Ja sobie dzisiaj dogodzę , bylam w ruskim sklepie, a niech tam, najwyżej w cycki pójdzie.
Trochę mi brakuje tej tkanki tłuszczowej :hihi:

Ja sobie dzisiaj dogodzę , bylam w ruskim sklepie, a niech tam, najwyżej w cycki pójdzie.
Przez Ciebie i te Twoje fotki to pieronem pojechałam do ruskiego sklepu, żeby mi drzwiami w nos nie walnął. Owszem zakupiłam kiełbachę i kabanosiki. A na przekąske cukiereczki z PL rodem. To wszystko Twoja wina Baśka :diabelek:
Dyskusja = https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/2905/cos-na-poprawe-humoru/forumowe-figle---dzial-dla-doroslych-18---6/page/77
Mycha reszta polskich slodyczy czeka na Ciebie, kabanoski sama zeżrę :)
Chwalę się, że mam lampkę do komputera. Bardzo przydatny gadżet. Do portu USB się podłącza.
Chwalę się, że mam lampkę do komputera. Bardzo przydatny gadżet. Do portu USB się podłącza.
A gdzie Ten ''Port'' jest? :zaklopotanie:
Lampki ledowe do kupienia w każdym markecie, tudzież Biedronie za dosł parę złociszy, ok 10. Wejście znajduje się po lewej stronie lapka, tam gdzie wkładasz kabel usb od np routera lub fona. Ka pe wu ? :-)
Dziękuję ślicznie. :buziaki1:
Cała przyjemność po mojej stronie :chaplin: Tak na marginesie dodam od siebie, rzecz jasna,że lampki mają ograniczone światełko , które nie obejmuje całej klawiatury i są dosyć męczące . Ale pewnie jest ich cała gama i można trafić na lepsze i gorsze :-)
Pochwalam się, spędziłam cudowne popoludnie :)