Na wyjeździe 39

15 listopada 2017 18:12 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Jak tak czytam o Twoich wyczynach z blachami, to zaczynam się trochę martwić o ciebie :hihi:

A ja sie martwie o te forme, ale moze niepotrzebnie, blacha tez sie przyda.
Mysiu, szykujesz sie juz powoli na mikolajki,  wiec  przytylas, zeby czapeczka i kubraczek pasowaly?
15 listopada 2017 18:22 / 7 osobom podoba się ten post
hawana

A ja sie martwie o te forme, ale moze niepotrzebnie, blacha tez sie przyda.
Mysiu, szykujesz sie juz powoli na mikolajki,  wiec  przytylas, zeby czapeczka i kubraczek pasowaly?

To ja już wole omijać te Mikołajki skoro mam tyć do czapeczki i kubraczka  Nie ma głupich, ja tak nie chcę  Swoją drogą, w domciu i w spokoju, to zarówno ciało jak i dusza zachowują się jakoś bardziej zrównoważenie  Kubraczek mam odświeżony i gotowy ale jeszcze za wcześnie. 
15 listopada 2017 18:24 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Jak tak czytam o Twoich wyczynach z blachami, to zaczynam się trochę martwić o ciebie :hihi:

Na pewno  Ivanilka weszła w forme, dlatego teraz jej nie ma 
15 listopada 2017 18:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

To ja już wole omijać te Mikołajki skoro mam tyć do czapeczki i kubraczka :lol1: Nie ma głupich, ja tak nie chcę :nie wolno1: Swoją drogą, w domciu i w spokoju, to zarówno ciało jak i dusza zachowują się jakoś bardziej zrównoważenie :-) Kubraczek mam odświeżony i gotowy ale jeszcze za wcześnie. 

To zycze milego relaksu
15 listopada 2017 18:46 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Dobrze robisz:-) Zapobiegasz...:lol2:
A jak znajdziesz orientacje czasowa to grzecznie prosze o uzupelnienie mojej biblioteczki:oczko2:

A co Ty czytujesz? Bo skleroza mnie dopadła i jakby nie pamietam co by Tobie frajde sprawilo?
15 listopada 2017 18:51 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A co Ty czytujesz? Bo skleroza mnie dopadła i jakby nie pamietam co by Tobie frajde sprawilo?:-)

Wrzucaj, co masz, darowanemu koniowi nie bede zagladac, bo nie wiadomo co jadl.
Ewentualnie przejrzyj "wyslane" to mniej wiecej bedziesz wiedziec.
15 listopada 2017 18:54 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Wrzucaj, co masz, darowanemu koniowi nie bede zagladac, bo nie wiadomo co jadl.
Ewentualnie przejrzyj "wyslane" to mniej wiecej bedziesz wiedziec.

A to mi klina zabilas! Przygotowuje sie powoli na zmiane stelli. Gdzie ja Ci czas znajde, zeby wyslane przegladac..;)))

15 listopada 2017 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

A to mi klina zabilas! Przygotowuje sie powoli na zmiane stelli. Gdzie ja Ci czas znajde, zeby wyslane przegladac..;)))

Nie pali sie kochana, ja taka przezorna zabezpieczona, wiec bez czegos do czytania nigdy nie jestem, ale w przyszlosc patrze i...mam plany
15 listopada 2017 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

To ja już wole omijać te Mikołajki skoro mam tyć do czapeczki i kubraczka :lol1: Nie ma głupich, ja tak nie chcę :nie wolno1: Swoją drogą, w domciu i w spokoju, to zarówno ciało jak i dusza zachowują się jakoś bardziej zrównoważenie :-) Kubraczek mam odświeżony i gotowy ale jeszcze za wcześnie. 

Hallo Mycha
15 listopada 2017 19:09 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Na pewno  Ivanilka weszła w forme, dlatego teraz jej nie ma :-)

Od jutra zaczynam .
15 listopada 2017 19:11 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

Kup jeszcze jajki i dużo marmelady :-) O, i monke :)

Jajków nie potrzeba dużo,ale jakby co to mam,a marmelada od kilku dni na masło czekała,no i się biedna doczekała..
15 listopada 2017 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Od jutra zaczynam .:hihi:

Ja też , bo poprzednie wymiotło
15 listopada 2017 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Jak będziesz wysyłać to do mnie też coś wrzuć. Ja nie będę grymasić. Nawet jak się trafi drugi raz to samo 
15 listopada 2017 19:37 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziękuję uprzejmie za konstruktywną wypowiedź:)Ulżyło?No i fajnie.Tresuj PDP dalej-świetnie ci to idzie.
ps1.Droga Knorr-jeśli człowiek ma prawdziwych przyjaciół ,nie klakierów ,to nie musi się im "podlizywać".
ps2.gdybyś miała pod opieką ,we własnym domu przez 15 lat osobę demencyjną, coś byś o tej jednostce chorobowej wiedziała,a tak.....
ps3.krytykować na tym forum może każdy i każdego-to publiczny portal.Nawiasem mówiąc jesteś ostatnią osobą ,która uzurpuje sobie prawo do oceniania poziomu czyjejkolwiek wiedzy medycznej.
Miłego dnia:)

Krótko i na temat...   Pierwszego dementyka zastałam już w stanie zaawansowanym, choc w tym momencie nie byłam w stanie tego ocenić bo o demencji wiedziałam nic !, ale miała być początkowa...Jak ma sie problem juz z tą chorobą to : inteligencja sie rąk trzyma, czyli angażować ręce bardziej niż głowę, a  temu akurat pdp (po kryjomu) jego laskę zawsze odwróciłam do  góry nogami... Taka zabawa prawie przez trzy miesiące bo nie od razu na to wpadłam... Gdziekolwiek ją zostawił to cichaczem zawsze mu ją odwróciłam... I to troche mi go zatrzymywało bo musiał się po prostu nad tym zastanowić...
15 listopada 2017 21:17
Dőł, totalny dół.