Tego nie znam nie umiem stawiać biedronek:boks1:
Tego nie znam nie umiem stawiać biedronek:boks1:
Mhm.....idealna opiekunka wszystko postawi:)Biedronkę tyż:):):):)
Tylko jest jeden problemik, nie jestem idealną opiekunką.
Ale jest szansa, że będę jak zacznę terminować u mojej 'fantastycznej' zmienniczki.
Zrobić 60 knedli z truskawkami dla całej famili robi wrażenie, nie ma lipy:zlosc:
Tylko jest jeden problemik, nie jestem idealną opiekunką.
Ale jest szansa, że będę jak zacznę terminować u mojej 'fantastycznej' zmienniczki.
Zrobić 60 knedli z truskawkami dla całej famili robi wrażenie, nie ma lipy:zlosc:
Strzeż mnie Boże przed taką zmienniczką ---- nadgorliwośc gorsza od faszyzmu
Jak będę mieć dłuższą chwilę trochę ochłonę to napiszę więcej.
Na razie ogarniam temat zepsutej lodówki.Mojej gwieździe to widać nie przeszkadzało, ale jak się prawie nie mówi po niemiecku,
co ja mówię toż to eufemizm! Ona mówi nein tak jak się pisze!:-)
Jak będę mieć dłuższą chwilę trochę ochłonę to napiszę więcej.
Na razie ogarniam temat zepsutej lodówki.Mojej gwieździe to widać nie przeszkadzało, ale jak się prawie nie mówi po niemiecku,
co ja mówię toż to eufemizm! Ona mówi nein tak jak się pisze!:-)
no ja chyba dzisiaj oszaleje --- co w tych szwabów dzisiaj wstąpiło --- z każdej strony dymi się grill i co ogród to na fula niemieckie szlagiery !!! ale obmyśliłam plan zemsty --- niech poczekają do 16 , wtedy ja z Princessą wylegniemy na taras jak foki i zapodam im (też na fula )Zenka Martyniuka z całą świtą disco polo !
Jezu Lolowa aleś ty mściwa! Strach się bać!:gotowanie:
No poleciałam z tą emotką
No poleciałam z tą emotką
niech się boją , jeszcze Princessa zaspiewa polski hymn i wtedy przypomną sobie kto wojne wygrał!
A tak na marginesie co ty masz do sztandarowego szlagiery Rosamunde?:-)
no ja chyba dzisiaj oszaleje --- co w tych szwabów dzisiaj wstąpiło --- z każdej strony dymi się grill i co ogród to na fula niemieckie szlagiery !!! ale obmyśliłam plan zemsty --- niech poczekają do 16 , wtedy ja z Princessą wylegniemy na taras jak foki i zapodam im (też na fula )Zenka Martyniuka z całą świtą disco polo !