Na wyjeździe 37

26 maja 2017 20:28 / 5 osobom podoba się ten post
Po 22 latach nawet byś przytomności nie stracił... Samo życie... )))))
26 maja 2017 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Słyszałam Binorku ...co miałam nie słyszeć ....Ale kuźwa w następnym dniu po rozstaniuuuuu ???? :lol3:

Po pierwsze to nie rozstanie tylko rozłąka, po drugie to z mężatkami bezpiecznie 
26 maja 2017 20:30 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ady ja tez żartuję ...czasem :buziaki1:...

Nie żałuj.
26 maja 2017 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Se róbta co chceta . Mi to normalnie kolo pióropusza zwisa :smiech2: ....Na poważnie i to bardzo poważnie : jesli ktoś może po zdradzie patrzeć prosto w oczy swojej partnerce / partnerowi , żonie / mężowi , czy dodatkowym kochankom / kochance , bo i tak bywa ....? ...Prącie bardzo ...nie moja sprawa . Wiem tylko jedno , że ktos , kto walczy na kilku frontach ....zginąć może i nie zginie , ale ranny będzie ....a rany bolą jak jasny gwint , ciężko się goją ...

Basiu ta krowa , która dużo ryczy mało mleka daje
26 maja 2017 20:48 / 9 osobom podoba się ten post
Mój dzień tez minął całkiem spokojnie i sympatycznie_pdp poprosiła mnie o zakup kwiatów na taras_no,ok,ale ja mam rower,więc koszyczek na bagażnik i z górki 6 km po kwiaty, 'moja Szwajcaria' na górze,a kondycji u mnie niet,więc droga powrotna w pewnym punkcie to 100 m pod strome wzniesienie z 12 szt pelargonii, jaka ja zmęczona pod tą górą jestem a gdzie jeszcze góra...ale nic,jakoś dotarłam, no ale ziemi do kwiatów nie ma, więc rower i już tu na miejscu nabyłam 2 worki....Kawa+ciasto i owoce ...Posadziłam kwiatki,ale jest ich zdecydowanie za mało,nie wiem czy się szarpnę jutro i pojadę dokupić....Spacerek z pdp,dziś gorąco było,a moja 'porcelanowa lala' w żakiet się ubrała i ściągnąć go nie da....umordowana o 17 wróciła jak myszka,ale cóż,taki urok tu w Demenzlandzie,że nie da sobie pomóc...idzie tak jak się wystroii... pdp poleżała do 18:30,zjadła kolację i już od 25 min jest w łóżku do spania gotowa.....ja mam koniec pracy......
26 maja 2017 20:50 / 9 osobom podoba się ten post
A tak jeszcze jeden raz Cie zacytuję... 
Dzieci dużo wiedzą..,choć język mają czasami niezręczny,  a dorośli o tym zapominają... ))))
26 maja 2017 21:10 / 4 osobom podoba się ten post
Profilatyka to podstawa,Pawełku:):):)A już w "pewnym wieku" to wręcz obowiązek:):):)Że o przyjemności nie wspomnę,ha ha ha 
26 maja 2017 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Profilatyka to podstawa,Pawełku:):):)A już w "pewnym wieku" to wręcz obowiązek:):):)Że o przyjemności nie wspomnę,ha ha ha 

Jeszcze dopisz, że Pielęgniarka Ci to mówi.
26 maja 2017 21:42 / 5 osobom podoba się ten post
Bóg da, że i Ty jeszcze urośniesz.
26 maja 2017 21:57 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:lol3: Bóg da, że i Ty jeszcze urośniesz.

A nie chciałaś aby napisać"i Tobie jeszcze urośnie"?:):):):)ha ha ha
26 maja 2017 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:lol3: Bóg da, że i Ty jeszcze urośniesz.

26 maja 2017 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

też...............
26 maja 2017 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
Tego nie znam nie umiem stawiać biedronek
26 maja 2017 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
Tego nie znam nie umiem stawiać biedronek
26 maja 2017 23:18 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Tego nie znam nie umiem stawiać biedronek:boks1:

Ady raz wystraczyło napisać , że nie umiesz stawiać .....biedronkom . Ojejciu ...ale żeś się rozpędziła .