Dziś, nasz już nieobecny na forum kolega ma urodziny. Wszystkiego najlepszego P.

Dziś, nasz już nieobecny na forum kolega ma urodziny. Wszystkiego najlepszego P.
A to już jest dozwolone wymieniać imię Jego ?... E.. noo..jak tak, to prącie bardzo : wszystkiego najlepszego Paolo w dniu Twoich Urodzin :kwiatek dla ciebie::buziaki2:
Nie wiem czy juž dozwolone, dlatego napisałam tylko P.
Oj tam...do poniedziałku życzenia będą ...może przeczyta , że Go pamiętamy Ciapulka naszego kochanego :buziaki1:
A mnie cuś się kołacze,że un w lutym urodzony,ale może się mylę.Nugatka powinna miec dokładne info ze samego źródła:)
Kochani jubilaci oraz solenizanci, z wiadomych już Wam powodów, mam zaległości w składaniu życzeń na bieżąco. Tak więc dzisiejszym Barbarom, wczorajszym, przedwczorajszym i jeszcze wcześniejszym solenizantom, szczere zyczenia 100 lat życia w zdrowiu i dobrobycie życzę. Wybaczcie, że hurtowo, ale możliwości mam mocno ograniczone.:bzy_bzy:
Kasiu, to Strzelec z 9 grudnia. A ja Strzelców znam bom ja tez Strzelec :)
Ale zapytajmy Nugatki dla pewności.
Mhm...aż tak dokładnie nie znam życiorysu jubilata:)
Błąd ....bo ja to nawet znam taką datę czyichś urodzin : 15 październik 1963 r ....Kuźwa ...miejsca urodzin tylko nie znam :smiech3:
Naszym forumowym Dariuszom z okazji Imienin życzę dużo zdrowia, wszelkiej pomyślności i oceanu miłości.......:szampan:
Dziękuje Ewo