Zgadza się ,ale doba to chyba nie aż tak długo.Jadąc do De.wyłaczam telefon ,żeby mieć kontakt z rodziną przed dotarciem na miejsce.Powerbank mam ,ale chyba nie najwyższych lotów .Jedno pełne ładownie .Za dużo tych gadżetów człek wozi ze sobą.
Zgadza się ,ale doba to chyba nie aż tak długo.Jadąc do De.wyłaczam telefon ,żeby mieć kontakt z rodziną przed dotarciem na miejsce.Powerbank mam ,ale chyba nie najwyższych lotów .Jedno pełne ładownie .Za dużo tych gadżetów człek wozi ze sobą.
Jak myśmy żyli bez tej całej elektroniki?????I dożyli do dziś?:):):)Normalnie jakiś survivalowy Nobel zbiorczy naszemu pokoleniu się należy:)
Dobry wieczór ;).
Polecam Xiaomi Redmi 3S (Dual SIM). Wszystkie Xiaomi mają znakomite baterie, inne parametry też (w tym cenę, tym bardziej, że kupowałam przez internet). Zdjęcia mogłyby być deko lepsze, ale dla mnie nie jest to tak istotne, jak niezawodna bateria.
Miałam Lumię 535 i wiele razy miałam ochotę walnąć nią o ścianę :D. Przed upływem gwarancji zdążyłam ją oddać do naprawy, ale tak się zniechęciłam, że patrzeć na nią nie mogę.
Dobranoc :).
Od trzech tygodni mam Lenovo K6 .Ma wszystko co potrzebuję,na bajerach się nie znam więc dla mnie jest ok.