Jak tak czytam o Twoich wyczynach z blachami, to zaczynam się trochę martwić o ciebie :hihi:
Jak tak czytam o Twoich wyczynach z blachami, to zaczynam się trochę martwić o ciebie :hihi:
A ja sie martwie o te forme, ale moze niepotrzebnie, blacha tez sie przyda.
Mysiu, szykujesz sie juz powoli na mikolajki, wiec przytylas, zeby czapeczka i kubraczek pasowaly?
To ja już wole omijać te Mikołajki skoro mam tyć do czapeczki i kubraczka :lol1: Nie ma głupich, ja tak nie chcę :nie wolno1: Swoją drogą, w domciu i w spokoju, to zarówno ciało jak i dusza zachowują się jakoś bardziej zrównoważenie :-) Kubraczek mam odświeżony i gotowy ale jeszcze za wcześnie.
Dobrze robisz:-) Zapobiegasz...:lol2:
A jak znajdziesz orientacje czasowa to grzecznie prosze o uzupelnienie mojej biblioteczki:oczko2:
A co Ty czytujesz? Bo skleroza mnie dopadła i jakby nie pamietam co by Tobie frajde sprawilo?:-)
Wrzucaj, co masz, darowanemu koniowi nie bede zagladac, bo nie wiadomo co jadl.
Ewentualnie przejrzyj "wyslane" to mniej wiecej bedziesz wiedziec.
A to mi klina zabilas! Przygotowuje sie powoli na zmiane stelli. Gdzie ja Ci czas znajde, zeby wyslane przegladac..;)))
To ja już wole omijać te Mikołajki skoro mam tyć do czapeczki i kubraczka :lol1: Nie ma głupich, ja tak nie chcę :nie wolno1: Swoją drogą, w domciu i w spokoju, to zarówno ciało jak i dusza zachowują się jakoś bardziej zrównoważenie :-) Kubraczek mam odświeżony i gotowy ale jeszcze za wcześnie.
Na pewno Ivanilka weszła w forme, dlatego teraz jej nie ma :-)
Kup jeszcze jajki i dużo marmelady :-) O, i monke :)
Od jutra zaczynam .:hihi:
A to mi klina zabilas! Przygotowuje sie powoli na zmiane stelli. Gdzie ja Ci czas znajde, zeby wyslane przegladac..;)))
Dziękuję uprzejmie za konstruktywną wypowiedź:)Ulżyło?No i fajnie.Tresuj PDP dalej-świetnie ci to idzie.
ps1.Droga Knorr-jeśli człowiek ma prawdziwych przyjaciół ,nie klakierów ,to nie musi się im "podlizywać".
ps2.gdybyś miała pod opieką ,we własnym domu przez 15 lat osobę demencyjną, coś byś o tej jednostce chorobowej wiedziała,a tak.....
ps3.krytykować na tym forum może każdy i każdego-to publiczny portal.Nawiasem mówiąc jesteś ostatnią osobą ,która uzurpuje sobie prawo do oceniania poziomu czyjejkolwiek wiedzy medycznej.
Miłego dnia:)