udało mi się to zrobić, tzn. odpalić neta z aldi, ale nie przez ten program verbind... tylko przez mój oryginalny ze sticka, tylko że musiałem ściągnąć ze strony jak ustawić aldi-apn,serwer itp. i działa ;)
udało mi się to zrobić, tzn. odpalić neta z aldi, ale nie przez ten program verbind... tylko przez mój oryginalny ze sticka, tylko że musiałem ściągnąć ze strony jak ustawić aldi-apn,serwer itp. i działa ;)
tak, tylko że to co jest na pulpicie tego medion mobile to aktywne jest tylko sms i einstelungen, ale nic tam nie idzie robić.power i siła sygnału nie działa, kontrolka na czerwono, jakby coś nie włączało tego programu,
Ja mam Aldi asystenta i Playa i zawsze trzeba jednego rozłaczyć bo z automatu chca sie oba łaczyć i jest o jednego za dużo.
O jakiej kontrolce na czerwono piszesz na modemie czy tej na ekranie z Aldi? Tę czerwoną kontrolkę z Medion Mobile należy nacisnąć do połaczenia bo samo się nie właczy.
Co mnie zastanawia, że piszesz o tym ze masz 0,01 centa nie potrafisz się połaczyć? I skąd się wtedy biorą twoje posty z pytaniami? :)))
Koleżanka wybiera się do pracy w okolicach Freilassing i pyta czy tam dobrze odbiera stick z aldika??
Pomóżcie dziewczyny proszę.
Ich brauche HILFE!Wykupiłam dostęęp do 1000 niemieckich słów,wczoraj przedłuzyłam abonament,dokupiłam 500 wyrażeń i dupa-nie wczytuje strony,odpowiada,ze serwer Dns nie odnalazł strony,Gaaabrysia,wer bist du???
Ich brauche HILFE!Wykupiłam dostęęp do 1000 niemieckich słów,wczoraj przedłuzyłam abonament,dokupiłam 500 wyrażeń i dupa-nie wczytuje strony,odpowiada,ze serwer Dns nie odnalazł strony,Gaaabrysia,wer bist du???
Koleżanka wybiera się do pracy w okolicach Freilassing i pyta czy tam dobrze odbiera stick z aldika??
Pomóżcie dziewczyny proszę.
U mnie ta strona normalnie się otwiera,ale ja się tam nie loguję.Masz problemy z zalogowaniem,czy serwer DNS w ogóle nie odpowiada?
To może wcale wina strony nie być,ale np.dostawcy internetu.
Sewer wcale nie odpowiada ...:-(
Sewer wcale nie odpowiada ...:-(