Moje urodziny i imieniny 4

28 września 2017 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
Basia,Wszystkiego najlepszego;;;)))
28 września 2017 13:13 / 2 osobom podoba się ten post
opiekunkaa

Basia,Wszystkiego najlepszego;;;)))

Opiekunkaa spóznione życzenia urodzinowe przesyłam Tobie. Duzo zdrówka i radości dnia codziennego.
28 września 2017 14:31 / 1 osobie podoba się ten post
Barbaro N.najlepszego w dniu urodzin.
28 września 2017 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego i zdrowia  
28 września 2017 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Basiu N., dużo zdrówka i mało problemów.
28 września 2017 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
 Basiu ! Niepowtarzalna ! Wszystkiego co piękne i dobre Ci życzę ! Niech towarzyszy Ci każdego dnia miłość , radość i szczęście  !
28 września 2017 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Basieńko zdrowia,szczęścia,pomyślności,zawsze pełnego e-konta,kochającej Rodzinki i dobrych przyjacióL
29 września 2017 00:32 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego
29 września 2017 07:44 / 11 osobom podoba się ten post
Kochani ... Z całego dziękuję Wam Wszystkim za życzenia ...Wczorajszy dzień spędziłam bardzo miło . Z rana do godzin przedpołudniowych byłam z " miejscowymi dziećmi " na grzybach . Uwielbiam chodzić po lesie ....sama ...i dośc szybko z atrakcji bycia ze wszystkimi w krótkim czasie dyplomatycznie się wyczesałam : chodziliśmy ( czyt. skakaliśmy ) po takich płytkich rowkach w których lubią rosnąć prawdziwki . Trochę , niczym sarenka poskakałam ...może z pół godziny ...znalazłam kilka " szlachetnych " i w momencie , kiedy zamiast skoku sarenki mało co a rozłożyłabym sie jak żaba ...przed oczami ukazał mi się bucik naszej Lolóweczki ....uznałam , że pójdę w wysoki las na podgrzybki ..I se poszłam , odeszłam na bezpieczną odległość - byłam sama .....Po 16-tej zjawiłam się u mnie wcześniejsza brygada plus dwoje studenciaków ze szkoły podstawowej . Nooo...tort wykonany własnemi recami na niemiecką modłę ...znaczy z bitą smietaną ...skonsumowany raptem do połowy ...reszta zapakowana na wynoś , coby matki nie brało na pokuszenie . Niecałe dwie godzinki posiedzieli i wrócili do swych domostw . Ja tylko ogarnęłam kuchnię , bo do niej mi wszystko poznoszono ...i żyć nie umierać . Nastała bloga cisza .Tak lubię ..trochę hałasu , pisków i.....paszli won ...moi najmilsi
29 września 2017 09:59 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna , spóźnione , ale szczere życzenia z okazji urodzin : zdrowia , samych radosnych dni 
i niech otaczają Cie wyłącznie przyjaciele . 
29 września 2017 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Barbara niepowtarzalna , spóźnione , ale szczere życzenia z okazji urodzin : zdrowia , samych radosnych dni 
i niech otaczają Cie wyłącznie przyjaciele . 

I ja zyczę Wszystkiego Najlepszego.   Dopiero teraz załapałam o co biega z tą nadgryzioną bułką 
29 września 2017 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
Basia wszystkiego naj naj
01 października 2017 04:32 / 2 osobom podoba się ten post
Teresadd.

W Dniu Urodzin

Szczęścia, zdrowia, miłości, oraz 100-Lat
życzy
Ona_Lisa.
01 października 2017 08:39 / 4 osobom podoba się ten post
Kochana Tereniu ...wszystkiego co w życiu najpiękniejsze ...To ode mnie ...Baśki n.
Mam zaszczyt przekazać Ci urodzinowe życzenia od kolegi Paola ...napiszę słowo w słowo :
"To dołączam się do życzeń dla Matki Teresy z Opluty i przekazuję jej lekko nadgryziony , powtarzam lekko - mój tost niedzielno serowy ..."...Po tych szczerych z głębi serca płynących życzeniach zostało wstawione zdjęcie na którym jak na dłoni widać tost z serem ( niedzielnym zresztą )i faktycznie jest on lekko nadgryziony ...ze dwa gryzki tylko ...A musisz wiedzieć Tereniu , że podzielenie się skromnym śniadaniem ze strony Paola to jest bardzo duże ...wręcz ogromniaste poświęcenie ... Mi w dniu moich urodzin skapnęło kawałek bułki z jajecznicą . Wzruszyłam się przeogromnie
Jeszcze raz Tereniu ...ode mnie i od Paola .
01 października 2017 08:57 / 2 osobom podoba się ten post
Tereniu.....zdrówka.....