Śląskie

30 kwietnia 2015 14:39
basiaim

A Ty kiedy w domu będziesz?

Ja dopiero pod koniec czerwca.
30 kwietnia 2015 14:42 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Ja dopiero pod koniec czerwca.

To trzeba będzie drugą imprezę skręcić.
Ja,o ile plany mi się powioda, będę w domu przez pierwsze dwa tyg lipca.
30 kwietnia 2015 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Po weryfikacji ;)

WTOREK 19 MAJA 2015 SŚS (SPOTKANIE SLASKIEJ SEKCJI) GODZ.15:00.PARK ŚLĄSKI  ALEJA ŻYRAFY,MIEJSCE - "POMNIK" ŻYRAFY.

Mnie pasuje, mam nadzieje że mnie nigdzie nie wywieje. 

Niech sie reszta WYPOWIE !!!!
30 kwietnia 2015 14:48
basiaim

To trzeba będzie drugą imprezę skręcić.
Ja,o ile plany mi się powioda, będę w domu przez pierwsze dwa tyg lipca.

Bardzo chętnie:)
Ja co roku przez całe wakacje się obijam więc jestem do dyspozycji:)
30 kwietnia 2015 19:02
Z miłą chęcią bym była ale rodzice na agroturystykę do mnie jada na ile nie wiem ile wytrzymają na bezludziu nie zostawię ich samych :(
30 kwietnia 2015 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Po weryfikacji ;)

WTOREK 19 MAJA 2015 SŚS (SPOTKANIE SLASKIEJ SEKCJI) GODZ.15:00.PARK ŚLĄSKI  ALEJA ŻYRAFY,MIEJSCE - "POMNIK" ŻYRAFY.

A ja akurat na śląsku będe 14 maja :(
no szkoda,
ale czekamy na relacje i zdjęcia :)
30 kwietnia 2015 20:25
basiaim

Po weryfikacji ;)

Sorry ale mnie ni ma koniec czerwca lub koniec sierpnia. Bawcie się dobrze !!!

01 maja 2015 08:40
no ja tez zaluje chetnie bym sie pojawila. Co prawda teraz mieszkam w malopolskim, ale z krwi i kosci jestem slazaczka.Ale coz do konca czerwca jestem w DE. Moze w czasie wakacji sie cos nowego urodzi??? Cale wakacje spedzam w domku:)))) Pozdrawiam:) A tym co beda na spotkaniu zycze udanej imprezki:)))
01 maja 2015 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Po weryfikacji ;)

Ok :))) Rezerwuje termin.

Ludziska kochane ja niedawno wstałam. Kawusię wypiłam i myślę o drugiej. Słodkie lenistwo mnie ogarnęło :))
01 maja 2015 10:32
Ja leniuchowac będę niebawem,chociaz nie mogę narzekać tu na nadmiar obowiązków :)

05 maja 2015 17:17
basiaim

Ja leniuchowac będę niebawem,chociaz nie mogę narzekać tu na nadmiar obowiązków :)

Ja juz leniuchuję......sielankę zakłóca tylko to, że muszę swój przegląd techniczny zrobić. Nawet podwozie heh......:))))))
06 maja 2015 06:08
MeryKy

Ja juz leniuchuję......sielankę zakłóca tylko to, że muszę swój przegląd techniczny zrobić. Nawet podwozie heh......:))))))

Warto zrobić generalny przegląd,będziesz spać spokojnie.

Ja też śmigam po lekarzach. Jedne wazne badania zaliczyłam,w drugiej połowie maja z wynikami do lekarza.Okaże się,co dalej.

Drugie,które jakoś odkładałam,w końcu się zmobilizowałam-to też w maju.

Nawet z piesą mam wizytę zaplanowaną ;)

12 maja 2015 07:28
Wyciągnę ten temat,bo niedługo spotkanie,a cisza jak przed wyborami....     Łapka w górę,kto będzie za tydzień.  

Próbowałam "pospamować" pocztę Slązaczkom,ale albo ukryte profile,albo nie mam ich w znajomych,więc e-maila nie widzę :/

14 maja 2015 19:39
Sorki Modi,że tak post pod postem,ale zależy mi,by wyciągnąć temat na gówną stronę...

Czy w ogóle ktoś przybędzie na to śląskie spotkanie? Bo ciiiiiisza w temacie......
14 maja 2015 20:18
basiaim

Sorki Modi,że tak post pod postem,ale zależy mi,by wyciągnąć temat na gówną stronę...

:swiety:

Czy w ogóle ktoś przybędzie na to śląskie spotkanie? Bo ciiiiiisza w temacie......

Ja przybedę, ale szkoda że nas tak mało?  ;)

I tak sobie poedytuję zeby jakiegoś mozliwego emotikona znaleźć?