Pochwalijki 5

27 marca 2023 19:36 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A to,że to skandal tak nogami wierzgać na forum publicznym :lol1:
Nie znam,nie widziałam nawet nigdy,czyje to perfumy ?

Czyje? moje!!!Jean Paul Gaultier 
27 marca 2023 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Czyje? moje!!!:smiech3:Jean Paul Gaultier :super:

I słusznie. Sprawienie sobie dobrych perfum czy czego innego ulubionego, to inwestycja w miłosć do życia :) Autor też spoko-tych perfum znaczy się :)
27 marca 2023 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

I słusznie. Sprawienie sobie dobrych perfum czy czego innego ulubionego, to inwestycja w miłosć do życia :) Autor też spoko-tych perfum znaczy się :)

Słuszna racja i oczywista oczywistość . Nie ma to jak miłość do życia ?
27 marca 2023 23:45 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Czyje? moje!!!:smiech3:Jean Paul Gaultier :super:

Dowcipnisia,udał Ci się dowcip . Qrcze,lepsza jesteś od Karola Strasburgera 
28 marca 2023 06:07 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

W sobotę mierzyłam buty?,takie ,jakich potrzebuję. Wygodne trzewiki,leciutkie ,Goretex,no dla mnie bomba po prostu ?. Obejrzałam ze wszystkich stron,pochodziłam po sklepie,pooglądałam się w lustrze i...odłożyłam na półkę ?. Za drogie,pomyślałam. Żeby to jeszcze jakieś eleganckie,wyjściowe,które inni by zauważyli i mogli pozazdrościć ?. A dzisiaj,po przemyśleniu,pojechałam po nie specjalnie,w związku z czym wyszły 5 euro droższe,bo bilet za swoje kupić musiałam?. Tak to jest,chytry dwa razy traci :lol1:.
Potrzebuję takich i stać mnie na nie,pomyślałam. Przecież jestem tego warta,jak kremów z reklamy L'oreal:smiech3:
Zakochałam się jeszcze w zapachu Ginza od Shiseido,tym czerwonym. Wypsikałam się w sobotę w sklepie,chciałam sprawdzić czy mi pasi po kilku godzinach i jak długo się utrzymuje. Test przeszły perfumki  pozytywnie,trwałe i eleganckie jak dla mnie. Dzisiaj nie miałam czasu do perfumerii zajść,znowu drożej mi wyjdą,jak specjalnie po nie pojadę?. Może będą na lotnisku,albo na Notino sprawdzę. Tutaj 69,99 za 30 ml.

Mam fioła na tle butów i spodni . Ostatnio kupiłam sportowe , skórzane , antystresowe  bardzo wygodne do auta i do szwendanie die w pracy . Też cenowo pojechali , jednak tak mnie ujęła nazwa antystresowe, że się zdenerwowałam  i kupiłam .Wygodne i leciutkie .
28 marca 2023 10:11 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Mam fioła na tle butów i spodni . Ostatnio kupiłam sportowe , skórzane , antystresowe :-):-):-) bardzo wygodne do auta i do szwendanie die w pracy . Też cenowo pojechali , jednak tak mnie ujęła nazwa antystresowe, że się zdenerwowałam :-) i kupiłam .Wygodne i leciutkie .

Też mam jedne antystresowe,też ze względu na ten "antystress" kupiłam. Go Soft,marka. Wygodne bardzo,zapomniałam tylko beobachtać ,czy stres zmniejszają 
30 marca 2023 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
Czytając o tych antystresowych gaciorach chce mi się śmiać :) Ale przyczyny mej wesołosci mogą być  dla mnie niejasne, abym zaczęła sobie folgować.
Co to za pantalony? Oświećcie :)
30 marca 2023 21:46 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Czytając o tych antystresowych gaciorach chce mi się śmiać :) Ale przyczyny mej wesołosci mogą być  dla mnie niejasne, abym zaczęła sobie folgować.
Co to za pantalony? Oświećcie :)

Hej Tina,czyżby jakiś stresik Cię dopadł? .
My tu o bucikach co to w stres nie wpędzają a nie o gaciorkach
Jak ktoś mi powie,że gdzieś widział takie pantalony,to,proszę dać mi znać. Od razu po nie polecę 
30 marca 2023 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Hej Tina,czyżby jakiś stresik Cię dopadł? .:-)
My tu o bucikach co to w stres nie wpędzają a nie o gaciorkach:lol1:
Jak ktoś mi powie,że gdzieś widział takie pantalony,to,proszę dać mi znać. Od razu po nie polecę :smiech3:

O spodenkach też i tego się czepiłam 
Wiem , ze o bucikach, ale antrystresowe gatki też są :) 
30 marca 2023 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

O spodenkach też i tego się czepiłam :-)
Wiem , ze o bucikach, ale antrystresowe gatki też są :) 

Pisz szybko gdzie takie są ,proszę. Gatki to gatki,zawsze bliżej d..y niż butki 
31 marca 2023 11:56 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Pisz szybko gdzie takie są ,proszę. Gatki to gatki,zawsze bliżej d..y niż butki :lol1:

O tu ło  https://vorteilshop.com/Patsy-amp;-Lou-Damen-Anti-Stress-Hose.htm?websale8=grenzenlosdirekt&pi=M256559&ci=003857
Myślę sobie, że należy do tego podejść ostrożnie unt rozważyć zakup, bo zawsze jak gatki trochę piją  , to się wstanie i zrobi to tu, tam, czy sram :) 

Oraz witam Forum w świetnym humorze, bo zaraz obiad 
31 marca 2023 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Pisz szybko gdzie takie są ,proszę. Gatki to gatki,zawsze bliżej d..y niż butki :lol1:

Niektórym  i czapka antystresowa to za mało . Cztery litery nie mają stresu chyba, że permanentna sraczka nawiedza .

31 marca 2023 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Niektórym  i czapka antystresowa to za mało . Cztery litery nie mają stresu chyba, że permanentna sraczka nawiedza .:-):-):-)

Nigdy nie wiadomo,sama mówisz że "chyba". Przezorny zawsze ubezpieczony (w tym przypadku chyba zabezpieczony?)
31 marca 2023 23:47 / 2 osobom podoba się ten post
A tam :) Przecież wiadomo, że człowiek psuje się od środka, co potwierdzają wyniki badan 
09 kwietnia 2023 22:33 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwalę się serniczkiem o którym wcześniej pisałam. W smaku super,delikatny,nie za słodki,lekko kwaskowaty za sprawą żelki z marakui. Godny polecenia