Na wyjeździe 37

25 maja 2017 19:39 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

No własnie... :-) Też nie jarzę... :-)

Ja też ....musi zjarała się Basia .....na słońcu i niewyraźnie napisała   .
25 maja 2017 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
lolowa

my tez nie wychodzimy na spacery pomimo , ze mieszkamy w olbrzymim domku jednorodzinnym , ktory z kazdej strony ma schody , a do tego Princessa przesypia cale dni i noce , wiec mozna dostac zajob......a:do bani::smiech3:

No to faktycznie masz móstwo czasu. A Twoja Pdp nie chce wychodzić ? Moja  nie ma demencji, można normalnie porozmawiać, ale lubi być sama trochę. 
I to też jest ok. Cierpi, że bez wózka się nie porusza, ale myślę, że to kwestia czasu. Tyle, że mnie pewnie tu już nie będzie. A miasto fajne... wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0006
25 maja 2017 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja też ....musi zjarała się Basia .....na słońcu i niewyraźnie napisała   .:smiech3:

A ''sońce sobie lśni,,,,,
25 maja 2017 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja też ....musi zjarała się Basia .....na słońcu i niewyraźnie napisała   .:smiech3:

Dobrze, że nie jestem sama...  Znowu bym miała, że wszyscy kumają tylko ja nie....
25 maja 2017 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

A co odwrotnie Basiu ??

Może autorka miała na myśli, że Pdp Ciebie aktywizuje, a nie Ty ją....?
25 maja 2017 19:48 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Och, dziewczynki ,o aktywizację mi chodziło, a że jaram się na bieżąco to normalka 
25 maja 2017 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A ''sońce sobie lśni,,,,,:smiech3:

....jak gdyby nigdy nic ....
25 maja 2017 20:35 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Och, dziewczynki ,o aktywizację mi chodziło, a że jaram się na bieżąco to normalka :niebo pieklo:

Ja ją aktywizuje rano a ona mnie po południu. I rachunki się wyrównują......
Co prawda wolałabym aby ktoś inny mnie aktywizował.....się rozmarzylam.......
25 maja 2017 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Może autorka miała na myśli, że Pdp Ciebie aktywizuje, a nie Ty ją....?

Dokładnie Kasiu, jedna przytomna w tym towarzystwie 
25 maja 2017 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja ją aktywizuje rano a ona mnie po południu. I rachunki się wyrównują......:lol3:
Co prawda wolałabym aby ktoś inny mnie aktywizował.....się rozmarzylam.......:-)

Nie Ty jedna. ..
Też  chciała.... bym. ....
25 maja 2017 20:45 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara48

Nie Ty jedna. ..
Też  chciała.... bym. ....

Ale tak od czasu do czasu.....nie codziennie.....ducha bym wyzionela jakbym musiała jakieś fikołki robić......
25 maja 2017 20:51 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Ale tak od czasu do czasu.....nie codziennie.....ducha bym wyzionela jakbym musiała jakieś fikołki robić......:smiech3:

Ach, Ewuniu, fajnie codziennie :)
25 maja 2017 21:08 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara48

Ach, Ewuniu, fajnie codziennie :)

Oczadziała.....?  Codziennie fikać fikołki....? No chyba, że takie delikatne....rączki w przód....nóżki do góry.......
25 maja 2017 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Oczadziała.....?  Codziennie fikać fikołki....? No chyba, że takie delikatne....rączki w przód....nóżki do góry.......:lol3:

Widać jest nie do zajechania .....ja pikolę ....Kaśka caryca jakaś , czy cooo ?
25 maja 2017 21:22 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Widać jest nie do zajechania .....ja pikolę ....Kaśka caryca jakaś , czy cooo ?:lol3:

No.....nie do zdarcia.....tylko pozazdroscic..... jaka Kaśka ?  To Baska ma taką energię.....