rację Aniu, że mając marzenia zupełnie inaczej się pracuje, a jeszcze lepiej gdy można je zrealizować. Nieważne czy są małe, czy też wielkie. Czas inaczej mija i łatwiej nam o uśmiech tak dla siebie jak i w stosunku do pdp.
16 listopada 2016 17:15 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chwalić się nie lubię,więc napiszę tu że będę miec zmiennika... Już zaklepany jest na mój urlop.

Chwal się chwal, bo jak znam tego zmiennika to będzie się działo bardzo miło, sympatycznie i przyjemnie
16 listopada 2016 17:17 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Chwal się chwal, bo jak znam tego zmiennika to będzie się działo bardzo miło, sympatycznie i przyjemnie :-)

Potwierdzam! Bedzie jak mowisz i moze nawet jeszcze lepiej

P.s. Zmieniajac temat. Zerknij w tel. usmiechniesz sie bardziej niz rano;)))
16 listopada 2016 17:18 / 5 osobom podoba się ten post
Gdyby nie fakt, że od jakiegoś czasu dogadzam......sobie kabanosikami polskimi przepysznej urody, nabytymi w Netto, to czytając to typowo polskie menu, dostałabym skrętu kiszek
16 listopada 2016 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Potwierdzam! Bedzie jak mowisz i moze nawet jeszcze lepiej:-)

lece
16 listopada 2016 17:22 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Chwal się chwal, bo jak znam tego zmiennika to będzie się działo bardzo miło, sympatycznie i przyjemnie :-)

A ja nie znam ale też dopisze......
uroczo...serdecznie.....ciepło.....ujmująco......
16 listopada 2016 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Potwierdzam! Bedzie jak mowisz i moze nawet jeszcze lepiej:-)

No kochana moja Fioletowa Myszo.......ludzie mają piękne serca. Super, bardzo się cieszę, bo tym sposobem przybędzie jeszcze jedna szczęsliwa osóbka:)
16 listopada 2016 17:23 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

A ja nie znam ale też dopisze......
uroczo...serdecznie.....ciepło.....ujmująco......

Tak, to prawda , tak będzie, tylko.....uważać trzeba, bo mówią na miescie, że ten zmiennik to pies na baby
16 listopada 2016 17:23 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Liczę na to,że nie wygoni mnie z pokoju jak usiądę na łózku? 
16 listopada 2016 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Gdyby nie fakt, że od jakiegoś czasu dogadzam......sobie kabanosikami polskimi przepysznej urody, nabytymi w Netto, to czytając to typowo polskie menu, dostałabym skrętu kiszek :-)

Nasze kabanosiku w Netto ??  
16 listopada 2016 17:25 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Liczę na to,że nie wygoni mnie z pokoju jak usiądę na łózku? 

ależ skąd, powiem więcej, z pewnoscią poprosi abyś się posunęła
16 listopada 2016 17:26 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

:lol2:ależ skąd, powiem więcej, z pewnoscią poprosi abyś się posunęła :tanczy:

Uff to dobrze,bo ja dopiero wieczorem wyjeżdżam. 
16 listopada 2016 17:27 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

:lol2:ależ skąd, powiem więcej, z pewnoscią poprosi abyś się posunęła :tanczy:

Sam usiądzie na podłodze.....a Ivanilce odda całe łóżeczko......
16 listopada 2016 17:27 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Nasze kabanosiku w Netto ??  

Oczywiscie ze tak i dodatkowo w promocji za 99 centów , tyle że te ;) Netta to sa koło Lipska w DDR. W sobotę kupię i zdjątko zrobię, co byście mogli naocznie stwierdzić fakt. Już nie muszę molestować zmienniczki, zeby mi przywoziła kabanosiki . Te sa przepyszne. Firma chyba Tarczyński, o ile się nie mylę.
16 listopada 2016 17:28 / 9 osobom podoba się ten post
Alina

Masz rację Aniu, że mając marzenia zupełnie inaczej się pracuje, a jeszcze lepiej gdy można je zrealizować. Nieważne czy są małe, czy też wielkie. Czas inaczej mija i łatwiej nam o uśmiech tak dla siebie jak i w stosunku do pdp.

Tak Alinko ja jestem typową marzycielka ,  ogrom zawsze mam marzeń,  są marzenia, które już nie zrealizuje , ale są też takie które są na wyciągnięcie ręki...marzenia przecież nic nie kosztują...pozwalają przetrwać  ten cięzki czas na zleceniach . ..