Barbara48Ja nie pracuje przez agencje , jestem zatrudniona na niemieckich warunkach. Ona tez ma placone od dnia przyjazdu. Tylko dlaczego tak sie opierdala?
Przeciez moja Pdp potrzebuje pomocy, no matko bosko. Juz nie wiem. Moze to ja jestem poj......na.
Nie jesteś poj....na , tylko poddenerwowana . Basia ...dziewczyna zjechała z innej szteli to tak samo jakby przyjechała z domu , czyli na NOWE . Będziecie o ile pamiętam razem do wtorku . Możesz powiedzieć półżartem , że dziś jeszcze trochę ma opi....nia a od jutra przejmuje pałeczkę ...A to , że córka PDP wyskoczyła z jakimś regałem...choćby dla tej nowej dziewczyny ...to córki broszka .....Basiunia ....przyjechałam do Bi-Bi i ....córka PDP biegała jak kot z pęcherzem , żeby coś tam jeszcze dostawić w moim pokoju . Bachna ...poj...ne nie jesteś ( chyba , że troszkę ...tak jak ja

) , ale byłaś tam długo i dla Ciebie wszystko jest normalne ...." nowa " musi uczyć się i przyglądać .....Ostatnio jak zjeżdżałam do PL ( stąd ) to wparowała taka bystra kobitka , że zaczęła od " a co jest w tej szafce ...co do zjedzenia ...tego nie lubię " , ale lodówka przejrzana była od góry do dołu ....Wolałabym jednak jakąś trochę cichszą zmienniczkę , która z marszu , po 15-tu minutach nie zaglądałaby po szafkach ...taką trochę speszoną nawet . Możecie się ze mnie śmiać , ale ja mam zawsze tremę w nowym miejscu .....Wyluzuj Basiunia ...pogadaj z " nową " ...powiedz prosto z mostu o co Ci biega . Denerwować nie masz się czym , bo busik po Ciebie nie przyjeżdża za dwie godziny , tylko macie czasu aż do usrania ....powiedzmy