Mazowieckie 2

28 grudnia 2017 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Przyjadę z wiaderkiem, zająca sobie będziecie musieli sami zlapać :-)

Przywież wiaderko,może się przydać 
28 grudnia 2017 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A na pokerka dasz sie namowic? ;)

Tak ale tylko texas holdem i na trawie w Oławie albo w pobliżu.  :):)
28 grudnia 2017 20:17 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Przywież wiaderko,może się przydać :smiech3:

Będziemy snieg odgarniać, jak to w Wielkanoc bywa...
28 grudnia 2017 20:19 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Będziemy snieg odgarniać, jak to w Wielkanoc bywa...:-)

To i odgarniacz by się przydał... Żeby tylko nie zasypało,bo wtedy wymówka dla niektórych gotowa.
28 grudnia 2017 20:22 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To i odgarniacz by się przydał... Żeby tylko nie zasypało,bo wtedy wymówka dla niektórych gotowa.:-)

Ja już z braciszkiem mam sprawe obgadaną i przybędę prosto od niego.
28 grudnia 2017 20:23 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja już z braciszkiem mam sprawe obgadaną i przybędę prosto od niego.

Cieszę się jak gupia...
28 grudnia 2017 20:26 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Cieszę się jak gupia...:yahoo:

Ja też - bardzo, bardzo 
28 grudnia 2017 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Co za dużo to i .... . Byłem, choć mało kto wierzył, że się pojawię. Cieszę się, że mogłem sprawić niespodziankę swym pojawieniem się  i nie być kimś w rodzaju intruza. Ale to wystarczy na jakiś czas. Wszyscy wiedzą, że jestem często kontrowersyjy w swoich wypowiedziach ale taką mam naturę, że co w sercu to i na języku. Nie cofam niczego, co powiedziałem i pozostawmy ten temat juz w całkowitym spokoju. Ale nigdy i nikomu się nie narzucałem swą obecnością i czynić tego nie zamierzam. Tak więc moja obecność podczas następnego spotkania (w marcu ?) jest nad wyraz wątpliwa. Ale oczywiście do takich spaotkań zachęcam wszystkich, nie tylko na Mazowszu. Pozdrawiam 

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Trudno. Również pozdrawiam.
28 grudnia 2017 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Andrew

Tak ale tylko texas holdem i na trawie w Oławie albo w pobliżu.  :):)

No dobra. Ale ja wygram, wiesz?;)) P.S. Ale dlaczego w Olawie? Nie moga to byc Kabikiejmy? ;)))
28 grudnia 2017 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No dobra. Ale ja wygram, wiesz?;)) P.S. Ale dlaczego w Olawie? Nie moga to byc Kabikiejmy? ;)))

W Oławie, bo się rymuje z trawą i to chyba Twoja okolica. A te Kabikiejmy to Górne czy Dolne ? A może i te i te, bo to jak dla mnie, to zacząć można w Gornych, a skończyć na Dolnych. Ewentualnie po takiej partii powrócić znowu do Górnych no tych Kabikiejmów oczywiście ( bez podtekstów, że to niby mnie to się wszystko z jednym kojarzy).

28 grudnia 2017 20:47 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ooooo...przepraszam ! Oferta pracy w heimie się trafiła, a bardzo chciałam spróbować. No i testy trwają :czysci okulary:

Jak ci tam?Praca ,to praca .Się rozumie.No ,ale inne wykręty.Toć to skandal.!!
28 grudnia 2017 20:48 / 14 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór.
Właśnie wróciłam do domu, z przygodami, ale jeszcze są dobrzy ludzie na świecie, którzy pomagają. Albo ja mam takie szczęście, he he...
Spotkanie było udane, jak zwykle. Zofija i Tereska znajome już dziewczyny, to mogę tylko powiedzieć, że jak były fajne i miłe, tak są nadal, Gero też. Andrew nadaje na tych samych falach, co my i nie jest kobietą. Przynajmniej na pierwszy rzut oka, na drugi też, ale na tym poprzestałam. To tak do wiadomości sceptyków, bo ja nie miałam z tym problemu. Zdjęcia są, ale obiecałam nie udostępniać.
Spędziłam bardzo miło dzisiejszy dzień, czekam na jeszcze, ale wiosną mnie ominie, bo pracuję w tym czasie. Tak, że ten,.. no... fajnie było i tyle. Dziękuję.
28 grudnia 2017 20:58 / 9 osobom podoba się ten post
teresadd

Właśnie wróciłam z naszego mazowieckiego spotkania.Panowie szarmancy,z gestem też,my panie też niczego sobie.Ela ,Zofija ,Andrew ,Geronimo i ja .Kawkę popili ,wodę ,drinki ,piwo ,pojedli coś konkretnego jak i słodkiego.
Popalić też popalili,ale już na powietrzu.Dyskusje ,opowieści,wymiany poglądów.Fajne towarzystwo.Ponoć powtórka koło Wielkanocy.
Dziękuję Wam wszystkim za miłe towarzystwo.Bylście świetni.

Tereska, krótko, konkretnie i treściwie opisałaś nasze spotkanie, nic dodać, nic ująć, mogę tylko potwierdzić jako żywa uczestniczka spotkania. Było bardzo miło, tylko odczuwałam lekki niedosyt, tesknotę za tymi którzy mieli być, ale ich nie było. Cieszę się, że chociaż duchem nam towarzyszyli.
Autentyczność naszego Andrew też potwierdzam, to facet z krwi i kości (nie ma cycków) i dżentelmen w każdym calu.
Dziękuję Wam za spotkanie i do następnego.
28 grudnia 2017 21:01 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

To na priv ! Poproszę :modlitwa: Ale wszystkich....
Edit: tzn. kobitki też :uśmiech ona:

Ty na priv, to zadzwoń do mnie, bo nie wiem kiedy ja mogłabym zadzwonić, nie znam Twojego grafiku. Myślę o Tobie , jak Ci tam, jak sobie radzisz kochana?
28 grudnia 2017 21:04 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Jak ci tam?Praca ,to praca .Się rozumie.No ,ale inne wykręty.Toć to skandal.!!

Dopiero się wdrażam, ale daję radę. Pracy sporo, to dniówka się nie dłuży Tylko jak zwykle nikogo na kawę...więc jutro po pracy zamierzam rozejrzeć się po centrum. Bo jest tu podobno, chociaż miasteczko nie jest duże.