A to,że to skandal tak nogami wierzgać na forum publicznym :lol1:
Nie znam,nie widziałam nawet nigdy,czyje to perfumy ?

A to,że to skandal tak nogami wierzgać na forum publicznym :lol1:
Nie znam,nie widziałam nawet nigdy,czyje to perfumy ?
Czyje? moje!!!:smiech3:Jean Paul Gaultier :super:
I słusznie. Sprawienie sobie dobrych perfum czy czego innego ulubionego, to inwestycja w miłosć do życia :) Autor też spoko-tych perfum znaczy się :)
Czyje? moje!!!:smiech3:Jean Paul Gaultier :super:
W sobotę mierzyłam buty?,takie ,jakich potrzebuję. Wygodne trzewiki,leciutkie ,Goretex,no dla mnie bomba po prostu ?. Obejrzałam ze wszystkich stron,pochodziłam po sklepie,pooglądałam się w lustrze i...odłożyłam na półkę ?. Za drogie,pomyślałam. Żeby to jeszcze jakieś eleganckie,wyjściowe,które inni by zauważyli i mogli pozazdrościć ?. A dzisiaj,po przemyśleniu,pojechałam po nie specjalnie,w związku z czym wyszły 5 euro droższe,bo bilet za swoje kupić musiałam?. Tak to jest,chytry dwa razy traci :lol1:.
Potrzebuję takich i stać mnie na nie,pomyślałam. Przecież jestem tego warta,jak kremów z reklamy L'oreal:smiech3:
Zakochałam się jeszcze w zapachu Ginza od Shiseido,tym czerwonym. Wypsikałam się w sobotę w sklepie,chciałam sprawdzić czy mi pasi po kilku godzinach i jak długo się utrzymuje. Test przeszły perfumki pozytywnie,trwałe i eleganckie jak dla mnie. Dzisiaj nie miałam czasu do perfumerii zajść,znowu drożej mi wyjdą,jak specjalnie po nie pojadę?. Może będą na lotnisku,albo na Notino sprawdzę. Tutaj 69,99 za 30 ml.
Mam fioła na tle butów i spodni . Ostatnio kupiłam sportowe , skórzane , antystresowe :-):-):-) bardzo wygodne do auta i do szwendanie die w pracy . Też cenowo pojechali , jednak tak mnie ujęła nazwa antystresowe, że się zdenerwowałam :-) i kupiłam .Wygodne i leciutkie .
Czytając o tych antystresowych gaciorach chce mi się śmiać :) Ale przyczyny mej wesołosci mogą być dla mnie niejasne, abym zaczęła sobie folgować.
Co to za pantalony? Oświećcie :)
Hej Tina,czyżby jakiś stresik Cię dopadł? .:-)
My tu o bucikach co to w stres nie wpędzają a nie o gaciorkach:lol1:
Jak ktoś mi powie,że gdzieś widział takie pantalony,to,proszę dać mi znać. Od razu po nie polecę :smiech3:
O spodenkach też i tego się czepiłam :-)
Wiem , ze o bucikach, ale antrystresowe gatki też są :)
Pisz szybko gdzie takie są ,proszę. Gatki to gatki,zawsze bliżej d..y niż butki :lol1:
Pisz szybko gdzie takie są ,proszę. Gatki to gatki,zawsze bliżej d..y niż butki :lol1:
Niektórym i czapka antystresowa to za mało . Cztery litery nie mają stresu chyba, że permanentna sraczka nawiedza .:-):-):-)