Moje urodziny i imieniny 4

04 grudnia 2017 22:31 / 7 osobom podoba się ten post
Kochani jubilaci oraz solenizanci, z wiadomych już Wam powodów, mam zaległości w składaniu życzeń na bieżąco. Tak więc dzisiejszym Barbarom, wczorajszym, przedwczorajszym i jeszcze wcześniejszym solenizantom, szczere zyczenia 100 lat życia w zdrowiu i dobrobycie życzę. Wybaczcie, że hurtowo, ale możliwości mam mocno ograniczone.
09 grudnia 2017 18:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś, nasz już nieobecny na forum kolega ma urodziny. Wszystkiego najlepszego P.

09 grudnia 2017 18:30 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Dziś, nasz już nieobecny na forum kolega ma urodziny. Wszystkiego najlepszego P.

A to już jest dozwolone wymieniać imię Jego ?... E.. noo..jak tak, to prącie bardzo : wszystkiego najlepszego Paolo w dniu Twoich Urodzin
09 grudnia 2017 18:37 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A to już jest dozwolone wymieniać imię Jego ?... E.. noo..jak tak, to prącie bardzo : wszystkiego najlepszego Paolo w dniu Twoich Urodzin :kwiatek dla ciebie::buziaki2:

Nie wiem czy juž dozwolone, dlatego napisałam tylko P.
09 grudnia 2017 18:44 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara48

Nie wiem czy juž dozwolone, dlatego napisałam tylko P.

Oj tam...do poniedziałku życzenia będą ...może przeczyta , że Go pamiętamy Ciapulka naszego kochanego
09 grudnia 2017 18:57 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam...do poniedziałku życzenia będą ...może przeczyta , że Go pamiętamy Ciapulka naszego kochanego :buziaki1:

A mnie cuś się kołacze,że un w lutym urodzony,ale może się mylę.Nugatka powinna miec dokładne info ze samego źródła:)
09 grudnia 2017 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A mnie cuś się kołacze,że un w lutym urodzony,ale może się mylę.Nugatka powinna miec dokładne info ze samego źródła:)

Kasiu, to Strzelec z 9 grudnia.  A ja Strzelców znam bom ja tez Strzelec :)
Ale zapytajmy Nugatki dla pewności. 
09 grudnia 2017 19:29 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Kochani jubilaci oraz solenizanci, z wiadomych już Wam powodów, mam zaległości w składaniu życzeń na bieżąco. Tak więc dzisiejszym Barbarom, wczorajszym, przedwczorajszym i jeszcze wcześniejszym solenizantom, szczere zyczenia 100 lat życia w zdrowiu i dobrobycie życzę. Wybaczcie, że hurtowo, ale możliwości mam mocno ograniczone.:bzy_bzy:

urodziny 21.02 mam , imieniny  15.06, ...przyjęłam spóźnione ..
09 grudnia 2017 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Kasiu, to Strzelec z 9 grudnia.  A ja Strzelców znam bom ja tez Strzelec :)
Ale zapytajmy Nugatki dla pewności. 

Mhm...aż tak dokładnie nie znam życiorysu jubilata:)
09 grudnia 2017 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Mhm...aż tak dokładnie nie znam życiorysu jubilata:)

Błąd ....bo ja to nawet znam taką datę czyichś urodzin : 15 październik 1963 r ....Kuźwa ...miejsca urodzin tylko nie znam
09 grudnia 2017 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Błąd ....bo ja to nawet znam taką datę czyichś urodzin : 15 październik 1963 r ....Kuźwa ...miejsca urodzin tylko nie znam :smiech3:

Pamięć doskonała:)Wrocław:)
10 grudnia 2017 13:39 / 1 osobie podoba się ten post
Świętującym wszystkiego najlepszego !
19 grudnia 2017 08:11 / 4 osobom podoba się ten post
Naszym forumowym Dariuszom z okazji Imienin życzę dużo zdrowia, wszelkiej pomyślności i oceanu miłości.......
19 grudnia 2017 15:09 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Naszym forumowym Dariuszom z okazji Imienin życzę dużo zdrowia, wszelkiej pomyślności i oceanu miłości.......:szampan:

Dziękuje Ewo
19 grudnia 2017 15:35 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Dziękuje Ewo

Samych słonecznych dni Dareczku