Super! :D Czyźbyś przytyła? :D
Super! :D Czyźbyś przytyła? :D
W tak okrutnym czasie ignoruję wagę :lol1:
No co Ty Ona tylko tłuszczyk ZGROMADZIŁA:-)
Bądźcie ostrożni, bo ludzie wariują z powodu zamknięcia w domach! ???
Właśnie rozmawiałam o tym z kuchenką mikrofalową i tosterem podczas porannej kawy☕ i wszyscy zgodziliśmy się, że wszystko idzie w złym kierunku. Nic nie mówiłam pralce, ponieważ wszystko przekręci, a już na pewno nie lodówce, bo jest zimna i zachowuje dystans. W końcu żelazko mnie uspokoiło, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, żadna sytuacja nie jest taka zła i wszystko da się wyprostować.???????
Dobrze to wymyśliłaś Malgosz,:smiech2: ja też muszę sobie pogadać z tymi sprzętami co dają ciepło,tym bardziej że utknęłam w tych Niemczech .Miałam telefon z firmy że zmienniczka zachorowała i że mogę zostać do 10 lub 15 kwietnia bo w tych dniach jadą ich busy zgodziłam się na 10 kwietnia ale teraz tak pomyślałam że może zostać do tego 15 kwietnia,przynajmniej załapię się na premię świąteczną,a może i tu coś dają:-) co o tym myślicie:aniolki:
Dobrze to wymyśliłaś Malgosz,:smiech2: ja też muszę sobie pogadać z tymi sprzętami co dają ciepło,tym bardziej że utknęłam w tych Niemczech .Miałam telefon z firmy że zmienniczka zachorowała i że mogę zostać do 10 lub 15 kwietnia bo w tych dniach jadą ich busy zgodziłam się na 10 kwietnia ale teraz tak pomyślałam że może zostać do tego 15 kwietnia,przynajmniej załapię się na premię świąteczną,a może i tu coś dają:-) co o tym myślicie:aniolki: