Witam wszystkich z tym napisem "icj bin Polin" to się udałeś, możesz sobie sam nosić,ja nie mam zamiaru:papa:
Witam wszystkich z tym napisem "icj bin Polin" to się udałeś, możesz sobie sam nosić,ja nie mam zamiaru:papa:
Ho ho to spory kawałek chyba że rowerkiem lub samochodem.Rowerek mam:jazda na rowerze: niestety samochodu nie posiadam:oczko2:
nie znasz się na żartach:-(
Halo halo ;)
Halo jestem,i chcę zapytać czy widziałeś mój profil,jesteśmy prawie ziomkami,tylko latka nie te, ale może po tobie przyjedzie ktoś z moimi latkami,albo po mnie z twoimi latkami, dlatego możemy się kontaktować. Napiszę do ciebie na meila i podam namiary ok? Pozdrawiam:piatka:
Na fcb.Celina Krzykacz
jestem w Monachium dzielnica nazywa sie hadern
a moze ktos tu pracuje wpoblizu? z naszej branzy
jestem w Monachium dzielnica nazywa sie hadern
a moze ktos tu pracuje wpoblizu? z naszej branzy
Halo jestem,i chcę zapytać czy widziałeś mój profil,jesteśmy prawie ziomkami,tylko latka nie te, ale może po tobie przyjedzie ktoś z moimi latkami,albo po mnie z twoimi latkami, dlatego możemy się kontaktować. Napiszę do ciebie na meila i podam namiary ok? Pozdrawiam:piatka:
Melman a gdzie dokladnie sie znajdujesz ?bo jestem w okolicy
A Twojego profilu nie widziałem bo jest ukryty
ooo to nawet nie wiedziałam,bo nie na wszystkim się znam,do meila jakoś nie mogę się zebrać,może dzisiaj,tylko troche daleka odległość,ale może ty masz czym dojechać:ferrari::oklaski1: