Moje urodziny i imieniny 4

30 listopada 2017 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Wszystkim Andrzejom wszystkiego najlepszego
30 listopada 2017 15:20 / 2 osobom podoba się ten post
Najlepszosci dla Andrzejow!!!!
30 listopada 2017 15:25 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Pieknie dziekuje za zyczenia lajkowac bede jutro bo dopiero skonczylysmy swietowac, dziewczyny juz w lozkach i ja tez ide spac. 

Spoznione zyczenia urodzinowe,zdrowia szczecia i radosci!!!
30 listopada 2017 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

No pięknie,orientacji nie zmieniam uwielbiam facetów,ale z Ciebie niezła du.......a:-)

Noo, stara dupa Malinko :)
30 listopada 2017 19:12
Andrzejom, Jędrkom i Ondraszkom  - zdrowia i szczęścia
30 listopada 2017 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Andrzejom najlepszego :)
30 listopada 2017 19:33 / 4 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłym "użytkownikom" forum, którzy mniej lub bardziej świadomie mieli również mnie na myśli, dziękuję za życzenia imieninowe. Dzisiaj i w najbliższych dniach obiecuję z tej okazji nikogo nie drażnić ani nie prowokować. Ale co będzie w niedalekiej przyszłości, tego już obiecać nie mogę.
30 listopada 2017 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Wszystkim miłym "użytkownikom" forum, którzy mniej lub bardziej świadomie mieli również mnie na myśli, dziękuję za życzenia imieninowe. Dzisiaj i w najbliższych dniach obiecuję z tej okazji nikogo nie drażnić ani nie prowokować. Ale co będzie w niedalekiej przyszłości, tego już obiecać nie mogę.
:smiech3:

Akurat ciebie nie miałam na mysli,ale niech stracę ...Najlepszego w tym dniu.
30 listopada 2017 20:28
ivanilia40

Akurat ciebie nie miałam na mysli,ale niech stracę ...Najlepszego w tym dniu.

Nie sądzę, żebyś aż tak wiele  traciła. Przynajmniej szczera jesteś w swej wypowiedzi ale niepotrzebnie nie zmuszaj sie do nieczego następnym razem. Czyli moje podziękowania za życzenia nie dotyczyły Ciebie. Ja natomiast wszystkim, w tym i Tobie, życze jak najlepiej, a lubić się przecież nie musimy.
30 listopada 2017 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Nie sądzę, żebyś aż tak wiele  traciła. Przynajmniej szczera jesteś w swej wypowiedzi ale niepotrzebnie nie zmuszaj sie do nieczego następnym razem. Czyli moje podziękowania za życzenia nie dotyczyły Ciebie. Ja natomiast wszystkim, w tym i Tobie, życze jak najlepiej, a lubić się przecież nie musimy.

To był żart akurat,ale widzę że foch forumowy jest zarażliwy. W takim razie szczere życzenia i bez podtekstów tobie drogi Andrew.
30 listopada 2017 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego.
02 grudnia 2017 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
Lisko, wszystkiego naj, naj i spelnienia marzen
02 grudnia 2017 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa--- wszystkiego lepszego
02 grudnia 2017 13:24 / 1 osobie podoba się ten post