Z rowerem mi nie podrodze... :lol3: Tu mam, ale większy ode mnie... :lol3: Mi to by pasował składak, lub taki na trzech kółkach... :lol1:
Z rowerem mi nie podrodze... :lol3: Tu mam, ale większy ode mnie... :lol3: Mi to by pasował składak, lub taki na trzech kółkach... :lol1:
W Niemczech są landy, w których jest tego od zas... i ciut ciut.., ale nie wszędzie jest tak gęsto z tymi trzykołowcami... Z góry przepraszam za mało wykwintny język.., lubię pisać obrazowo ... :-)
Przyzwoity ale hamulce zgrzypiały. Nie potrzebowałam dzwonka. Wystarczyło, że przyhamowałam i wszyscy się obracali i schodzili z drogi :lol2:
Oooo.....taki na trzech kółkach co się prawie leży to i mnie by pasował......:-)
Oooo.....taki na trzech kółkach co się prawie leży to i mnie by pasował......:-)
Ja tam na leżaco jeździć nie chcę... :lol1: Wolę normalnie... :lol3:, ale widzieć widziałam i się zastanawiałam jak oni mogą tak na leżąco jeździć... :lol3:
Handbike to trochę wiecej niż rower kosztuje moja droga. :jazda na rowerze:
DanusiuNowa popraw się kochana. Te hadbiki to na ogół dla niepełnosprawnych są i dlatego tak sobie leżą. Bo nogi mają niesprawne :na wozku2:
DanusiuNowa popraw się kochana. Te hadbiki to na ogół dla niepełnosprawnych są i dlatego tak sobie leżą. Bo nogi mają niesprawne :na wozku2:
A ja widziałam faceta, który sobie w pozycji półleżącej pedałował nogami.....te ręczne są dla inwalidów.
To ja takiego nie widziałam, ze leży i pedałuje. Ale z pewnością pojazdy rowerowe obfitują w róznorodne pedały :lol2:
Kiedyś , gdzieś mi mignęło takie coś , że lezy a właściwie leżało dwóch ( musi się przewrócili ) i próbowali pedałować . Nie oglądnęłam jednak tego filmu do końca . Przyrodniczy taki był .
Baśka... :lol3: Ty nie tą telewizję oglądasz... :lol1: Bosze... gdzie te oczy Cię niosą... :lol1::lol3:
A potem się dziwi że ja się niegrzeczną dziewczynką zrobiłam. ....
Przykład idzie z góry.
Kiedyś , gdzieś mi mignęło takie coś , że lezy a właściwie leżało dwóch ( musi się przewrócili ) i próbowali pedałować . Nie oglądnęłam jednak tego filmu do końca . Przyrodniczy taki był .