Powiem wam szczerze moje kochane Ziomale,nie ma to jak gorąca kąpiel,teraz siedzę i paruję bo jednak ciut przy ciepła woda była. Na twarz położyłam białą glinkę , żeby na wyjazd się podrasować.:hihi:
Powiem wam szczerze moje kochane Ziomale,nie ma to jak gorąca kąpiel,teraz siedzę i paruję bo jednak ciut przy ciepła woda była. Na twarz położyłam białą glinkę , żeby na wyjazd się podrasować.:hihi:
5. Kobietka
Geronimo chyba za dużo tego koniaczku wlał sobie do kawy na rozgrzewkę i gdzieś przysnął w kącie bo go nie ma na apelu....:-)
6. Gabrysia.... przy okazji: jest może ktoś w Offenburgu przy granicy francuskiej?
Byłam 5 miesięcy w okolicach Offenburga. Jaka szkoda....:nerwowa1:
no..... straszna szkoda :-( Jestem tu ponad 2 tyg. i nikogo nie znalazłam. Poprzedniczka była 3x i też nie udało się jej znależć jakiejkolwiek berojerinki, a są na pewno!
Hej! Chciałam się przywitać z wszytskimi. Właśnie założyłam konto. Jestem tu pierwszy raz ;) Jeszcze nie potrafię się zbytnio poruszać po forum :)
Pozdrawiam Mazowsze.
Jestem tu nowa:-) Zjechałam z opieki na końcu kwietnia .Teraz odpoczywam i czekam na nowe wyzwanie na koniec czerwca.Może ktoś się do mnie odezwie :tanczy:
Pozdrawiam Mazowsze.
Jestem tu nowa:-) Zjechałam z opieki na końcu kwietnia .Teraz odpoczywam i czekam na nowe wyzwanie na koniec czerwca.Może ktoś się do mnie odezwie :tanczy:
Miło Cię poznać, Ziomalko. :piatka:
Jest nas tu więcej z mazowieckiego i przymierzamy się do spotkania niedługo. Kolejnego. :spotkanie:
Uwaga mazowieckie ( i nie tylko...) !!!!
Pełna mobilizacja....:-)
Czy robimy jakąś imprezę przed 24 czerwca....???
Czekam na odzew...