No i chętnie bym pojechała na sztele do Szwajcarii. Zobaczyć coś nowego a i porównać system pracy pomiędzy Niemcami a Szwajcaria.
No i chętnie bym pojechała na sztele do Szwajcarii. Zobaczyć coś nowego a i porównać system pracy pomiędzy Niemcami a Szwajcaria.
Więc nadzieja jakaś jest :super:
:smiech3:
I to mi się podoba. Nie ma się czego obawiac, a teraz miejsc pracy w opiece jest tam coraz więcej. Nawet w tym roku specjalnie przepisy pod tym kątem dopasowali. Namawiam i zachęcam. Będę coś wiedziała to dam cynk :)
Takie starsze panie są całkiem spoko. U mnie w miejscowości taka jedna mieszka-już jest koło osiemdziesiątki, a zapytana ile ma lat, to odpowiada , że 28. Zawsze. Nie żeby już coś z pamięcią- żartownisia taka :).
Pewnie ma 82 i sobie sprytnie przekreca na 28. Ja tak robię z moim Pesel. Przestawiam dwie pierwsze cyfry i tym sposobem jestem młodsza o 9 lat. :smiech3::oczko:
Pewnie ma 82 i sobie sprytnie przekreca na 28. Ja tak robię z moim Pesel. Przestawiam dwie pierwsze cyfry i tym sposobem jestem młodsza o 9 lat. :smiech3::oczko:
Powiem Tobie, że wbiłem w szukajkę google map i też mam niewieluśko, tak o, o tyle: , , , , ,-zaledwie parę centymetrów ?????❤?
Parę centymetrów to pół Niemiec ??