Śląskie

29 maja 2015 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
Powiem Wam, że żal było wyjeżdżać z tego Śląska. Nawet okien nie zdążyłam pomyć, ale co tam, jakoś to będzie, za kolejne dwa miesiące to zrobię . Te dni, kiedy byłam w domku, były takie zasnute chmurami. Na krótko wracam i na ten czas zawsze coś planuję. Później tego czasu nie wystarcza na wszystko.
29 maja 2015 14:33
Annika

Powiem Wam, że żal było wyjeżdżać z tego Śląska. Nawet okien nie zdążyłam pomyć, ale co tam, jakoś to będzie, za kolejne dwa miesiące to zrobię :-). Te dni, kiedy byłam w domku, były takie zasnute chmurami. Na krótko wracam i na ten czas zawsze coś planuję. Później tego czasu nie wystarcza na wszystko.

A ja w przyszłym tygodniu znowu na wygnanie. I też mi czasu brakuje latam z wywieszonym jęzorem i tak wszystkiego nie ogarnę więc dałam se na wstrzymanie
29 maja 2015 17:06
jestem z Katowic.w poniedzialek wrwcam do Pl.moze ktos jest w Lechenick kolo Koln mam dwa dni na spotkanie z kolezanka
06 czerwca 2015 10:39 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem z Częstochowy. właśnie jestem po weryfikacji znajomości języka i we wtorek jadę do Katowic podpisać umowę z Aterima Med.Wyjazd wkrótce:)
06 czerwca 2015 12:47
Halina123

Jestem z Częstochowy. właśnie jestem po weryfikacji znajomości języka i we wtorek jadę do Katowic podpisać umowę z Aterima Med.Wyjazd wkrótce:)

Halinko milo ja tez z Czestochowy , z jakiej dzielnicy ?? czy to twoj 1 wyjazd ???
06 czerwca 2015 12:49
Halina123

A czemu jediesz do Katowic ?? nie mogli ci wyslac umowy ?? jeszcze tracisz na bilety z wlasnej kieszeni ??
06 czerwca 2015 16:44
barbara66

A czemu jediesz do Katowic ?? nie mogli ci wyslac umowy ?? jeszcze tracisz na bilety z wlasnej kieszeni ??

Ja też pierwszą umowę z agencją podpisałam przy rozmowie,"tworzeniu" profilu w biurze.
Teraz mi wysyłają pocztą.
14 czerwca 2015 10:49 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Milego dnia moje mile kolezanki :) czy u Was tez pada deszczyk?

Witam moja kochana Basienke i Wszystkie kolezanki opiekunki z Czestochowy i reszty Swiata :)
14 czerwca 2015 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj Aniu na naszym Forum:)
14 czerwca 2015 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
Wiec ja tez witam , Czestochowianki   
14 czerwca 2015 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
Aniuleczka

Witam moja kochana Basienke i Wszystkie kolezanki opiekunki z Czestochowy i reszty Swiata :)

Aniuleczka ,jaka dzielnica Czestoochowy ??
14 czerwca 2015 14:17
Jestem z Osiedle Trzech Wieszczy.
Srodmiescie Barbara66
14 czerwca 2015 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
Stawiam tutaj pierwsze kroczki...prosze o wyrozumialosc Wszystkich...:)
14 czerwca 2015 14:28 / 2 osobom podoba się ten post
Aniuleczka

Jestem z Osiedle Trzech Wieszczy.
Srodmiescie Barbara66

I ja tez!
14 czerwca 2015 15:48
Barbara48

I ja tez!

Ja tez nie jestem weteranka , 2 raz na wyjezdzie , 20 minie msc , i do 20 lipca , odsiaduje