Mazowieckie 2

15 listopada 2017 17:26 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ufne, czy nie, ale pomocne. Nie wiem, jak pozostałe mazowszanki, ale ja nie bardzo sugeruję się cudzymi opiniami. Polegam na własnych odczuciach.

Nigdy nie mogłem zrozumieć tej kobiecej intuicji ale muszę przyznać, że wiem o jej skuteczności dla postępowania. Jak sie taka jedna z drugą do kogoś uprzedzi, to nie ma zmiłuj się. I odwrotnie, jak kogoś polubi, to nawet jak to łobuz z wieloma przywarami, to będzie mu wybaczać wszystko i trwać. Tak więc konkluzja jest taka, że często zawodzi (ta intuicja). :)
15 listopada 2017 17:34 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

Nigdy nie mogłem zrozumieć tej kobiecej intuicji ale muszę przyznać, że wiem o jej skuteczności dla postępowania. Jak sie taka jedna z drugą do kogoś uprzedzi, to nie ma zmiłuj się. I odwrotnie, jak kogoś polubi, to nawet jak to łobuz z wieloma przywarami, to będzie mu wybaczać wszystko i trwać. Tak więc konkluzja jest taka, że często zawodzi (ta intuicja). :)

Nie demonizuj naszej intuicji Endrju. W mojej wszystko chodzi jak trzeba i jak dotad nic sie nie zacina ;)))
15 listopada 2017 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie demonizuj naszej intuicji Endrju. W mojej wszystko chodzi jak trzeba i jak dotad nic sie nie zacina ;)))

A mnie ta intuicja tak wkurza czasami, że bym jej aż cos uczynił. Bo jak ona (ta intuicja) ma byc wyznacznikiem wszystkiego, to gdzie miejsce na improwizację (niekoniecznie wielką) ? 
15 listopada 2017 17:44 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

A jest w życiu coś niezawodnego...? Intuicję należy doceniać i warto z niej korzystać. Ale  warto jej "używać"  zgodnie z zasadą ograniczonego zaufania.
15 listopada 2017 17:46 / 6 osobom podoba się ten post
Andrew

A mnie ta intuicja tak wkurza czasami, że bym jej aż cos uczynił. Bo jak ona (ta intuicja) ma byc wyznacznikiem wszystkiego, to gdzie miejsce na improwizację (niekoniecznie wielką) ? 

Ale slonko, intuicja to jedno a improwizacja oraz spontan to drugie. Ja na przyklad, wbrew intuicji, za chwile bede improwizowac z kremem orzechowym do biszkopta. Nie mam przepisu a mam na niego szalona ochote. I chociaz intuicja krzyczy do mnie, ze sie upasę to jej wcale nie slucham. Spontanicznie bede probowala . Chcesz kawalek?
15 listopada 2017 17:47 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

A kto tak twierdzi ?  Jedno nie wyklucza drugiego mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003
15 listopada 2017 17:49 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

A kto tak twierdzi ?  Jedno nie wyklucza drugiego mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003

Tak właśnie :) Improwizować można po "robocie" Alles hat seine Zeit.
15 listopada 2017 17:51 / 4 osobom podoba się ten post
To całe szczęście, że tak do tego podchodzisz ale jak widzę tylko w drobnych sprawach. A co ja mam powiedzieć, jak intuicja mojej dziewczyny mówi, że coś kombinuję na tym forum ? Przyznać jej rację, czy też stanowczo zaprzeczyć ?
15 listopada 2017 17:55 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

A jest w życiu coś niezawodnego...? Intuicję należy doceniać i warto z niej korzystać. Ale  warto jej "używać"  zgodnie z zasadą ograniczonego zaufania.

Podoba mi się Twoje podejście ale Wy, kobiety, nie umiecie niczego robic z umiarem. :)

15 listopada 2017 17:55 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

To całe szczęście, że tak do tego podchodzisz ale jak widzę tylko w drobnych sprawach. A co ja mam powiedzieć, jak intuicja mojej dziewczyny mówi, że coś kombinuję na tym forum ? Przyznać jej rację, czy też stanowczo zaprzeczyć ?

Idz do kacika"Dla tych co maja dola" tam zaaplikuje Ci suteczna terapie
15 listopada 2017 17:57 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Idz do kacika"Dla tych co maja dola" tam zaaplikuje Ci suteczna terapie:-)

O nieeee, żadne doły nie wchodzą w rachubę. To nie dla mnie.
15 listopada 2017 17:57 / 3 osobom podoba się ten post
Andrew

Andrew , jak widze, że Ty widzisz , że ja widze tylko w drobnych sprawach, to widze, że też posługujesz się w jakmiś stopniu intuicją.
Co do pytania- no skoncentruj  się...:)
15 listopada 2017 17:58 / 3 osobom podoba się ten post
Andrew

A to zalezy czy ma racje czy nie
15 listopada 2017 17:59 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

O nieeee, żadne doły nie wchodzą w rachubę. To nie dla mnie.

Ja pierdziu...Mam 100% skutecznosci
15 listopada 2017 18:01 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A to zalezy czy ma racje czy nie:-)

Właśnie, sam nie wiem ......