Na wyjeździe 37

26 maja 2017 23:22 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Tego nie znam nie umiem stawiać biedronek:boks1:

Mhm.....idealna opiekunka wszystko postawi:)Biedronkę tyż:):):):)
27 maja 2017 08:56 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Mhm.....idealna opiekunka wszystko postawi:)Biedronkę tyż:):):):)

Tylko jest jeden problemik, nie jestem idealną opiekunką.
Ale jest szansa, że będę jak zacznę terminować u mojej 'fantastycznej' zmienniczki.
Zrobić 60 knedli z truskawkami dla całej famili robi wrażenie, nie ma lipy
27 maja 2017 09:17 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Ale jest szansa, że będę jak zacznę terminować u mojej 'fantastycznej' zmienniczki.
Zrobić 60 knedli z truskawkami dla całej famili robi wrażenie, nie ma lipy:zlosc:

Alaska,pocieszę Cię,Twoja zmienniczka jest "idealna inaczej":):):):)
27 maja 2017 09:48 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Zrobić 60 knedli z truskawkami dla całej famili robi wrażenie, nie ma lipy:zlosc:

Strzeż mnie Boże przed taką zmienniczką ---- nadgorliwośc gorsza od faszyzmu
27 maja 2017 10:05 / 3 osobom podoba się ten post
lolowa

Strzeż mnie Boże przed taką zmienniczką ---- nadgorliwośc gorsza od faszyzmu

Jak będę mieć dłuższą chwilę trochę ochłonę to napiszę więcej.
Na razie ogarniam temat zepsutej lodówki.Mojej gwieździe to widać nie przeszkadzało, ale jak się prawie nie mówi po niemiecku,
co ja mówię toż to eufemizm! Ona mówi nein tak jak się pisze!
27 maja 2017 11:59 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Na razie ogarniam temat zepsutej lodówki.Mojej gwieździe to widać nie przeszkadzało, ale jak się prawie nie mówi po niemiecku,
co ja mówię toż to eufemizm! Ona mówi nein tak jak się pisze!:-)

Pozbądź się zmienniczki.Wymyśl coś i wywal na zbitą twarz.
27 maja 2017 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

co ja mówię toż to eufemizm! Ona mówi nein tak jak się pisze!:-)

Uf.. lodówka zastępcza jest - samochodowa- Syn babci stanął na wysokości zadania.Decyzja co do zakupu nowej w poniedziałek,po powrocie z weekendu zarządzającej całym interesem siostry . 
Mojej 'fantastycznej' zmienniczce właściwie nie była chyba potrzebna,bo po przyjeździe zastałam w niej szynkę gotowaną szt- 1 plasterek- i nie dojedziemy serek Almette i oczywiście dżem .
Lecę do zmienniczek wylać swoje gorzkie żale
27 maja 2017 14:26 / 10 osobom podoba się ten post
no ja chyba dzisiaj oszaleje --- co w tych szwabów dzisiaj wstąpiło --- z każdej strony dymi się grill i co ogród to na fula niemieckie szlagiery !!! ale obmyśliłam plan zemsty --- niech poczekają do 16 , wtedy ja z Princessą wylegniemy na taras jak foki i zapodam im (też na fula )Zenka Martyniuka z całą świtą disco polo !
27 maja 2017 14:53 / 1 osobie podoba się ten post
lolowa

no ja chyba dzisiaj oszaleje --- co w tych szwabów dzisiaj wstąpiło --- z każdej strony dymi się grill i co ogród to na fula niemieckie szlagiery !!! ale obmyśliłam plan zemsty --- niech poczekają do 16 , wtedy ja z Princessą wylegniemy na taras jak foki i zapodam im (też na fula )Zenka Martyniuka z całą świtą disco polo !

Jezu Lolowa aleś ty mściwa! Strach się bać!
27 maja 2017 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

Jezu Lolowa aleś ty mściwa! Strach się bać!:gotowanie:

No poleciałam z tą emotką
27 maja 2017 14:57 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

niech się boją , jeszcze Princessa zaspiewa polski hymn i wtedy przypomną sobie kto wojne wygrał!
27 maja 2017 14:59 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

ale na sraczkę nic im nie dosypię --- słowo honoru ! zawalczę tą samą bronią
27 maja 2017 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
lolowa

niech się boją , jeszcze Princessa zaspiewa polski hymn i wtedy przypomną sobie kto wojne wygrał!

A tak na marginesie co ty masz do sztandarowego szlagiery Rosamunde?
27 maja 2017 15:14 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

A tak na marginesie co ty masz do sztandarowego szlagiery Rosamunde?:-)

mam tylko to ----- Rosamunde , rozstania nadszedł już czas
27 maja 2017 18:35 / 2 osobom podoba się ten post
lolowa

no i gówno z tej mojej zemsty ---- jak muze zapodałam na fula to z dwóch stron usłyszałam ---- zaraz będziemy ---- i byli , ale to budowalańcy a nie opiekunki !było fajnie , ale .....